Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zmenek, kaj naj storim?!?!?

Zmenek, kaj naj storim?!?!?

Vedno ko se pogovarjam s kaksno punco mi postane slabo tako da ne morem dolgo, danes imam zmenek in nevem kaj naj storim saj je nocem pobruhati, ima se gdo taksne tezave?
kaj ce me bo hotela poljubiti???
kaj naj storim?!

LP Obupanec

ja poba kolk si pa star?

Zakaj pa slabo?

star sem 20 let. vedno me muci isti obcutek tesnobe in slabosti 🙁

a to prej ali potem ko sta z deklemom skupaj?

Mogoče si pa tako razburjen? Ali te kaj muči drugega? MOgoče pa nisi čisto zadovoljen s sabo?

🙁 in kaj naj sedaj storim? moj zmenek je cisto unicen!!!1 🙁

ČAki saj še nisi na zmenku. Tako hitro se pa spet ne moreš udati.

Nč ne poveš kdaj te to začne matrat? Pred zmenkom, mogoče od vesga razburjenja, in ti je punca všeč – to je vse normalno.

Pa ti je čist zares slabo, da bi bruhal?

Takrat mal bolj globoko dihaj in ne misli da ti je slabo, sploh pa ne da ti gre na bruhanje, to SPLOH NE RAZMIŠLJAJ – GLOBOKO DIHAJ!!!

Ja no če pa pride do lupčkanja se prepusti lepim občutkom in sploh ne pomišljaj na SLABOST!!!!

Če ti je res tako slabo da bi jo pobruhal pa vzemi doma tableto proti slabosti. Mogoče ti bo to pomagalo. Vse je v psihi, kot je rekel george.

Srečno

tableta ne pomaga! vedno me muci isti obcutek tesnobe in slabosti 🙁

dej malo bolj opiši

Ej, če te muči tesnoba, oziroma bruhanje je to čist normalno….

Kermu normalnemu fantu pa ob dobri bejbi ali pa že ob sami misli nanjo, ne postane tesno v hlačah? Pa dostkrat mali korenjak tudi pobruha prehitro že v hlačah…to so začetniške težave, ki bojo pošle, kar verjemi mi… :)))

Vzemi s seboj vrečko za bruhanje, za vsak slučaj.

Telo se odziva na misli. Torej namesto misli, ki jih imaš sedaj, si predstavljaj sebe na zmenku, kako si samozavesten, punca se smeje, dotika, vse poteka lepo, imaš dober občutek itd. Negativne misli zatri v kali. Niso dovoljene! Zamišljaj si pozitivni izzid zmenka (kot si ga želiš) in to treniraj toliko časa, da se ne boš več počutil slabo, ker boš šel na zmenek, temveč boš komaj čakal, da boš z deklico preživel lep dan. Pomisli, kaj je najhujše, kar se ti lahko zgodi? In uvidel boš, da je malo verjetno, da bi se ti v resnici tudi zgodilo, pa če bi se slučajno, ni nič takega, da ne bi preživel. Še enkrat, misli pozitivno (pomatraj se, preženi negativno).

Potem jo pa pobruhaj! Zdaj pa nehaj komplicirat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close