Zmenki
Danes me je mož vprašal, če se spomnim najinega prvega seksa. Nasmehnila sem se mu in odgovorila, da tega ne bi mogla pozabiti. Tisto je bil moj najboljši zmenek v življenju. Bili smo družinski prijatelji. Poznala sem ga od 8. leta, on pa je bil star ravno toliko kot jaz. Ves čas sva se prepirala in se kregala, ampak vseeno bila zelo dobra prijatelja, dokler se nisem pri 15. zaljubila vanj. Tistega leta za božič se je med nama zgodil tudi prvi poljub, pri 16. pa sva začela hoditi. Nekega poletnega večera, ko je prišel z družino k nam na obisk sva se zvečer odpravila na “sprehod”, kar je pomenilo, da sva odšla na bližnji travnik z visoko travo se zvalila vanjo, opazovala zvezde in na koncu celo seksala. Seveda ta seks ni bil čisto pravi, ne posebno lep ali romantičen, ampak vseeno je bil to najlepši zmenek v mojem življenju.
Pri 19. sva šla narazen in takrat sem mrzlično iskala novega tipa. Pri počitniškem delu sem se zaljubila v šefa in zdelo se mi je, da se spogleduje z mano. Nekega dne me je poklical in me vprašal, če bi se lahko dobila na pijači. Seveda sem prišla, misleč, da je to privatni zmenek. Oblekla sem se v mini krilo, se našminkala in nase navlekla push up modrček ter obula visoke pete. Prišla sem v dogovorjen lokal in tam je sedel z neko žensko. Nič mi ni bilo jasno, ampak vseeno sem prišla do njega in se usedla tako, da je imel dober pogled na moj dekolte. Potem pa se mi tip nasmehne, pokaže na žensko in reče: “Hotel sem te predstaviti svoji ženi. Zelo sem zadovoljen s tvojim delom in morda ti bova napisala priporočilo”. Pogledam ženo, ta pa vsa besna strmi vame. Od sramu me je skoraj pobralo in mučno sem preživela tistih 20 minut, potem pa sem se izgovorila, da se mi mudi. S priporočilom pa ni bilo nič. To je bil moj najbolj mučen “zmenek”.
Opišite še vi vaš najlepši in najhujši zmenek, da se bomo malo nasmejali.
Forum je zaprt za komentiranje.