Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek življenje

življenje

Stay. in the shadow of the life.

A je je bodo pojedli.

Ker so bolj brezzobi.

Sam lajajo!

Sem dobila asociacijo na znane wc-verze:

Here I sit, broken hearted
Came to shit and only farted.
Wasted a dime, but what the hell,
At least I can sit, and enjoy the smell.

Here I sit, broken hearted,
Paid a dime and only farted.
The next time I took a chance,
Saved a dime and shit my pants. :)))[/quote]

Da bo v stilu, tegale mi je povedal oče, ki je služil na Kosovu v šestdesetih
En po…an wc , menda do stropa, pa izjavi en sovojak:
Šta bih dao,
da bih znao,
gdje je stao,
kad je srao

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sem dobila asociacijo na znane wc-verze:

Here I sit, broken hearted
Came to shit and only farted.
Wasted a dime, but what the hell,
At least I can sit, and enjoy the smell.

Here I sit, broken hearted,
Paid a dime and only farted.
The next time I took a chance,
Saved a dime and shit my pants. :)))[/quote]

Da bo v stilu, tegale mi je povedal oče, ki je služil na Kosovu v šestdesetih
En po…an wc , menda do stropa, pa izjavi en sovojak:
Šta bih dao,
da bih znao,
gdje je stao,
kad je srao[/quote]

Ja, slabšo lokacijo mu niso mogli dati….Ziher ni imel nobenih vezic. :))

Menda je bil tudi sam precej pres..an, ko je bil na straži z avtomatom…Hebeno.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mene moti, da so pri nas ukinili obvezno služenje vojaškega roka. Pa bi bili kak mesec ali dva, ampak vsaj nekaj bi se naučili.

Presel se v Izrael tam mate tudi žensko obvezno služenje. Naredi celo zadevo malo bolj privlačno :))

Da ne bi izpadle lahke, to bi že lahko vedel.[/quote]

Torej jih večina blefira, dejansko pa so vse ‘lahke’?
V tvojem svetu morda res, v mojem in Robijevem pa ne. Razumi, če zmoreš! 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tebe itak noben ne razume. Na internetu ma pa vsak najbolj res :))

Da ne bi izpadle lahke, to bi že lahko vedel.[/quote]

V tvojem svetu morda res, v mojem in Robijevem pa ne. Razumi, če zmoreš! ;)[/quote]
Malo razmisljam…

Recimo, da sta oba, ti in Robi, v dolgoletni zvezi. In relativno neizkusena pred le to. Po 10 ali 20 letih zvestobe sta gotovo prepricana, da vaju zenici nikakor ne bi prevarali. Ni sans. Bi ga morala res biksati, si receta.

Sedaj pa hipoteticen scenarij:
Nenadoma ugotovita, da vaju krepostni zenici ze lep cas varata s precej mlajsim vaskim frajerjem iz juznih krajev. In to brez, da bi ga vidva kaj posebno biksala. Za namecek ugotovita, da je bil tip svoj cas v zaporu. In da je neznano kam izginil zajeten del vajinih druzinskih prihrankov.

Po soocenju z resnico in dramaticni razvezi, kjer ostaneta brez otrok in stanovanja, se cez dve leti vrneta na forum in napiseta… kaj?

V tvojem svetu morda res, v mojem in Robijevem pa ne. Razumi, če zmoreš! ;)[/quote]
Malo razmisljam…

Recimo, da sta oba, ti in Robi, v dolgoletni zvezi. In relativno neizkusena pred le to. Po 10 ali 20 letih zvestobe sta gotovo prepricana, da vaju zenici nikakor ne bi prevarali. Ni sans. Bi ga morala res biksati, si receta.

Nenadoma ugotovita, da vaju krepostni zenici ze lep cas varata s precej mlajsim vaskim frajerjem iz juznih krajev. In to brez, da bi ga vidva kaj posebno biksala. Za namecek ugotovita, da je bil tip svoj cas v zaporu. In da je neznano kam izginil zajeten del vajinih druzinskih prihrankov.

Po soocenju z resnico in dramaticni razvezi, kjer ostaneta brez otrok in stanovanja, se cez dve leti vrneta na forum in napiseta… kaj?[/quote]

Misli se materializirajo. Ne domišljaj takih scenarijev v imenu drugih.

Dam ti prav.

Malo razmisljam…

Po soocenju z resnico in dramaticni razvezi, kjer ostaneta brez otrok in stanovanja, se cez dve leti vrneta na forum in napiseta… kaj?[/quote]

Misli se materializirajo. Ne domišljaj takih scenarijev v imenu drugih.[/quote]
Po moje velika vecina, ki jih zgornji scenarij doleti, si kaj takaga prej niti v sanjah ni mogla zamisliti. Pa jih je vseeno doletelo. Najbrz so se zenine misli materializirale. 🙂

Misli se materializirajo. Ne domišljaj takih scenarijev v imenu drugih.[/quote]
Po moje velika vecina, ki jih zgornji scenarij doleti, si kaj takaga prej niti v sanjah ni mogla zamisliti. Pa jih je vseeno doletelo. Najbrz so se zenine misli materializirale. :)[/quote]

Daj no. Ne izmišljuj si nekih bedastih scenarijev.

Po moje velika vecina, ki jih zgornji scenarij doleti, si kaj takaga prej niti v sanjah ni mogla zamisliti. Pa jih je vseeno doletelo. Najbrz so se zenine misli materializirale. :)[/quote]

Daj no. Ne izmišljuj si nekih bedastih scenarijev.[/quote]
Bedast je kvecjemu tvoj komentar.

Malo razmisljam…

Jaz pa ne razumem point tega pisanja, sploh pa vprašanja. Kakšen namig mogoče?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Malo razmisljam…

Jaz pa ne razumem point tega pisanja, sploh pa vprašanja. Kakšen namig mogoče?[/quote]
Ti bi pa že lahko razumela. To bo nova telenovela. Zaplet že imaš, ostalo pa itak obvladaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pa ne razumem point tega pisanja, sploh pa vprašanja. Kakšen namig mogoče?[/quote]
Ti bi pa že lahko razumela. To bo nova telenovela. Zaplet že imaš, ostalo pa itak obvladaš. :))[/quote]

Hehe, pa res :)) Naj kar avtor(ica) dokonča. Komaj čakam nadaljevanje…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz tud ne razumem, zakaj bi življenje moglo biti avantura.

Življenje je lahko lepo, tečno, dolgočasno, stressno, žalostno, noro, … Meni je pomembno, da je lepo in polno.

Malo razmisljam…

Drkanje na nesrečo drugih. Pa magari samo potencialno.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

[youtube]OnXhe_p2Sqk[/youtube]

Sama slepa demagogija vas je. Zgodba je resnicna. Niti ne tako redka. Podana na zadnji komentar uporabnika matjazko. Namrec pripetila se je nekomu, ki je svoj cas verjel v Dedka Mraza tako kot on. Pa uzivajte se naprej.

Glej, dedek mraz je ena “oseba” in ko zveš, da ne obstaja, ga ni več nikjer na svetu.
Žensk na svetu je na milijone in če te ena prevara, še ne pomeni, da vse varajo. Če ženska ceni tisto kar ima doma in če je pri tem že dovolj zrela, varala pač ne bo, ker ji en seks ni vreden niti približno toliko, da bi ji bilo vredno tvegati izgubiti tisto, kar ima. Morajo biti izpolnjeni pač določeni pogoji. Kdo si zdaj zatiska oči, je odvisno iz katerega zornega kota gledaš. Ena lastovka pač mene ne prepriča, da je pomlad že tu, nekatere pa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, dedek mraz je ena “oseba” in ko zveš, da ne obstaja, ga ni več nikjer na svetu.
Žensk na svetu je na milijone in če te ena prevara, še ne pomeni, da vse varajo. Če ženska ceni tisto kar ima doma in če je pri tem že dovolj zrela, varala pač ne bo, ker ji en seks ni vreden niti približno toliko, da bi ji bilo vredno tvegati izgubiti tisto, kar ima. Morajo biti izpolnjeni pač določeni pogoji. Kdo si zdaj zatiska oči, je odvisno iz katerega zornega kota gledaš. Ena lastovka pač mene ne prepriča, da je pomlad že tu, nekatere pa.[/quote]

Problem je v tem, ker četudi bi tebi dokazali da jih na vzorčnem primeru 1000čih vara 577 (izmišljeno) bi ti našel nek filozofski način da bi lahko sam sebi upravičil to, da one varajo in da to ni večina, ker nekje pa ene niso vzeli v vzorec…….

Oz. drugače povedano, tebi neka raziskava ne pomeni nič, dokler ni zajet čisto vsak človek na Svetu….. Kar pa nikoli ne bo, zato boš vedno imel opcijo, da če nič drugega, bo pa ena jebena Amazonka v Brazilskem pragozdu zvesta, ki so jo pozabli vštet

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz ne vidim nobenega problema. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close