Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zmanjšanje prsi

zmanjšanje prsi

Berem temo o povečanju prsi.
Kaj pa zmanjšanje? Bi si dale zmanjšati prsi , če bi imele 85E?
Moja prijateljica je okoli 50 i že več časa razmišlja o tem. Pravi, da si je celo življenje želela manjše pri in po porodih (2) se ji niso nič zmanjšale , kvečjemu povečale. Včasih ima tudi bolečine v ramenih in vratu
Vaše mnenje?

Ja.

Imam 75 G (torej nekako primerljiva košarica s 85E, s tem da je moj prsni koš manjši), pa zaradi zapletenosti operacije (potrebno je zmanjšanje in tudi dvig) zaenkrat ne bi šla na operacijo. Ja, tudi mene stalno boli vrat in mišice ramenskega obroča. Pomaga dobra masaža in dobri modrci. Odkar sem našla te na internetu, je vse lažje. Prej pa sem tudi jaz obupavala.

Kje pa si našla na inernetu moderce , če lahko vprašam?

Imam 75 G (torej nekako primerljiva košarica s 85E, s tem da je moj prsni koš manjši), pa zaradi zapletenosti operacije (potrebno je zmanjšanje in tudi dvig) zaenkrat ne bi šla na operacijo. Ja, tudi mene stalno boli vrat in mišice ramenskega obroča. Pomaga dobra masaža in dobri modrci. Odkar sem našla te na internetu, je vse lažje. Prej pa sem tudi jaz obupavala.[/quote]

Jaz imam velike prsi……in je muka! Tako da celo življenje zavidam ‘breskvicam’ in ne razumem žensk, ki si jih dajo povečat s tujki! Izključno zaradi videza, dedcev! 🙁 GA NI DENARJA!!

Mene motijo velike vsak dan, pri športu. Sem pa v letih, k mi vse (res VSE) dol visi.
Nosim oblačila, ki skrijejo, da sem brez modrca! Nikoli ramenski sklep ne obremenim z naramnicami. Pa še lep vrat imam! :-)))

Imam 75 G (torej nekako primerljiva košarica s 85E, s tem da je moj prsni koš manjši), pa zaradi zapletenosti operacije (potrebno je zmanjšanje in tudi dvig) zaenkrat ne bi šla na operacijo. Ja, tudi mene stalno boli vrat in mišice ramenskega obroča. Pomaga dobra masaža in dobri modrci. Odkar sem našla te na internetu, je vse lažje. Prej pa sem tudi jaz obupavala.[/quote]

Jaz imam velike prsi……in je muka! Tako da celo življenje zavidam ‘breskvicam’ in ne razumem žensk, ki si jih dajo povečat s tujki! Izključno zaradi videza, dedcev! 🙁 GA NI DENARJA!!

Mene motijo velike vsak dan, pri športu. Sem pa v letih, k mi vse (res VSE) dol visi.
Nosim oblačila, ki skrijejo, da sem brez modrca! Nikoli ramenski sklep ne obremenim z naramnicami. Pa še lep vrat imam! :-)))[/quote]

a zize pol za pas zatakneš al kako?

Praviš 85? Neee. (jaz ne)

Morda je oseba ki jo omenjaš take konstitucije in je bolj podvržena “bolečini”. (??)
Ne rečem od 100 dalje….takrat pa najbrž ni lahko…

itak da ja

Sem si dala pomanjšati prsi že v dvajsetih. Niti en dan nisem obžalovala. Niso bile skladne z mojo postavo, že takrat so bile povešene, imela sem hud kompleks zaradi tega, ker te vsi najprej buljijo v joške in si tista, ki ima velike joške … Zdaj so že 20 let ravno prav velike in še vedno v zavidljivo čvrstem stanju. Najboljša odločitev mojega življenja. Vredno vseh bolečin. Številko sem že pozabila, zdaj imam 80 C. Ampak ni pomembna samo številka oprsja, ampak skladnost s postavo. Jaz sem zelo drobna.

Nosim oblačila, ki skrijejo, da sem brez modrca! Nikoli ramenski sklep ne obremenim z naramnicami. Pa še lep vrat imam! :-)))[/quote]
Pa saj mora podprsni obseg nositi priblizno 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, preostalo samo naramnice. Mogoče nosiš čisto napačno številko modrca (prevelik obseg)?
Sicer pa kupujem tule:
http://www.brastop.com
http://www.figleaves.com
http://www.bravissimo.com
http://www.bras-galore.com
http://www.comexim.pl
Pa še kje.

Ne, nč od tega! Pa še okoli prsnega koša me duši.

Mogoče kdaj ‘silom bilom’ nadenem sportni modrc, ki sega do popka…ki je v bistvu ena nežna elastika… ojačano in široko na hrbtu….
Pa saj ni važno! Vsaka najde svoj sistem.

Najprej se izobrazi, kaj pomeni številka modrca… 85 je debela ženska, 100 je pa zelo debela ženska, a o velikosti jošk nič ne pove…

Ne, nč od tega! Pa še okoli prsnega koša me duši.

Mogoče kdaj ‘silom bilom’ nadenem sportni modrc, ki sega do popka…ki je v bistvu ena nežna elastika… ojačano in široko na hrbtu….
Pa saj ni važno! Vsaka najde svoj sistem.

Kaj zdaj, hočeš reči, da imaš velike viseče joške, pa da vseeno ne nosiš modrca, ker nočeš obremenjevati “ramenskega sklepa”?

Če resno ne nosiš modrca, nosiš vso težo balonov…. Modrc ti jih kvečjemu pomaga nositi!

In kakšne obleke nosiš, kjer se naj ne bi videlo, da si brez? Žaklje?

Mogoče kdaj v prihodnosti, če me bojo začela mučiti ramena in hrbet, zaenkrat specifičnih bolečin še nimam (80G). Največja težava je iskanje primernih oblačil, večina krojev je neprimernih (preozko čez prsi, preširoko čez ramena, preizzivalen dekolte, pretanko blago,…) in pa švicanje, mozoljčki, odrgnine od modrca,.. Pa kakšno zijalo, oz. uhajajoči pogledi ljudi v situacijah, da je potem obema nerodno,…
Stvari, ki sicer grenijo dan, a zaradi njih še ne bi šla pod nož.

aj

Ti si tipična, k se neki stiskaš. Pusti na frej, naj opleta…. bodi na luftu! Kakšni mozolji, odrgnine??

Čist lahko diskretno prekriješ s kakšnim brezrokavniki in širokimi majicami doma si na komot.
Daj dihaj 🙂 !

Za kakšne srajce poglej tu:
http://www.bravissimo.com/pepperberry/products/tops/
http://biubiu.pl/category/en/koszule?horizontal&filter=1

aj

Ti si tipična, k se neki stiskaš. Pusti na frej, naj opleta…. bodi na luftu! Kakšni mozolji, odrgnine??

Čist lahko diskretno prekriješ s kakšnim brezrokavniki in širokimi majicami doma si na komot.
Daj dihaj 🙂 ![/quote]
Mogoče na morju kje v apartmaju na samem, drugače pa si ne predstavljam, da bi bila brez modrca. Me prej motijo in ovirajo, tudi bolijo, medtem ko so z modrcem čisto obvladljivi. Nimam mozoljev in oddrgnin – ker imam dobre modrce (pravo številko in model). Da pa si brez modrca diskretna? Ne verjamem 🙂 Lahko navlečeš gor kaj širšega, ampak potem zgledaš kot pehta – brezoblična, debela. Tega pa jaz res nočem – ker nisem takšna. Imam obline in nisem debela.
Tudi ti bi morala poskusiti s kakšnim pravim modrcem.

Pozdravljena, jaz sem se odločila za poseg pri 45, ko sem dokončno vedela, da ne bom imela otrok..najboljša odločitev in čisto drugačna kvaliteta življenja, da o športu in kupovanju perila in ostalega ne govorim..že iti večer sem lahko šla domov in tudi bolečine so bile znosne…kar pogumno, ne bo ti žal

aj

Daj dihaj 🙂 ![/quote]

Doma sem itak na komot. Kar pomeni elastičen/raztegnjen modrc, brez modrca moje težke prsi vlečejo tkiva in boli. Predstavljaj si, da na sebi nosiš pripeti dve kilski vrečki moke – no takšen filing je to.

Izven doma (kar je cca. 10 ur na dan) pa ne bom v ohlapnih cunjah, ni šans. Imam 30 let in ne bom nosila ohlapnih brezrokavnikov. 😉 Nosim pravilne modrce, izmerjeno. Si pogledala moj obseg in košarico? 82cm obsega pod prsmi in 110 čez prsi. Tu ni problem v neprimernem modrcu, če želim, da so prsi lepo “pospravljene”, bo modrc oprijet, tiščal prsi skupaj in se jih tudi dotikal. Čez dan švicam in se premikam. Kdaj nastanejo odrgnine in mozoljčki, pa če imam še takšno preventivo…

aj

Daj dihaj 🙂 ![/quote]

Doma sem itak na komot. Kar pomeni elastičen/raztegnjen modrc, brez modrca moje težke prsi vlečejo tkiva in boli. Predstavljaj si, da na sebi nosiš pripeti dve kilski vrečki moke – no takšen filing je to.

Izven doma (kar je cca. 10 ur na dan) pa ne bom v ohlapnih cunjah, ni šans. Imam 30 let in ne bom nosila ohlapnih brezrokavnikov. 😉 Nosim pravilne modrce, izmerjeno. Si pogledala moj obseg in košarico? 82cm obsega pod prsmi in 110 čez prsi. Tu ni problem v neprimernem modrcu, če želim, da so prsi lepo “pospravljene”, bo modrc oprijet, tiščal prsi skupaj in se jih tudi dotikal. Čez dan švicam in se premikam. Kdaj nastanejo odrgnine in mozoljčki, pa če imam še takšno preventivo…[/quote]
Se strinjam, da to ni rešitev. Me pa nekaj zanima. Jaz imam podprsni obseg 83, pa nosim modrc številke 75 oz. angleško 34. Do tega sem prišla z izkušnjami, enako številko pa sem dobila tudi s temle kalkulatorjem (izbrala sem najbolj loose varianto):
http://www.sophisticatedpair.com/bra-size-calculator/
Če dam tvoje podatke, dobim angleško številko 34 GG. Tudi sicer se mi res zdi, da je najbrž obseg 80 prevelik zate, ker se modrc še raztegne. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi res poskusila z manjšim obsegom? Katere znamke modrcev pa nosiš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close