Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽIVČNJAK

ŽIVČNJAK

Verjetno gre vsakomu nekaj na zivcke. Zadnje case najbolj trpim ko na raznih portalih vidim tvite znanih oseb. In ti “velezvezniki” seveda najraje uporabljajo “domaci” jezik anglescino. Vsebina pa je …. Bruh-bruh 🙂

Mogoče pa čutiš njihovo trpljenje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če pa samo zaradi tega trpiš? :)))))))))) pol pa kar trpi… 🙂

Sami flegmatiki naokoli…

Čemu se ukvarjaš z nečim, kar ti gre na živce? Se je kar za zamislit :-/

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Poglej po ekrancku: levo-desno. Kaj vidis? Reklame-vsiljene reklame. In tudi tisti tviti so vsiljena zadevscina. No preprican sem da vsakomur od nas gre kaj na zivce. Tebi ne?

Ne oz se niti ne zavedam, da bi mi šlo kaj na živce. Reklame? Haha, kdo te pa sili, da zahajaš na mon in vidiš reklame, ostalega pa ne; podobno je s twitti 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Nahuje pri teh reklamah pa je, ker moraš potem še tisto stvar kupit. Al pa tud ne rabiš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne oz se niti ne zavedam, da bi mi šlo kaj na živce. Reklame? Haha, kdo te pa sili, da zahajaš na mon in vidiš reklame, ostalega pa ne; podobno je s twitti :-)[/quote]

Nisva z istega planeta

Ko boš dovolj dolgo na tem planetu, morda reklam sploh ne boš več opazil. 🙂 Kako pa je sicer na vašem to urejeno? 🙂

Vse je isto samo odziv je drugacen 🙂

Ni nujno, da s(m)o flegmatiki, samo se s takimi malenkostmi ne obremenjujemo, kaj šele, da bi zato trpeli :))))

Torej tebe nic ne zivcira?

Ne, da me nič ne živcira, seveda me, vendar ne take malenkosti.:) Dobro, saj mogoče ti delam krivico, ker za tebe to niso malenkost, meni se zdi to čisto nepomembno.

Da bi pa še zaradi tega trpel ?:))) ti si pa zgleda res en extra občutljiv moski.:))

Ko bo Bibita imela deca potem se bo to vse spremenilo 🙂 Potem se bo misica potrpezljivost spremenila v razdrazljivi vulkan 🙂 Bibitomorfoza je samo vprasanje casa.

A si hotel povedati, da imaš žensko?:)

Pa si se prejšnji teden nekaj hvalil “v peskovniku”, da si samski:)

Če se ne motim je Bibita bikica po horoskopu. Oni se praviloma počasi razjezijo, ampak ko se, je potrebno bežati pred njimi :)). Bibita, a si ti bolj energična po naravi, ali bolj tako “na počas” kot je sicer značilno za nekatere bikce?

Jaz nikjer ne vidim nobenih reklam.
Levo, desno vse prazno…
Imam pa instaliran Ad-block na Firefoxu. 🙂

Brezveze se živcirat.

@antilopa, no povej, a ni ta moski111 ena nežna dušica? 🙂 take malenkosti, pa ga s tira vržejo, pa revček še zraven trpi.:)

Jaz sem … počasi…. pol pa napadem 🙂

Ne oz se niti ne zavedam, da bi mi šlo kaj na živce. Reklame? Haha, kdo te pa sili, da zahajaš na mon in vidiš reklame, ostalega pa ne; podobno je s twitti :-)[/quote]

Nisva z istega planeta[/quote]

Ne, res ne in upravičeno ugibam, če to naj smatram kot + ali ali kaj tretjega 🙂

Mene pa živcirajo komarji. Aja, komarčice. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Raje komarčice, so majhne, predstavljaj si, da bi ti ponoči pil kri kak moški! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mene pa živcirajo nakladači pa tisti ki se skrivajo za svojim wannabe velikim humorjem ali pa “velikimi besedami”, dejansko pa bežijo pred samim seboj.

Nadležna reč komarji. Malo našprejaj okrog, da te ne bodo pikali. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Krivokljunčica, to pa vendar ni noben problem; prepoveš jim, da te kvotajo in imela boš jasni mir..če pa res ne gre drugače, pač kemija. Oglasi se saj veš, na celovški cesti, ljubljana šiška, bova uredili.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close