zmenki preko neta
Čao vsem:-)
Imam eno vprašanje za vas moške, fante. Moj fant je izredno rad na teh forumih (spoznavanje ljudi in še kaj:) ). Ko sem ga vprašala kaj ga tako privlači na teh straneh in da odgovarja in sigurno tudi pošilja, mi je odgovoril,da ga to samo zabava in da je to za njega kao zajebancija. No dobila sem odgovor ampak mene še vedno gloda. In sem se sama prijavila in neverjetno koliko zmenkov sem dobila:))) Če bi bila tak tip ženske bi takoj šla. Zato vas sprašujem ali se vi tudi bolj zabavate, na teh forumih (kupid ona-on itd…..) seveda tisti,ki hodite na te stani ali včasih le resno pomislite ZAKAJ PA NE BI ŠEL?
Kupid, ona-on itd. so narejeni za zmenke. Ni mi jasno zakaj se gre kdo tja zabavat, če pa dejansko res obstajajo ljudje, ki za zmenke resno mislijo!? Če se zajebava, potem mu reči, da se bo slej ko prej tudi z njim kdo kdaj “pohecal”! Je pa bolj verjetno to, da je njegov odgovor le izgovor. Kateri moški pa se nebi mogel upreti zmenkom z žensko, če tudi ta išče po kupidu? Kupido ni forum, ni čvek ampak vse kaj drugega in se točno ve kaj je in zakaj je. Po mojem lahko računaš s tem, da ima fant še kar nekaj drugih “zabav” poleg tebe 😉
Klepetat za zabavo hodijo ljudje v klepetalnice. Kupid in ona-on sta pa za zmenke – ne predstavljam si, kako bi se tam gor kdo lahko samo zabaval, brez namena, da koga spozna. Res je, da eni morda tam samo preizkušajo svoje zapeljevalske sposobnosti, a ogromno je poročenih moških, ki točno vedo kaj iščejo. Kak mesec sem bila tam prijavljena in sem dobila nek občutek glede tega, tako kot tudi ti.
Predlagam ti, da se prijaviš in ga pripraviš do tega, da gre s tabo na zmenek – pa boš videla, pri čem si. Vprašanje pa seveda je, če si sploh želiš vedeti resnico o svojem dragem. Če nisi morda prišla sem moške povprašat samo v želji, da bi ti zatrdili, da se pa res hodijo na kupid samo malo hecat in da nikakor ne hodijo poročeni na zmenke.
Vem da nisi prosila za žensko mnenje – brez zamere, ker sem ti ga napisala.
jaz ti priporočam da zvohaš njegov nick na teh zmenkarijah, se še sama prijaviš gor in si začni dopisovati z njim tko da ne bo vedel da si ti.
pol boš pa takoj vedela zakaj hodi gor.
no pa po nekaj časa tudi namigni če bi se kaj dobila, pa če bi bil za priložnostni sex… boš vedela vse iz prve roke.
tako sem jaz naredila mojemu bivšemu, ki mi je stalno goovru, da ma sam prijatelje gor, pa ni bilo tako.
JA bravoo punce,
vohlanje bo najbolsa resitev. Seveda ne pozabit na brskanje po telefonu, zepu, mailih (na netu dobis program, ki posname vse sifre), potem da ne pozabim, to je ze tudi dolgo casa aktualno:
LAHKO DAS NA RACUNALNIK PROGRAM, ki bo posnel vsako njegovo besedo, ki jo bo vtipkal… noro, a :)))
Ej kam gre ta svet, ene ne bodo pa nikoli zdrave… Pa se to, dosti zensk, ki ni navajeno v vsakdanjem svetu taksnih pozornosti s strani tipov, kot dobijo na teh raznih portalih… in tem bejbam se dobesedno megli pred ocmi… se dobi, pa se kresne… no ne vse, ene pa… ne stekam, ce si dokaj normalen, spoznas nekje uzunaj nekoga, ki ti je vsec… a je lazje iti na net, kjer je tipov 4x vec…
Hec mora biti. Gotove ste 😉
Prijeten vikend. TiNKO
Hvala vsem za komentarje. Za Tinkota nisem taka punca, da bi vohlajala po osebnih stvareh,ker se mi zdi to ponižujoče. Prej ko slej vsak izve o svojem partnerju dovolj,da mu lahko rečeš konec je.
Vsem skupaj lepo sobotno noč z nasmehom na ustih in po pameti:))))
Mogoče Tinko se pa še srečava preko neta hihihhihi…)) pa brez zamere.
Ej, sicer nisem prebral vseh odgovorov, ampak se mi zdi, da ti nimaš cist razčiščenga vsega skupi. ok. bom samo povedal kaj je kaj
forum (kot je naprimer tale), je namenjen izmenjavi mnenj in podobnih oslarij. In nikakor povezan s kakršnim-koli navezovanjem bolj osebnih stikov
dočim Ona-On, Kupid in podobno, pa mislim, da niti nimajo statusa foruma (lahko da se motim), ampak so dejansko POSREDOVALNICE. Zdaj, ali tvojmu tipu posredujejo samo nove naslove za prijateljstva, ali tudi kaj več, boš morala pa njega vprašat.
LP,
Remedy
hehehe, Tinko, a vidis, da si se zaje**l, ko take govoriš. :))
Jst bi pa nucal uno stvar, ki jo je James Bond uporabljal u tazadnem filmu. Tist, da lahko čez stene vidiš….. a mi lahko zrihtaš? :))
Pa če smo že ravno pri nadzoru. Rabu bi en 5-meterski štrik (ketno), da bom lahko prvezal mojo drago u kuhno za radiator, ko bom jst šel ven. Če kdo proda, naj se mi javi pod šifro: “noro zaljubljen” :)))))
ajde, narod.
Remedy
Mislim da je ona mislila res te forume ona on in kupid in ne ta forum. Tudi jaz sem občasno gor in po poravici se lahko zmeniš če imaš čas,priložnost, in če ti ustrezajo take vrste avanture.Ni pa rečeno,če se ti meniš s temi ljudmi,da boš dejansko res šel potem z nekom ven na zmenek. Jaz grem včasih samo pofirbcat kaj ljudje vse pišejo in se nasmejim ob tem. Je pa res,da je danes tega dobesedno že preveč na netu, saj bomo samo še jagali.. malo za šalo.
Forum je zaprt za komentiranje.