Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znana pevka na koncertu urinira oboževalcu na obraz!!

Znana pevka na koncertu urinira oboževalcu na obraz!!

Odgovor na objavo uporabnika
možače, 16.11.2021 ob 20:07

To je plod globalnega sovraštva LGBT skupnosti in žensk do pravih moških (ki jih skoraj ni več), te možače hočejo iztrebit prave testosteronske moške in jih nadomestiti z poženščenimi geji takšnih in drugačnih oblik, da bi jih le lahko vodile.

Predstavljate si, da bi en moški scal po ženski na odru. V trenutku bi cel svet “postal” zgrožen in sledila bi kazen moškemu ter izbris vseh posnetkov iz interneta.

Kaj že spet vmešavaš geje? Vsi geji sovražimo neuporabno grdavšasto babovje! Kvečjemo lahko vodijo kakšnega zabitega heteroseksualnega praznoglavca!

Ženska je čist not padla, prava nastopačka, kot mora bit za na oder. Pravi karakter ima, dobra brezplačna reklama.

Tako je, digitalizacijo  v vsako selo.  Vsaj hiv-a, korone  sifilisa in ostalega SP šavja ne moreš prenesti na svoje stranke.

Res je, 17.11.2021 ob 22:39

Blaablaa, 16.11.2021 ob 20:16

Seveda ji ni nerodno… Kaj je rekel frojd?

Ok to je catwalk za to kar se še dogaja… Ma ima sve da ide u pizduu maternu.

Pise proklet neka je covjek….

In res je.

Res je, še malo pa bo splošno sprejeto občevanje z otroci kakor je v neki določeni religiji.

Hmmm… Ni mi znano da katera vera to dopusca.

Ne’jedi govna.

Robi917, 18.11.2021 ob 11:59

Bolje minuto scanja, kot dve leti jajotovega sranja.

??

Blaablaa, 18.11.2021 ob 12:32

Hmmm… Ni mi znano da katera vera to dopusca.

Ne’jedi govna.

Neki določeni prerok neke določene vere je bil pedofil. Verniki pa branijo in odobravajo takšno vedenje.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_child_brides

Tudi iz kraljevih druzin se najde.

Cemu fejk nick? Zakaj tako nepokoncno brezhrbtenicno brezcastno nepogumno strahopetno zahrbtno brezjajcno plazilsko ljigavo nedostojno neclovesko iza tancice prihajas? Ma cesa te je strah?

Kot da bi se ne vem enemu iza stekla rugal… Prides… Poves u faco… Kaje to? Kasne so to slovenske fore? Nikad covjeka od vas. Nikad.

neverjetno, 16.11.2021 ob 16:52

Smo uradno v dobi Idiokracije. To je to ljudje, konec se bliža.

(https://www.youtube.com/watch?v=cZLHSHnqF8Q)

Ljudem se je totalno odpeljalo.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/blabla/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: AKCIJSKE CENE ČRNEGA PETKA – kg svežega antibiotičnega ??? samo 20 eur. 

SFR Stranka Fekalnega Razodetja ???, 18.11.2021 ob 19:50

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/blabla/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: AKCIJSKE CENE ČRNEGA PETKA – kg svežega antibiotičnega ??? samo 20 eur. 

Povej ti meni kasne so to replika fore?

Stari… Cim ti Boga krivis…

Ne pravim tebi. Kot “ti”…

V tretji osebi in o nekom tretjem sprasujem…

Blaablaa, 18.11.2021 ob 19:57

Povej ti meni kasne so to replika fore?

Stari… Cim ti Boga krivis…

Stranska SFR me je pooblastila za spletno politično kampanjo. Robi in Julij Cezar imata preveč dela.

Da gres prkosit Bogu… ??

Stari.. Tak sam sebi nepravdu cini. Sam sebi ne zeli dobro.

A lahko kaj s takim clovekom? Mu lahko kaj dopoves? A ni to nedokazno? Sam nje nje nje njeeee. Prav vergla.

Pise da bi neverniki najraje vzeli svetlobo Bogu. Ampak Bog bo vedno naredil da je svetlobe okoli njega.

Zacni od sebe. Mogoc nekaj narobe delas. Ne delas in ne lotevas se tako kot je misljeno… A ves… Ne ves.

Ohola si u dusi. Nepravedna. U zlu svaku granicu prelazis. Oholo porices. Zivis u grehu.

Malo se preizpitaj. Tvoje namjere. Djela. Postupke… I tako dalje.

Blaablaa, 18.11.2021 ob 19:50

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_child_brides

Tudi iz kraljevih druzin se najde.

Cemu fejk nick? Zakaj tako nepokoncno brezhrbtenicno brezcastno nepogumno strahopetno zahrbtno brezjajcno plazilsko ljigavo nedostojno neclovesko iza tancice prihajas? Ma cesa te je strah?

Kot da bi se ne vem enemu iza stekla rugal… Prides… Poves u faco… Kaje to? Kasne so to slovenske fore? Nikad covjeka od vas. Nikad.

Kakšen fejk nick? A si ti z imenom i prezimenom tu? Hinavc en, ki si že isto menjal nicke.

In zopet gnida zagovarja občevanje z otrokom namesto da bi obsodil dejanje.

Opet grbavo dolazis. Ja. Menjal sem nicke. Samo ne za tak namen kot ti. Ce mam kaj za povedat povem v faco in tudi dam vedet oz lahko ves da sem jaz. A ti? Prav grbavo prides.

Pa sej danes se isto ze 11-12 letnice fukajo. Kje je problem? Takrat so vsaj porocene bile.

Zlonamerno to pises.

Kaj sploh hoces?

Glupo izpadate s takimi. Sploh se ne bom odzival na take vec. Budi glup i to je to.

Licemerji.

Ma sploh ne bom vec o tem govoru. Halo… Tamo se kurvate lazete kockate pijete itd itd jaz se bom pa z vami o teologiji pogovarjal… Ali pa o kuranu.

Veseli bodite da sem sploh tu. Da vam sploh kaj povem. Da delim znanje z vami.

Ne se zajebavat z mano. Vzel vam bom to.

hihihi….

Če kdo želi, ga poščijem za denar.

Da meni kaj takega naredi na odru, jo sklofotam pred celim občinstvom in svetom. Prasica nekulturna, pa kje ji je pamet.

Blaablaa, 19.11.2021 ob 05:18

Opet grbavo dolazis. Ja. Menjal sem nicke. Samo ne za tak namen kot ti. Ce mam kaj za povedat povem v faco in tudi dam vedet oz lahko ves da sem jaz. A ti? Prav grbavo prides.

Pa sej danes se isto ze 11-12 letnice fukajo. Kje je problem? Takrat so vsaj porocene bile.

Zlonamerno to pises.

Kaj sploh hoces?

Glupo izpadate s takimi. Sploh se ne bom odzival na take vec. Budi glup i to je to.

Licemerji.

Ma sploh ne bom vec o tem govoru. Halo… Tamo se kurvate lazete kockate pijete itd itd jaz se bom pa z vami o teologiji pogovarjal… Ali pa o kuranu.

Veseli bodite da sem sploh tu. Da vam sploh kaj povem. Da delim znanje z vami.

Ne se zajebavat z mano. Vzel vam bom to.

Zopet vidimo da te občevanje z otroci me moti, ravno nasprotno očitno. Izgleda da si si tapravo vero našel, če je tvoj prerok počel isto.

Potem pa kar nekaj bluziš o kurvanju in kockanju. Če ste to počeli v vaši družini, še ne pomeni da ostali počnemo isto. Ne sodi ostalih po sebi.

gjg, 20.11.2021 ob 17:53

Da meni kaj takega naredi na odru, jo sklofotam pred celim občinstvom in svetom. Prasica nekulturna, pa kje ji je pamet.

Saj sta se zmenila prej, je že par komadov prej iskala prostovoljca, pa se je javil. Da klofneš tako zvezdnico, varnostniki nardijo pire iz tebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close