Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽIVČNJAK

ŽIVČNJAK

Ja bikci ste taki. Pri moških “bikih” je tako, da ženska čaka, čaka, čaka….kdaj bo šel v akcijo, potem pa, ko že dvigne roke, ko že povsem obupa nad njim, se on zapodi kot zmešan in je pozoren, nežen, trmoglav, vse živo v petih minutah :)). Kaj to rabite zato, da omislite neko strategijo, ali le igrate, da ste tako flegma? 🙂

Se ti zdi?

Ja bikci ste taki. Pri moških “bikih” je tako, da ženska čaka, čaka, čaka….kdaj bo šel v akcijo, potem pa, ko že dvigne roke, ko že povsem obupa nad njim, se on zapodi kot zmešan in je pozoren, nežen, trmoglav, vse živo v petih minutah :)). Kaj to rabite zato, da omislite neko strategijo, ali le igrate, da ste tako flegma? :)[/quote]
Za to ni treba, da si bikec,dovolj je, da ne veš točno kaj želiš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, tudi to je res, se strinjam. Potem pa moški čudno gleda, zakaj ženska ne zagrabi, saj ni čudno, če pa prej ni bilo nič od njega.

Ampak vseeno dajva, da še Bibita to komentira :).

Mimogrede, deljenje ljudi po lastnostih glede na datum in uro rojstva se mi zdi neumno, ne glede na to kaj bo Bibita povedal. Tako, zdaj pa kar Bibita…. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Raje komarčice, so majhne, predstavljaj si, da bi ti ponoči pil kri kak moški! :D[/quote]

Poglej ti njega!! Prizna, da tudi moški pijete kri!! :))))

Pohvalno, ni kaj. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marko, ne boš verjel, tudi jaz želim to dokazati, ampak rabim praktične primere.

Ti si fejst fant, ne glede na to, kaj si po horoskopu :)).

A si hotel povedati, da imaš žensko?:)

Pa si se prejšnji teden nekaj hvalil “v peskovniku”, da si samski:)[/quote]

OK, pa naj bo. Mislim da se moski in zenske razlikujejo v eni zelo pomembni zadevici. Samski moski smo razdrazljivi, v vezi pa nas zenske tako omehcate (Bibita saj vem kaj bos replicirala :)) da “jemo z roke”. Pri zenskah pa je kot kaze ravno obratno. Samske ste zrelaksirane, no ko ste v vezi in ko se pojavi osebek ki ima miljon napak in vse naredi narobe, zacnejo delovati zivcki 🙂

Nisva z istega planeta[/quote]

Ne, res ne in upravičeno ugibam, če to naj smatram kot + ali ali kaj tretjega :-)[/quote]

Saj vem da zenske rade skrivate karte, no moski smo zelo preprosta bitja. Potrebujemo natancno razlago ali navodila 🙂

Ja bikci ste taki. Pri moških “bikih” je tako, da ženska čaka, čaka, čaka….kdaj bo šel v akcijo, potem pa, ko že dvigne roke, ko že povsem obupa nad njim, se on zapodi kot zmešan in je pozoren, nežen, trmoglav, vse živo v petih minutah :)). Kaj to rabite zato, da omislite neko strategijo, ali le igrate, da ste tako flegma? :)[/quote]

Vse, kar si napisala za bike, velja tudi za bikice 🙂 Ampak, seveda ne smemo posploševati.

Ne gre za kakšno strategijo ali igro; jaz bolj mislim, da zaradi previdnosti (morebiti zaradi slabih izkušenj) … ko pa vidim(o), da je to “to”, potem pa se dogaja to, kar si napisala, da se dogaja v petih minutah.:)

p.s.
Se pa strinjam tudi z Markotom; saj itak nobena stvar ni dobra, če se jo držimo kot pijanec plota.

A si hotel povedati, da imaš žensko?:)

Pa si se prejšnji teden nekaj hvalil “v peskovniku”, da si samski:)[/quote]

OK, pa naj bo. Mislim da se moski in zenske razlikujejo v eni zelo pomembni zadevici. Samski moski smo razdrazljivi, v vezi pa nas zenske tako omehcate (Bibita saj vem kaj bos replicirala :)) da “jemo z roke”. Pri zenskah pa je kot kaze ravno obratno. Samske ste zrelaksirane, no ko ste v vezi in ko se pojavi osebek ki ima miljon napak in vse naredi narobe, zacnejo delovati zivcki :)[/quote]

Pa nisem opazila, da bi bil ti kaj posebno razdražljiv. Si pa diplomat (sem ti že povedala in to večkrat). Nič ne bom replicirala.:)

Bo kar držalo :-))) ZA NEKATERE.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Bibita si bolna 🙂 Brez udarcev jo bom odnesel?
Ce sem jaz diplomatski potem je Zmedena samica velemojstrica diplomacije

moski111, hvala za skrb; ne nisem kaj posebej bolna, je pa res, da mi vročina udarja, pa težko razmišljam…. pa še pazit na številke, pa velikosti, pa ….. 🙂

Naj ti bo zaenkrat 🙂

Samo res bi mi lahko kdaj pokazala kakšno zadevo, kako se podkuri komu pod nogami, brez da bi našli krivca :))) Al pa kakšne bombice, ki bi jih metali iz zavetja, osebku pa bi osmodilo dlake recimo. Čeprav glede na mojo natančnost ciljanja, bi prej osmodilo kaj drugega…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close