Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zivljenje brez skrbi!

Zivljenje brez skrbi!

Pozdravljeni!

Ne vem ali sodi to sporocilo v to temo, zato se ze vnaprej opravicujem!

Imam eno vprasanje! Zelel bi, da vsak ki to bere dobro premisli kako mu lahko olajsamo in polepsamo zivljenje. Vec o tem pozneje!

Namrec zbiramo informacije za vecji projekt!

Torej vprasanje: KAKO BI VAM LAHKO OLAJSALI DELO – ZIVLJENJE?

primer: bi vam ugajalo, ce bi nekdo namesto vas opravljal nakupe(hrana, pijaca…), pri cemer kupuje samo izdelke z akcijskimi
cenami?!

ali bi vam mogoce bolje ugajalo da nekdo namesto vas opravlja zoprne obiske in dogovore pri/z odvetniku/ci, kadar nimate casa?!

ali imate kako drugo zamisel, kako bi vam lahko olajsali in polepsali zivljenje?

Kar na dan z nasveti in idejami. Veseli bomo vsakega odgovora!

Lp, vasa ekipa

>primer: bi vam ugajalo, ce bi nekdo namesto vas opravljal nakupe(hrana, >pijaca…), pri cemer kupuje samo izdelke z akcijskimi
>cenami?!

Nakupujem rada sama in si ne morem predstavljati, da bi lahko nekdo nakupoval namesto mene, pa čeprav so to samo živila.

>ali bi vam mogoce bolje ugajalo da nekdo namesto vas opravlja zoprne >obiske in dogovore pri/z odvetniku/ci, kadar nimate casa?!

Ne. Vprašanje, če bi lahko komu glede tega zaupala, sploh nekomu, ki bi mu zato plačala…

>ali imate kako drugo zamisel, kako bi vam lahko olajsali in polepsali >zivljenje?

Imam, ampak je žal neizvedljivo: Obiski tasta in tašče namesto mene, udeleževanje nekaterih sestankov v službi namesto mene….

lp,
Simona

Predlagam da ta post usmeriš nekaj forumov nižje, kjer so upokojenci. Včasih se žal zgodi, da nekateri starejši ljudje res ni so več pri močeh in jim bi prav prišlo. če bi nekdo nakupoval namesto njih, pospravljal, prinašal kosilo, peljal kam z avtom …

Vem, da niste imeli tega v mislih; ampak meni bi olajšali življenje z BREZPLAČNIM čiščenjem stanovanja vsaj 2 x na mesec (ker mi čiščenja vzamejo precej dragocenega časa, denarja za to pa tudi nimam oz. si ga ne odtrgam) … pa še verjetno veliko Slovenkam:))) To je malo za hec!

Drugače pa, nakupe najraje opravim sama ali z partnerjem, ker vse po vrsti pa tudi ne kupujem po Akcijskih cenah,…

Pa tudi obiske pri odvetniku (1 x na 5 let) najraje opravim sama.

Mogoče bi mi malo olajšali:
– da bi moj avto odpeljali na servis, ali menjavo gum, ali tehnični pregled direktno izpred mojega doma in mi ga popravljenega oz. pregledanega tja tudi vrnili – za to bi bila pripravljena plačat nekaj denarja

Če se spomnim še kaj, pa javim.

…tole pa meni že nebi polepšalo življenja….kaj bi potem jaz počela?To niso stvari,ki ti lepšajo življenje….kaj bi ga pa tebi polepšalo?

🙂

Poljub je kralj dotikov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close