življenje
Glej, dedek mraz je ena “oseba” in ko zveš, da ne obstaja, ga ni več nikjer na svetu.
Žensk na svetu je na milijone in če te ena prevara, še ne pomeni, da vse varajo. Če ženska ceni tisto kar ima doma in če je pri tem že dovolj zrela, varala pač ne bo, ker ji en seks ni vreden niti približno toliko, da bi ji bilo vredno tvegati izgubiti tisto, kar ima. Morajo biti izpolnjeni pač določeni pogoji. Kdo si zdaj zatiska oči, je odvisno iz katerega zornega kota gledaš. Ena lastovka pač mene ne prepriča, da je pomlad že tu, nekatere pa.[/quote]
Problem je v tem, ker četudi bi tebi dokazali da jih na vzorčnem primeru 1000čih vara 577 (izmišljeno) bi ti našel nek filozofski način da bi lahko sam sebi upravičil to, da one varajo in da to ni večina, ker nekje pa ene niso vzeli v vzorec…….
Oz. drugače povedano, tebi neka raziskava ne pomeni nič, dokler ni zajet čisto vsak človek na Svetu….. Kar pa nikoli ne bo, zato boš vedno imel opcijo, da če nič drugega, bo pa ena jebena Amazonka v Brazilskem pragozdu zvesta, ki so jo pozabli vštet[/quote]
Ena, tvoja je cel svet. Ostale niso pomembne. In to v obeh primerih, če vara ali če ne. Ker samo tvoja šteje.
Torej jih večina blefira, dejansko pa so vse ‘lahke’?
V tvojem svetu morda res, v mojem in Robijevem pa ne. Razumi, če zmoreš! ;)[/quote]
Malo razmisljam…
Recimo, da sta oba, ti in Robi, v dolgoletni zvezi. In relativno neizkusena pred le to. Po 10 ali 20 letih zvestobe sta gotovo prepricana, da vaju zenici nikakor ne bi prevarali. Ni sans. Bi ga morala res biksati, si receta.
Sedaj pa hipoteticen scenarij:
Nenadoma ugotovita, da vaju krepostni zenici ze lep cas varata s precej mlajsim vaskim frajerjem iz juznih krajev. In to brez, da bi ga vidva kaj posebno biksala. Za namecek ugotovita, da je bil tip svoj cas v zaporu. In da je neznano kam izginil zajeten del vajinih druzinskih prihrankov.
Po soocenju z resnico in dramaticni razvezi, kjer ostaneta brez otrok in stanovanja, se cez dve leti vrneta na forum in napiseta… kaj?[/quote]
Tvoj primer je definitivno lahko resničen. A vseeno sem v svojem odnosu in v življenju toliko pri zavesti in ne sanjam, da bi me lahko takšna informacija potem zbudila iz sanj. 🙂
Nimate samo ženske intuicije. 🙂
In še vedno obstajajo poštene ženske, pa čeprav so v manjšini. Seveda razne varalice in prevarani tega ne verjamejo, a to so njihove izkušnje.
Jaz še zase ne dam roke v ogenj, kamoli za koga drugega. Scenarijev za vnaprej pa tudi nočem delati, ker bi me to samo bremzalo. Kaj bo, če bo … fuck off! Ko se zgodi (karkoli že), zavihaš rokave in shendlaš. Ker ti drugega ne preostane, razen, če si mazohističen slabič, ki raje stoji na mestu in se smili samemu sebi..
Glej, dedek mraz je ena “oseba” in ko zveš, da ne obstaja, ga ni več nikjer na svetu.
Žensk na svetu je na milijone in če te ena prevara, še ne pomeni, da vse varajo. Če ženska ceni tisto kar ima doma in če je pri tem že dovolj zrela, varala pač ne bo, ker ji en seks ni vreden niti približno toliko, da bi ji bilo vredno tvegati izgubiti tisto, kar ima. Morajo biti izpolnjeni pač določeni pogoji. Kdo si zdaj zatiska oči, je odvisno iz katerega zornega kota gledaš. Ena lastovka pač mene ne prepriča, da je pomlad že tu, nekatere pa.[/quote]
Razmislek…, ko razmišljaš samo o tem, kdaj in kako te bo nekdo prevaral, je bolj ubogo reči: “Saj sem vedel!”, ko se ti to končno zgodi. Zase veš, da si unikaten, da ne slediš slepo množiti, druge pa tlačiš v isti koš.
Razmislek…, ko razmišljaš samo o tem, kdaj in kako te bo nekdo prevaral, je bolj ubogo reči: “Saj sem vedel!”, ko se ti to končno zgodi. Zase veš, da si unikaten, da ne slediš slepo množici, druge pa tlačiš v isti koš.
Kje si se pa ti vmes zataknil, da po 10, 20, … letih nisi niti opazil, da se sploh kaj dogaja? Moški, kdaj boste dojeli, da je rdeč alarm, ko ženska v odnosu neha govoriti?[/quote]
Enako vprašanje velja tudi za ženske, le zakaj je na podforumu Nezvestoba-varanje polno zgodb, če je povsod vse tako idealno. Lahko smo idealni v svojih glavah zase, tule na spletu, v življenju pa vsak nosi svojo zgodbo. Nekateri večno skrito, nekateri ne. In tudi jaz verjamem, da se dogajajo take zgodbe, preveč dobrega se človek preobje.
Kje si se pa ti vmes zataknil, da po 10, 20, … letih nisi niti opazil, da se sploh kaj dogaja? Moški, kdaj boste dojeli, da je rdeč alarm, ko ženska v odnosu neha govoriti?[/quote]
Enako vprašanje velja tudi za ženske, le zakaj je na podforumu Nezvestoba-varanje polno zgodb, če je povsod vse tako idealno. Lahko smo idealni v svojih glavah zase, tule na spletu, v življenju pa vsak nosi svojo zgodbo. Nekateri večno skrito, nekateri ne. In tudi jaz verjamem, da se dogajajo take zgodbe, preveč dobrega se človek preobje.[/quote]
Tisto, kar zavesto ponotranjiš, v kar verjameš, postane tvoj pogled na svet in nase.
Nisi dojela, kako funkcinirajo forumi, da iz zapisov na Nezvestobi sklepaš napovprek? Se ti ne zdi možno, da kar nekaj posameznikov oz. posameznic ne piše po svojih izkušnjah, temveč le malo provocira oz. skrbi za dobro branost foruma? Da so pripravljeni pisat pod večimi nicki in ti se pustiš tako hitro prepričati, da posledično sklepaš, da je takih primerov v družbi neprimerno več, kot se kaže navzven?
So oni TI SAMA? Če je mogoče nate tako enostavno vplivati, je predmet tehtnega razmisleka, kaj brati, kaj poslušati in s kom se družiti.
Preveč dobrega se človek ne preobje, kvečjemu na tem gradi, ker ima vizijo.
Brez veze tu komu pamet solit. Le povem, da te lahko tudi partner, ki si mu popolnoma zaupal, s katerim sta lahko skupaj vso odraslo zivljenje, po 10, 20, … letih nategne bolj kot si znas predstavljati. Zato, fantje in dekleta, poroceni ali samski, ne bit take prepricani, da se vam kaj takega ne more zgoditi.
Poglej. Na koncu oziroma enkrat boš umrl. Najboljše, da se že kar sedaj obesiš, ko veš kaj te čaka. Ker potem ti bo žal, ko boš zvedel, da te je življenje prineslo okrog za teh “par” let. :))
Hja, če se že v štartu zavedaš, da svetnikov ni, te tovrstna spoznanja ne vržejo s tira.[/quote]
Jaz pa mislim, da te vedno vrže s tira. Ker če imaš nekoga rad, se mu predaš in mu zaupaš in v tem premeru prevara pekleto boli. Če pa stopiš v vezo s figo v žepu, saj tako ali tako vsi slej ko prej varajo, potem pa se ne predaš in je veza že v štartu obsojena na propad.
Hja, če se že v štartu zavedaš, da svetnikov ni, te tovrstna spoznanja ne vržejo s tira.[/quote]
Jaz pa mislim, da te vedno vrže s tira. Ker če imaš nekoga rad, se mu predaš in mu zaupaš in v tem premeru prevara pekleto boli. Če pa stopiš v vezo s figo v žepu, saj tako ali tako vsi slej ko prej varajo, potem pa se ne predaš in je veza že v štartu obsojena na propad.[/quote]
Če bi ljudje res verjeli, da vsi prej ali slej varajo, potem jih samo varanje ne bi smelo prizadeti in bi varanje sprejemali kot del veze.
Jaz pa mislim, da te vedno vrže s tira. Ker če imaš nekoga rad, se mu predaš in mu zaupaš in v tem premeru prevara pekleto boli. Če pa stopiš v vezo s figo v žepu, saj tako ali tako vsi slej ko prej varajo, potem pa se ne predaš in je veza že v štartu obsojena na propad.[/quote]
Če bi ljudje res verjeli, da vsi prej ali slej varajo, potem jih samo varanje ne bi smelo prizadeti in bi varanje sprejemali kot del veze.[/quote]
Sej ni štos v tem, da te ne prizadene…seveda te, štos je v tem, da se pobereš in se ne
zapreš pred ljudmi, v strahu, da boš spet prizadet….
Sem prepričan, da je v daljših zvezah zvestoba v največ primerih posledica:
1. manjšega libida
2. strahu pred spremembami in/ali posledicami
3. ekonomsko – gospodarskih in reproduktivnih razlogov
4. pomanjkanja priložnosti
Seveda ps zgoraj našeteto marsikdo zamenjuje s čustvi.
Sicer pa tudi vsa čast redkim svetlim izjmam.
Forum je zaprt za komentiranje.