Zmrznjen pommes frittes
Sploh ni problema. Samo navodil na zadnji strani vrečke se držiš, pa bo. Je okusen in manj kaloričen ;). So pa seveda samo določene vrste predpripravljenega pomfrija primerne za pečico.
Aja: daš ga samo na pekač (če se ti ne ljubi pekača potem umivat, daš spodaj malo peki papirja), v predgreto pečico, potem gre pa zelo hitro (no, malo dlje kot v fritezi že traja). Na enak način delam piščančje medaljone oz. tudi cordon bleu (ga kupim v Avstriji) – meni so všeč, kar se okusa tiče.
Lp, mishika
Tudi jaz vse vrste pomfrija pečem v pečici. Redko kdaj najdem tistega, na katerem piše, da je primeren za pečenje v pečici. Tako da imam do sedaj dobre izjšnje tudi z “navadnim”. Tako kot pravijo ostale – peki papir in cca pol ure na cca 180 stopinj.
Prav tako tudi pečem tudi piščančje medaljone.
Je mogoče katera probala tako speči že tudi sojine polpete?
LP
d.
Hoj, Avena!
Saj so ti ze ostale napisale, kako stvar gre, jaz bi samo dodala, da je to zelo pogosta jed svedskih studentov, ki v pecici ne pecejo samo takega zmrznjenega krompirja, ampak tudi druge stvari, ki se jih sicer cvre. Npr. zelo pogosto tudi fish fingers (oz. paniranega oslica) ali kaj podobnega.
Lep pozdrav, Ursa.
Forum je zaprt za komentiranje.