živali
Pozdrav še enkrat.
Glede na to, na kakšen način bi potovali in da gre za taborjenje, ne bi smeli imeti večjih problemov. Ker bi potovali z avtom, je še toliko lažje.
V Sloveniji mislim, da so živali v kampih in apartmajih pogosto sprejemljive, pogoj je seveda ta, da je pes pripet in da ne moti drugih dopustnikov, kar je logično. S Hrvaško v zadnjih letih nimam izkušenj, ampak bi ti svetovala, da se o vsem pozanimaš pred odhodom na dopust.
Če že veš, kam bi šli, poglejte na spletnih straneh kampov, če so psi dovoljeni, če ne se pač pokiče in vpraša.
Če gre za apartmaje, predvsem če so to privat rezervacije in apartmaji se da vse dogovoriti z lastniki.
Še daleč najbolj so problematični prav hoteli, kar pa praviš ne pride v poštev.
Jaz zadnjih 10 let vedno potujem s psom tudi v malo bolj oddaljene kraje in redko smo kje imeli probleme. Če pa so že bili pri prvem kampu v katerem smo se ustavili, jih pri drugem nikakor ni bilo.
Toliko zaenkrat. Če te zanima še kaj, pa vprašaj.
lp
Hvala za odgovore. Saj sem v bistvu že brskljala po netu, mislila sem, da ima kdo kakšno zelo pozitivno izkušnjo take vrste in mi lahko kaj priporoči. Vseeno hvala za trud, vem, da bom uporabila “door to door” varianto :-)), če bo to potrebno, seveda.
Vsem želim lep, zlasti pa manj moker dopust, kjerkoli in kadarkoli..
Forum je zaprt za komentiranje.