Življenje je res lahko lepo!
Pa kdo govori da jim ni do seksa, ali nam ni…. razen Frančka no…. ni pa nam za predat ”vso” ali večino svobode v zameno za ”resno” zvezo in eno in isto luknjo (ali 2 ali 3) cel lajf :)[/quote]
Cele litanije na to temo si nalepil sem. A nisi prebral kaj si napisal? IZ tega je razvidno, kar si napocal sem, da ti ne seksaš in da ne želiš seksati z žensko. Masturbacija seveda ni seks.
Čitaj še enkrat kaj si napocal sem gor:”A tudi strokovni seks (ljubezen) postaja vse bolj postranska zadeva. Ugotovili smo namreč, da nam za zadovoljitev lastnih potreb ni potrebno plačevati vse življenje. Zakaj bi za nekaj trenutkov užitka zapravljali težko prislužen denar, če lahko zase hitro in učinkovito poskrbimo kar sami? Res je, dragi moji! Rešitev je dobra stara masturbacija! “[/quote]
Prekopiral ali napisal je razlika, ko boš nekoč morda diplomirala s copy pastanjem ali z PISANJEM diplomske boš razumela razliko
Čudežno to SPET ne velja v obratni smeri tistih ki opravičujejo zakaj je zveza (resna) dobra in pozitivna, morda samo zato ker opravičujejo to, da želijo nekaj neresnega in zabavnega pa vse skupaj deluje ironično?
Ne ne to pa že ne, oni oz. vi samo predstavite dejstvo, mi pa opravičujemo haha večni večvrednostni kompleks 😛
Svetla izjema med samskimi, so vsi tisti, ki so do vas prijazni, popustljivi, zaščitniški za vsako ceno. Uporabniki, ki vam stopijo v bran, vsakič, ko pridete v navkriž z zlobnimi bitji, podobnim meni.
Kot sem že v prejšnji temi napisal, ve bi samo komplimente poslušale, za kritike ste pa prešvoh, zato pa tud tak upor, jeza nad tistimi, ki vam večkrat postrežejo z resnico. Če že mislite pljuvat čez moške, sploh pa na forumu, potem se ne čudit, če kdaj prileti še kakšna porcija nazaj. Saj pa imate rade iskrenost pri moških, a ne, ali vam je ljubše, do konca življenja poslušat laži ? 🙂
Ta tema spet dokazuje kako mlahavemu q..u vsaka dlaka smeta, pa še strah ga je, da ga ženska ne bo “požrla”…
Pisanje nekih metroseksualcev (karkoli že to je), ki bi se radi obnašali kot ženske.
Tipično za razvajenega človeka je, da si želi spremeniti ves svet okrog sebe, namesto, da bi se sam malo prilagodil svetu.
Jaz bi rad marsikaj, vem pa tudi, da se veliko od tega ne bo uresničilo, ker pač ni vse odvisno od mene.
Seveda velja v obratni smeri isto, če kdo uporablja iste načine za opravičevanje resne veze.[/quote]
ISTIH načinov ne more uporabljat, ker je drugačno opravičevanje si povedal vse 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.