Znan zanikovalec in anticepilec podlegel covidu
Še en znan italijanski zanikovalec virusa in goreč anticepilec podlegel virusu. Ni želel v bolnišnico, ker da so tam komunisti… zanimivo, pri nas so pa v bolnišnicah fašisti, ki zdravijo neobstoječ virus, v Avstriji nasprotujejo ukrepom nacisti itd.
V Avstriji ja, neonaciji so proti ukrepom, skrajni desni svobodnjaki so seveda tudi proti ukrepom. TI svobodnjaki ne marajo tujcev v Avstriji.
Ampak veliko Slovencev in ostalih južnjakov se je sedaj zlizali s svobodnjaki in protestirajo proti ukrepom.
Si predstavljaš,d a si Slovenec in se zližeš s svobodnjaki? To moraš biti res butast.
šeenmanj, 31.12.2021 ob 19:12
Še en znan italijanski zanikovalec virusa in goreč anticepilec podlegel virusu. Ni želel v bolnišnico, ker da so tam komunisti… zanimivo, pri nas so pa v bolnišnicah fašisti, ki zdravijo neobstoječ virus, v Avstriji nasprotujejo ukrepom nacisti itd.
Eden manj.
To je to
To mu je napisal prijatelj: “Čau Zvermož. Postal si žrtev ‘svobodne izbire’, izbral si, da postaneš neumni teoretik zarote. Lahko bi se šalil na račun politikov, okultni moči Judov, imigracijam ampak na račun covida… s covidom ni šale ”
“Ciao Belvaman. Sei stato vittima della tua ‘libertà di pensiero’, della tua libertà di essere un complottista sconclusionato. Purtroppo potevi scherzare su De Benedetti, Monti, sul potere occulto degli ebrei, su Parenzo, sull’immigrazione, ma sul covid… sul covid no”, scrive un amico.
Žalostnih zgodb je veliko. Morda se še spomnete tržaške nosečnice iz družine anticepilcev, ki je novembra pristala v komi zaradi covida. Nedavno je v 27. tednu nosečnosti rodila s carskim rezom dojenčico, ki je tehtala 1kg. O tem ali je dojenčica zaradi bolezni matere utrpela možganske poškodbe zdravniki zaenkrat ne dajejo izjav. Porodnica ostaja na intenzivni negi, mati porodnice pa je že v začetku decembra izgubila bitko s covidom.
Pa še ena zgodba iz tržaškega krasa z lepšim koncem. Patrik Berzi (46), nekoč anticepilec, danes pravi:”Bil sem skeptičen do cepiva in bil sem prepričan, da Covid prizadene samo tiste z resnimi boleznimi. Potem sem se okužil in ugotovil, da temu ni tako. Preživel sem pekel in zdaj vsem svetujem, da se cepijo. Vsakogar, ki se pogovarja z mano brez maske, pošljem nekam.” (https://ilpiccolo.gelocal.it/trieste/cronaca/2021/12/14/news/l-ex-negazionista-triestino-il-covid-e-stato-un-inferno-non-bisogna-avere-paura-di-vaccinarsi-1.41029628?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw==)
Tržaška pokrajina je italijanska prestolnica anticepilcev. Guverner Massimiliano Fedriga meni, da potrebujejo nacionalno kampanjo, ki bo predstavila objektivne podatke o cepivu in s tem pomagala v boju proti “zgodbicam in lažem” anticepilcev.
primorc en, 01.01.2022 ob 19:14
Pa še ena zgodba iz tržaškega krasa z lepšim koncem. Patrik Berzi (46), nekoč anticepilec, danes pravi:”Bil sem skeptičen do cepiva in bil sem prepričan, da Covid prizadene samo tiste z resnimi boleznimi. Potem sem se okužil in ugotovil, da temu ni tako. Preživel sem pekel in zdaj vsem svetujem, da se cepijo. Vsakogar, ki se pogovarja z mano brez maske, pošljem nekam.” (https://ilpiccolo.gelocal.it/trieste/cronaca/2021/12/14/news/l-ex-negazionista-triestino-il-covid-e-stato-un-inferno-non-bisogna-avere-paura-di-vaccinarsi-1.41029628?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw==)
Tržaška pokrajina je italijanska prestolnica anticepilcev. Guverner Massimiliano Fedriga meni, da potrebujejo nacionalno kampanjo, ki bo predstavila objektivne podatke o cepivu in s tem pomagala v boju proti “zgodbicam in lažem” anticepilcev.
Jaz sem tudi spremenil mnenje. Naslednji teden se grem prvič cepti. Še Bog mi je prišepnil, da ne smem biti več neumen in da naj končno spregledam, da je znanost božji dar.
Darwin neprijavljen, 01.01.2022 ob 22:14
Jaz sem tudi spremenil mnenje. Naslednji teden se grem prvič cepti. Še Bog mi je prišepnil, da ne smem biti več neumen in da naj končno spregledam, da je znanost božji dar.
Mogoče bi bilo vseeno bolje, da se anticepilci ne cepijo in da naravna selekcija naredi svoje. Tako se neumnost ne bi prenašala iz roda v rod.
naravna selekcija, 02.01.2022 ob 10:43
Mogoče bi bilo vseeno bolje, da se anticepilci ne cepijo in da naravna selekcija naredi svoje. Tako se neumnost ne bi prenašala iz roda v rod.
In zakaj potem covid fašisti antipecilce posiljujete s strupenimi zvarki ? Se strinjam, vse pustiti pri miru in naj naravna selekcija naredi svoje.
Najprej izvajate fašisti nasilje, da se naj vsi pocepijo, ko pa umre nek anticepilec, pa orgazmirate. Tu ni logike. Ker v debilnosti itak ni logike.
Robi917, 02.01.2022 ob 11:02
In zakaj potem covid fašisti antipecilce posiljujete s strupenimi zvarki ? Se strinjam, vse pustiti pri miru in naj naravna selekcija naredi svoje.
Najprej izvajate fašisti nasilje, da se naj vsi pocepijo, ko pa umre nek anticepilec, pa orgazmirate. Tu ni logike. Ker v debilnosti itak ni logike.
Ja, ja. Pri naših anticepilcih velja covid=fašizem, pri italijanskih velja covid=komunizem. Odločite se že enkrat kaj je covid… mogoče je pa samo bolezen, ki jo povzroča virus!
Še ena tragična zgodba iz nam bližnjih krajev. Italijani objavljajo kar naši mediji ne. Umrl je še en zanikovalec (48), ki se ni želel zdraviti, ker da Omikron ni nevaren. Novico je objavil njegov 21 letni sin, ki se spominja: “Ves tisti jok med zadnjim klicem. Edino o čemer razmišljam so moji mlajši bratje. Nikoli ne bom mogel nadomestiti očeta, vendar jim bom pomagal po svojih najboljših močeh”
Zadnje inventivno zanikanje nosi datum 27. december, dan pred smrtjo: “Omicron ni nevaren”. Štiriindvajset ur pozneje 21-letni sin obupano pokliče 118 in prosi operativni center, naj pride po očeta, ki ni mogel več dihati.
Ker pridete delat gužvo v bolnice. Če bi ostali doma in se držali svojega prepričanja do konca, ne bi nikogar brigalo. A ne vidiš, da vsi ti anticepilci stisnejo ritko in pridejo po pomoč? Celo tako daleč greste, da ob prihodu v bolnico mahate s ponarejenimi dokazili o cepljenju, ki so jih pridobili z zavednim zlonamernim izkoriščanjem klošarjev in socialcev, ki so se cepili v vašem imenu.
Poden o ljudi ste, navadni EGOISTI in IZKORIŠČEVALCI. Imate se za nekakšno NAD-RASO in potem vi zmerjate cepljene z izrazi “fašisti” in “nacisti”?
Čisti absurd.
brez morale ste, 02.01.2022 ob 13:05
Ker pridete delat gužvo v bolnice. Če bi ostali doma in se držali svojega prepričanja do konca, ne bi nikogar brigalo. A ne vidiš, da vsi ti anticepilci stisnejo ritko in pridejo po pomoč? Celo tako daleč greste, da ob prihodu v bolnico mahate s ponarejenimi dokazili o cepljenju, ki so jih pridobili z zavednim zlonamernim izkoriščanjem klošarjev in socialcev, ki so se cepili v vašem imenu.
Poden o ljudi ste, navadni EGOISTI in IZKORIŠČEVALCI. Imate se za nekakšno NAD-RASO in potem vi zmerjate cepljene z izrazi “fašisti” in “nacisti”?
Čisti absurd.
@ Robi
Forum je zaprt za komentiranje.