Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Življenje v Voklem

Življenje v Voklem

Zanima me kakšno je življenje v Voklem.

Kako blizu je trgovina, koliko je do šole, pošte, banke…Kakšne so kaj avtobusne povezave. Se avtocesta zelo sliši ?

Sem iz tam….trgovine ni(mamo), so jo zaprli, upamo, da kdo odpre spet…..do pošte in banke in trgovine je pot do Šenčurja, 3 km. Ali do Hoferja.

ljudje so tipični gorenjci, opravljivi, zahrbtni…tako, kot povsod. Pač tastari…tamladi so mal bolj.

Tudi v Cerkljah je tako, ali v Lahovčah…

Avtocesto se ne sliši, ni moteča….včasih slišiš sireno rešilca…iz avtoceste…drugače ni panike. Sem živela ob železnici je huje. Avione se skorajda ne sliši. Do počivališča Voklo imaš blizu, kar je prednost v nedeljo zvečer, ko zmanjka kave….je na poti iz Lj v Kranj, kar je prednost, vsak pozna, vsak lahko pride “do VOKLEGA”. drgač pa kar nekaj velikih kmetih, lahko kupiš domače pridelke, ni ti treba kam it.

Je pa čist zrak, včasih megla., veliko sprehajalnih poti. Šola je 3 leta v Voklem, 2 leti v Trbojah, ostalo v Šenčurju. v srednji šoli zna bit problem, ko je zjutraj bus, potem ga ni….brez avta si gotof.

Upam, da sem ti kaj pomagala

Tam je pa res grozno. Jaz sem pred leti delala z eno, ki je bila tam doma. Sicer fejst gospa, ampak oče ji je umrl tik preden se je upokojila, star manj kot 85 let.

Odgovor na objavo uporabnika
nisem od tam, 24.11.2021 ob 14:04

Tam je pa res grozno. Jaz sem pred leti delala z eno, ki je bila tam doma. Sicer fejst gospa, ampak oče ji je umrl tik preden se je upokojila, star manj kot 85 let.

In kaj si hotela s tem povedati? Da oče ne bi umrl, če bi bila doma drugje?

noja13, 24.11.2021 ob 14:55

In kaj si hotela s tem povedati? Da oče ne bi umrl, če bi bila doma drugje?

In za to si rabila skoraj eno uro?

???? ti  visiš tule 24/7/365?

noja13, 24.11.2021 ob 15:39

???? ti  visiš tule 24/7/365?

Nisem. Se pa občasno vtaknem v teme, kjer se oglašate debili.

sem od tam, 24.11.2021 ob 13:50

Sem iz tam….trgovine ni(mamo), so jo zaprli, upamo, da kdo odpre spet…..do pošte in banke in trgovine je pot do Šenčurja, 3 km. Ali do Hoferja.

ljudje so tipični gorenjci, opravljivi, zahrbtni…tako, kot povsod. Pač tastari…tamladi so mal bolj.

Tudi v Cerkljah je tako, ali v Lahovčah…

Avtocesto se ne sliši, ni moteča….včasih slišiš sireno rešilca…iz avtoceste…drugače ni panike. Sem živela ob železnici je huje. Avione se skorajda ne sliši. Do počivališča Voklo imaš blizu, kar je prednost v nedeljo zvečer, ko zmanjka kave….je na poti iz Lj v Kranj, kar je prednost, vsak pozna, vsak lahko pride “do VOKLEGA”. drgač pa kar nekaj velikih kmetih, lahko kupiš domače pridelke, ni ti treba kam it.

Je pa čist zrak, včasih megla., veliko sprehajalnih poti. Šola je 3 leta v Voklem, 2 leti v Trbojah, ostalo v Šenčurju. v srednji šoli zna bit problem, ko je zjutraj bus, potem ga ni….brez avta si gotof.

Upam, da sem ti kaj pomagala

Hvala za dober komentar 🙂

nisem od tam, 24.11.2021 ob 15:45

Nisem. Se pa občasno vtaknem v teme, kjer se oglašate debili.

In ker sem debil, rabim podnapise, saj veš kako je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close