Zivljenje brez skrbi!
Pozdravljeni!
Ne vem ali sodi to sporocilo v to temo, zato se ze vnaprej opravicujem!
Imam eno vprasanje! Zelel bi, da vsak ki to bere dobro premisli kako mu lahko olajsamo in polepsamo zivljenje. Vec o tem pozneje!
Namrec zbiramo informacije za vecji projekt!
Torej vprasanje: KAKO BI VAM LAHKO OLAJSALI DELO – ZIVLJENJE?
primer: bi vam ugajalo, ce bi nekdo namesto vas opravljal nakupe(hrana, pijaca…), pri cemer kupuje samo izdelke z akcijskimi
cenami?!
ali bi vam mogoce bolje ugajalo da nekdo namesto vas opravlja zoprne obiske in dogovore pri/z odvetniku/ci, kadar nimate casa?!
ali imate kako drugo zamisel, kako bi vam lahko olajsali in polepsali zivljenje?
Kar na dan z nasveti in idejami. Veseli bomo vsakega odgovora!
Lp, vasa ekipa
>primer: bi vam ugajalo, ce bi nekdo namesto vas opravljal nakupe(hrana, >pijaca…), pri cemer kupuje samo izdelke z akcijskimi
>cenami?!
Nakupujem rada sama in si ne morem predstavljati, da bi lahko nekdo nakupoval namesto mene, pa čeprav so to samo živila.
>ali bi vam mogoce bolje ugajalo da nekdo namesto vas opravlja zoprne >obiske in dogovore pri/z odvetniku/ci, kadar nimate casa?!
Ne. Vprašanje, če bi lahko komu glede tega zaupala, sploh nekomu, ki bi mu zato plačala…
>ali imate kako drugo zamisel, kako bi vam lahko olajsali in polepsali >zivljenje?
Imam, ampak je žal neizvedljivo: Obiski tasta in tašče namesto mene, udeleževanje nekaterih sestankov v službi namesto mene….
lp,
Simona
Vem, da niste imeli tega v mislih; ampak meni bi olajšali življenje z BREZPLAČNIM čiščenjem stanovanja vsaj 2 x na mesec (ker mi čiščenja vzamejo precej dragocenega časa, denarja za to pa tudi nimam oz. si ga ne odtrgam) … pa še verjetno veliko Slovenkam:))) To je malo za hec!
Drugače pa, nakupe najraje opravim sama ali z partnerjem, ker vse po vrsti pa tudi ne kupujem po Akcijskih cenah,…
Pa tudi obiske pri odvetniku (1 x na 5 let) najraje opravim sama.
Mogoče bi mi malo olajšali:
– da bi moj avto odpeljali na servis, ali menjavo gum, ali tehnični pregled direktno izpred mojega doma in mi ga popravljenega oz. pregledanega tja tudi vrnili – za to bi bila pripravljena plačat nekaj denarja
Če se spomnim še kaj, pa javim.
Forum je zaprt za komentiranje.