Najdi forum

zmešnjava

Koža na mojem obrazu je ponorela. Stara sem 23 let. V 5. razredu so se mi prvič pojavili mozolji po bradi, čelu, pod nosom ter ogrci po nosu, bradi.
Sedaj se mi kdaj pa kdaj še naredi kakšen mozoljček, medtem ko ogrce in razširjene pore po nosu in bradi še vedno imam.
Koža je po licih normalna, po t-predelu pa mastna, nečista,se rada sveti, še posebej zjutraj.Problem je v tem, da se na tem istem-mastnem- predelu tudi lušči in zateguje.Torej je suha hkrati?
Par let sem uporabljala navadno Niveo ali Soleo, koža pa vedno bolj suha.
Pred kratkim sem poizkusila navadno Amai in dobila cel kup izpuščajčkov, ko so izginili pa še Menalind Derm, ki naj bi bila antialergijska, za suho in občutljivo kožo… pa se je zgodba ponovila.Spet izpuščaji.
Vam je mogoče problem znan, mi lahko priporočite kakšno kremo, ki bi zanesljivo delovala pri tej moji suho-mastni(? :)) koži? In kaj je pravzaprav narobe z mano?
Hvala

Ne uporabljaj krem za suho kožo,ker je tvoja koža mešana in samo izsušena.Prvo pravilo-uporabljaj mleko in tonik in kremo za mešan tip,ter redno hodi na čiščenje kože.1krat tedensko naredi tudi piling.Tip kože je pač tak in tega ne moreš spremeniti,moraš jo le pravilno negovati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close