življenska zavarovanja
hahhhhaaa! razumem,,da je tvoje delo manipuliranje z ljudmi. Več jih okol obrneš, večje priznanje dobiš. O morali ne bomo, ok. A vendar lahko pokažeš vsaj malo več spoštovanja do bralcev in umakneš ta skropucala od vprašanj. A si tudi moderatorje okol prenesu?[/quote]
Dej odgovori na vprašanje!
Ok. konkretno:
Rabim življensko zavarovanje, ker sem samohranilka in bi v primeru da se mi kaj zgodi, rada, da bo moj otrok vsaj malo preskrbljen! OK???? Kokodajs brezobrazni!
hahhhhaaa! razumem,,da je tvoje delo manipuliranje z ljudmi. Več jih okol obrneš, večje priznanje dobiš. O morali ne bomo, ok. A vendar lahko pokažeš vsaj malo več spoštovanja do bralcev in umakneš ta skropucala od vprašanj. A si tudi moderatorje okol prenesu?[/quote]
Dej odgovori na vprašanje!
Ok. konkretno:
Rabim življensko zavarovanje, ker sem samohranilka in bi v primeru da se mi kaj zgodi, rada, da bo moj otrok vsaj malo preskrbljen! OK???? Kokodajs brezobrazni![/quote]
Pošlji po mailu prošnjo za ponudbo na Triglav, Prvo osebno zavarovalnico in Mariborsko. Če imaš kak hipotekarni kredit, vprašaj tudi na banki. Zneski so odvisni od tvoje starosti in zavarovalne vsote.
Če imaš kak kredit, glej za zavarovanje pokrije kredit, pa recimo še kako leto šolanja ali kakorkoli, naj bo kak konkreten znesek, ne le 10 jurjev. Pogoji so večinoma enaki, pri ponudbah primerjaj cene in izplačila.
Mogoče v ta forum?
http://med.over.net/forum5/list.php?104
Pozdravljeni,
v vašem primeru bi bilo najprimernejše rizično življenjsko zavarovanje, ki krije smrt zavarovane osebe. Prednost tega zavarovanja je, da ima visoka kritja ob relativno nizki premiji, saj nima vključene varčevalne komponente. Zavarovanju lahko dodate dodatno nezgodno zavarovanje za primer nezgodne smrti in trajne invalidnosti, ki bi vam omogočilo mesečno rento v primeru invalidnosti in posledičnega izpada dohodkov.
Informativni izračun za to zavarovanje lahko opravite kar na spletni strani na naslednji povezavi: https://www.triglav.si/storitve/sklepanje/rzz. Tudi samo zavarovanje lahko sklenete preko spleta. Če bo zavarovalnica presodila, da je potreben predhodni zdravniški pregled, vas bo nanj brezplačno napotila.
Če odplačujete kredit, lahko sklenete tudi zavarovanje kreditojemalcev, ki v primeru smrti krije celotni preostali dolg kredita. Vendar, če otroku želite zagotoviti dodatno varnost, bi vam prej priporočili, da zavarovalno vsoto rizičnega življenjskega zavarovanja povečate za vrednost kredita, saj zavarovalna vsota rizičnega zavarovanja ostaja ves čas enaka, pri kreditnem zavarovanju pa se manjša skladno z odplačevanjem kredita.
Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na 080 555 555 ali nam pošljete sporočilo na info@triglav.si.
Lep pozdrav,
Služba za osebna zavarovanja
Forum je zaprt za komentiranje.