Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zjutraj že oblečete bunde, plašče

zjutraj že oblečete bunde, plašče

Zjutraj že oblečete bunde, plašče?

Kaj obujete?

Bunde? Zakaj že, temperature so še krepko v plusu. Prehodno jakno, tanek plašč ali velur, to je to.

Plašča ne nosim nikoli, ga še nisem imela sploh :).

Bunde pa nosim samo pozimi. Sedaj logično, da ne.

Obujem pa športne copate ali pa nizke pohodne čevlje.

Odgovor na objavo uporabnika
afgfs, 11.10.2021 ob 10:33

Bunde? Zakaj že, temperature so še krepko v plusu. Prehodno jakno, tanek plašč ali velur, to je to.

Za afgfs

Pa kdo si ti, da boš meni ukazoval/a kaj in kdaj bom oblekla. Mene zebe čim je pod dvajset stopinj in se oblečem po svojem občutku in ne po koledarju. Ti meni ne moreš diktirati, da moram biti na 10 stopinj oblečena v nekaj tanjšega, ne bom se tresla od mraza, ker ti tako zahtevaš. Jaz oblečem bundo, ko in ker me zebe in mi dol visi za tvoje mnenje…

Mene ni, 11.10.2021 ob 10:41

Za afgfs

Pa kdo si ti, da boš meni ukazoval/a kaj in kdaj bom oblekla. Mene zebe čim je pod dvajset stopinj in se oblečem po svojem občutku in ne po koledarju. Ti meni ne moreš diktirati, da moram biti na 10 stopinj oblečena v nekaj tanjšega, ne bom se tresla od mraza, ker ti tako zahtevaš. Jaz oblečem bundo, ko in ker me zebe in mi dol visi za tvoje mnenje…

Haha, kaj so pa tebi danes nasuli v kavo? Umiri konje ženska, nič ti nihče noče 🙂

afgfs, 11.10.2021 ob 11:17

Haha, kaj so pa tebi danes nasuli v kavo? Umiri konje ženska, nič ti nihče noče 🙂

Še pred enim mesecem je ohlajevala stanovanje na 18 stopinj:)

Zdaj je ravno prav za kratke hlače in kratke rokave.

Danes jesenska jakna.

V petek in vceraj pa sem imela bundo, sal ruto in gleznjarje.

Ne oblacim se po letnem casu, ampak po temperaturah in tako sem bila recimo letos februarja recimo v kratkih hlacah in majcki na balkonu, ko je nazigalo sonce, julija pa v flisu in toplih nogavicah, ko se je ohladilo.

imam to srečo, da sem lahko ves dan v pijami. Spodaj pa itak nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close