Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zmedena sem

zmedena sem

Saj vem da bo izpadlo bedasto, vendar – povejte kakšno mnenje kako razčistiti zadevo.

Zaradi zdravstvenih težav sem morala k zdravniku, med nama pa se je razpredel nek čuden odnos. Vmes sem menjala zdravnika, kajti težava je bila takšna, za katero prvi ni bil usposobljen. Še vedno se občasno srečava, vzame si čas, govoriva, vmes se me dotika ali drži za roko, opazila sem, da nima poročnega prstana, hmm, jaz tudi ne. Ampak – nikoli ne prideva dlje, ja, vem, niti ne dam pobude, prej bi rekla da sem malce zadržana do njega (mlajši od mene, pa tudi ne drastično). Včasih imam občutek da bo še kaj rekel, pa ne, jaz pa tudi nimam dovolj poguma, da bi. Srečala sva se 1x privat, vendar je bil s kolegom, midva sva se nekaj časa pogovarjala (ja, o moji težavi, kot da je svetovna potreba po tem), kolega ga je čakal… Mene pa je imelo, da bi mu rekla naj greva raje na kavo in se pogovarjava o vremenu, kot o mojem zdravju. Pa ne mi reči, da je tako vesten, da ga še zanima situacija, če pa mu ni potrebno, za to so drugi sedaj. Sva oba sramežljiva, ali pa si domišljam in delam neke utvare? Pa niti eden niti drugi ni več nek najstnik, sva oba že odrasla.

Težko bi bil zdravnik, ki je moral naredit kakšen fax še vedno najstnik ane. Ti pa sigurno si… tak da morda si izmisli kakšno boljšo zgodbico. Tale je bedna

Logično, čeprav bi lahko bil komaj postal. Sva pa oba že odrasla, saj sem povedala, obnašanje obeh pa je bolj boječe, najstniško, če želiš razumeti poanto vsega.
Bedna ali ne, je pa resnična zadeva. Hvala za “nasvet ter mnenje”.

Mogoče ti samo pomeri utrip.

k fajmoštru k spovedi in še na zasebno avdienco

Pa dajte no, pošteno sem vprašala. Ni nobena zgodbica, nekaj izmišljenega. Sprašujem kar se dejansko res dogaja. Dejstvo je, da sem nekaj časa že ločena, do sedaj bila samo z možem, torej brez izkušenj, kljub svojim zrelim letom. In res mi takšne neumesne niso potrebne.

povabi ga na svoj dom, da ti naredi redni “tehnični pregled”

Vmes se te dotika ali drži za roko? Med pregledom? Tega ne razumem. In po drugi strani…to si morala biti hudo bolna, da sta sploh “spletla” odnos, ki kao ni več profesionalni?

Hja..je hudič…če v belo barvo dolg časa gledaš, tud črno pikico vidiš vmes…

Po moje si lačna ….

A nosiš bele hlačke? 🙂

A nosiš bele hlačke? :)[/quote]

A so obvezne? 🙂

A nosiš bele hlačke? :)[/quote]

A so obvezne? :-)[/quote]
Sploh ne, raje mam če je ženska brez .. vsaj muhe ne grejo na hrano 🙂

Ja lej.. ne moremo ti polagati besed v usta.. če ti je tip všeč ga povabi na kavo. Kaj naj ti drugega rečem. Potem se bo pa itak samo odvijalo… če se bo. Če pa se ne bo… si pač norobe dojemala njegovo”zainteresiranost”. Pa tole nima kaj velik veze al si ločena al ne

A so obvezne? :-)[/quote]
Sploh ne, raje mam če je ženska brez .. vsaj muhe ne grejo na hrano :)[/quote]

Hrano ? 😉

Hrano ? ;)[/quote]
Kaj pa teb spet ni jasno? 🙂

Hrano ? ;)[/quote]
Kaj pa teb spet ni jasno? :)[/quote]

Blondinkam ni nikdar nič jasno, sprijazni se 🙂

Kaj pa teb spet ni jasno? :)[/quote]

Blondinkam ni nikdar nič jasno, sprijazni se :)[/quote]
No tebe sem imel za izvenserijsko blondinko z občasnimi simptomi “blondinkizma” 🙂
Očitno se danes SPET kažejo

Blondinkam ni nikdar nič jasno, sprijazni se :)[/quote]
No tebe sem imel za izvenserijsko blondinko z občasnimi simptomi “blondinkizma” 🙂
Očitno se danes SPET kažejo[/quote]

Izvenserijska? Kako bi to zgledalo, če bi popolnoma svoje pristno poreklo prikrila…vsi bi bili razočarani 😉

Hrano ? ;)[/quote]

ojej 🙂 🙂 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close