Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek življenje

življenje

Življenje ni težava, ki bi jo bilo treba rešiti, je pustolovščina, ki jo je treba živeti.

Kaj pa če ne maraš avantur?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ignorance is bliss. What you don’t know cannot hurt you.

Ask me no questions and I will tell you no lies.

Potem živi pustolovsko, ne avanturistično. Razlika je očitna.

Razsvetli me:-) Sem mislil da je avantura in pustolovščina isto…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Avantura je uživancija, ko to ni več, jo zaključiš. Za pustolovščino rabiš pogum, vztrajnost, moč, pripravljenost na premagovanje ovir…, vključuje tudi užitek, zaključi se, ko se pustolovščini tako zahoče-če se držiš naravnih zakonitosti.

Na… jaz teslo sem pa mislil, da sta avanturist in pustolovec eno in isto…..

iz SSKJ:

avantúra -e ž (ȗ) nenavaden, vznemirljiv doživljaj, pustolovščina: doživeti, iskati avanture; pripovedoval je o svojih avanturah; čudovita avantura / spuščati se v erotične avanture // nav. slabš. nevaren poskus, tvegano dejanje: izkušenj pri delu nimajo, zato naj se nikar ne spuščajo v avanture; politična avantura imperialistov

To je spet ena taka fora, kot tista, da želja in interes ni eno isto.
Avatura je pustolovščina. Adventure (angleška beseda) pomeni pustolovščina.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se obesijo na posamezne besede, da ja ne bi videli smisla v napisanem,,,

Avatura je pustolovščina. Adventure (angleška beseda) pomeni pustolovščina.[/quote]
Ni pa vedno tako.
Le zakaj v nekaterih oglasih ženske omenijo, da nočejo avanturistov ? 🙂
Imajo rade zapečkarje ? 🙂

Ker napisano nima smisla:-)?

Avatura je pustolovščina. Adventure (angleška beseda) pomeni pustolovščina.[/quote]
Ni pa vedno tako.
Le zakaj v nekaterih oglasih ženske omenijo, da nočejo avanturistov ? 🙂
Imajo rade zapečkarje ? :)[/quote]
To pa ne vem, ker oglasov ne gledam. Vedno menjam kanal. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No ja, lahko bi pa tudi rekli, da delamo avanturo iz napisanega. 🙂

Na svet lahko gledaš kot nesrečna žrtev predrznega tatu ali pa kot pustolovec, ki išče svoj zaklad.
(iz Alkimista)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja ampak samo pravi pustolovci:-)

No ja, lahko bi pa tudi rekli, da delamo avanturo iz napisanega. :)[/quote]

Če že pustolovšćine ne 😉

Da ne bi izpadle lahke, to bi že lahko vedel.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Torej, srčki moji, he he. Bistvo je: always look on the bright side of life. Če kdo ne mara pustolovščine, ki traja, ker ga spominja na kratkotrajno avanturo, ki je ne mara, naj “živi življenje”-kar je s slovničnega stališča povsem neposrečena kombinacija. Vsem pustolovcem, srečno in čim manj brodolomov.

spank spank, ena plava

Torej…. life is piece of shit, when you look at it… ti je pa ušlo…:-)))?

Uff, nekateri ste pa duhamorni. Ne si zatiskat oči, če odmakneš dlan, vidiš več.

Zelo težko spreobrneš človeka, če tega noče:-)))

Stej bjutiful;-)

Sem dobila asociacijo na znane wc-verze:

Here I sit, broken hearted
Came to shit and only farted.
Wasted a dime, but what the hell,
At least I can sit, and enjoy the smell.

Here I sit, broken hearted,
Paid a dime and only farted.
The next time I took a chance,
Saved a dime and shit my pants. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close