Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zivljenje po zivljenju

zivljenje po zivljenju

Zanima me,ali verjamete,da boste se vedno tukaj,ko vas 1x ne bo vec…

Ne, mislim, da je pol vsega konec.To je sigurno, kam pa naj bi sli, lepo te prosim, ves koliko jih je ze umrlo, le kje so sedaj.Ne, definitivno je konec.

Ja,mrtvih res ni več med nami,kaj pa njihove duše…

Halo Minja, ja no to je tvoje mišljenje.
Vsak ima seveda svoje, jaz pa še vedno mislim, da smo tukaj z nekim namenom, le čemu bi potem vse tole prenašali, če ne zato, da s tem tudi rastemo in je za nekaj dobro, kaj praviŠ??

Nekaj je ziher na tem??

Seveda upostevam, da ima vsak svoje mnenje, samo jaz mislim, da prenasamo zaradi tega, ker smo TU in ZDAJ, ne pa za ne vem kdaj potem.Prenasas zato, ker pac zivis tole zivljenje, ki ti je dano, ne vem zakaj bi upal na kaj vec.Mislim, da se moramo sprijaznit, da smo smrtni, kar pa ljudje vse radi pozabljamo.
Vsem vam zelim, da maximalno zivite vse trenutke, ce pa je kje kaj potem, imajo pa ziher kaksen forum tam, pa debatiramo naprej…..

Namen tega da smo je to, da naredimo otroke, ti pa otroke naprej itd… Namen je biološki, da se vrsta Homo Sapiens razvija naprej. Posameznik je bolj ali manj nepomemben.

Na forumu duhovnost boš zvedel kaj več.

DRAGI MOJI ENERGIJA SE NIKOLI NE IZNIČI…kje je vaše poznavanje fizike. Telo odmre – energija pa gre nekam…kam pa ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close