Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zimski outfiti ženske Kasni so vam vsec in kaj nosite

Zimski outfiti ženske Kasni so vam vsec in kaj nosite

Odgovor na objavo uporabnika
čafurijada moda, 21.12.2021 ob 12:36

dolgolaskica, 21.12.2021 ob 12:27

donporleone, 21.12.2021 ob 12:10

Stil oblačenja predstavljen na slikah, za luštno vitko dekle, sploh ni zgrešen, pravzaprav celo všeč in če “dolgolaskica” po konstituciji ustreza gospodičnam na slikah, ne sploh dvomim, da tudi njej ti modni kosi lepo pristojijo. ?

Za moj nekoliko bolj konzervativen okus so kril(ca) res nekoliko prekratka, ampak nič ne de.

Časi gredo naprej, tudi v poslovnem svetu, zato se ne oziraj preveč na mary-jino opazko o podjetnicah… navsezadnje je cel kup influencerk v podjetniških vodah, za katere pa tako vemo, kako se oblačijo…

Ja 🙂 vsak ma svoj okus

Meni je vazno da so intimni predeli pokriti,kar tudi so.

Razkazovanje je za vsakega ocitno nekaj drugega,zame je golota da zenski gleda vn 1/2 josk pri majci in pa da ma prosojne pajkice kjer se ji vidi cela tamala in rit.

Tole pa so krasni outfiti ki nam s tako postavo krasno pristojijo 🙂

hepaj se hepaj, fetiširaj se sama nase, dokler ti traje . Nisem ti fouš,  ker si pri meni, glede na tvoja pisanja , sleng, slog in izzivanja ( namerno ali nenamerno in provokativno, ker ti trenutno ta faza življenja prija) popredalčkana, kamor spadaš .

ocitno si fous 🙂 js tako obleceni in postavni zenski vedno recm kok dobr zgleda ker pac tko je

Pokaz raj kaj ti nosis sveta marija ????

tale dolgolaska je spet ena zdolgočasena debeluhinja, ki si par ur na dan domišlja, da je cipa prve lige.

mijav mijav, 21.12.2021 ob 12:50

tale dolgolaska je spet ena zdolgočasena debeluhinja, ki si par ur na dan domišlja, da je cipa prve lige.

Ne par ur. Celi dan. To je vsa pozornost, ki jo dobi. Virtualna lutka.

dolgolaskica, 21.12.2021 ob 12:45

čafurijada moda, 21.12.2021 ob 12:37

hahaha445, 21.12.2021 ob 12:34

Dolgolaskica je tip, ki mu je dolgčaaaaas.

Jasno , vse za clickbait.  Virtualno ustvarjen lik.

cefurji so v trenerkah

?

Lahko so na trenerkah, ne morejo pa biti v……. .

Lahko je biti samica. Vse, kar potrebuješ, je par špičakov in oprijeta obleka.

Da bi bila Ženska, pa moraš imeti pamet, značaj, osebnost in pogum.

(Anna Magnani)

slovensko premoženje, 21.12.2021 ob 13:54

Lahko je biti samica. Vse, kar potrebuješ, je par špičakov in oprijeta obleka.

Da bi bila Ženska, pa moraš imeti pamet, značaj, osebnost in pogum.

(Anna Magnani)

samice smo vse

ne mores pa dobit vsakega tipa

to je odvisno od okusa moskega posameznika

karakter pa brez skrbi da tudi ni dovolj bo moski slej ko prej sel papa

zato pa.. potomce naredijo potem pa seksi babo iscejo okol

Nič posebnega, taka je itak že vsaka druga, vsaj v lj dost pogost outfit.. res so kot po tekočem traku delane, in tej nohti, mejkap, škornji in miniči.. kopija drug druge.

Zartrose izven profila, 21.12.2021 ob 17:57

Nič posebnega, taka je itak že vsaka druga, vsaj v lj dost pogost outfit.. res so kot po tekočem traku delane, in tej nohti, mejkap, škornji in miniči.. kopija drug druge.

In kaj presvetla gospodična nosijo v teh mrzlih zimskih dneh❓ ?

Ja,pa? 🙂

izstopas z obrazom in karakterjem

nosis pa kar ti je vsec

dober okus ma za oblacenje

podobno se oblacim

Tudi jaz, zelo podobno. Zdaj, ko je mraz, itak debele žabe, pajkice ali kikla, škornji čez kolena ali gležnarji, dolga parka ali bunda in volnena kapa. Zdaj pa, če vam je všeč prav, če pa ne, pa tudi.

donporleone, 21.12.2021 ob 18:06

In kaj presvetla gospodična nosijo v teh mrzlih zimskih dneh❓ ?

Zakaj presvetla? Saj sem ja temnolaska! No res da s svetlo poltjo.. 😉

Pozimi sem rada oblečena tako da me ne zebe..

Praviš, da s to opravo lahko greš povsod. Sorry, ampak si ne predstavljam tako oblečene vzgojiteljice, psihiatrinje ali frizerke, ki 8 stoji na nogah. Če pa ti te poklice lahko opravljaš v takem outfitu super.

Si morda pomislila da tista tvoja čudna v kavbojkah morda ni poslovna ženska, ampak spremljevaka gibalno ovirane osebe?

Nadalje v tvojih slikah si npr. ne predstavljam iti s psom in triletnikom na igrišče ali pr nas na kuharski tečaj.

Tak, da žal stil je sicer lep, seksi, ampak ni variante, da je za povsod. Tudi kavbojke in trenerka nista za povsod, pa kostim tudi ne.

t.i. “cefurke”, kot jih drugi imenujejo,  pa v belih tenisicah….

Kam v opravi, 21.12.2021 ob 19:14

Praviš, da s to opravo lahko greš povsod. Sorry, ampak si ne predstavljam tako oblečene vzgojiteljice, psihiatrinje ali frizerke, ki 8 stoji na nogah. Če pa ti te poklice lahko opravljaš v takem outfitu super.

Si morda pomislila da tista tvoja čudna v kavbojkah morda ni poslovna ženska, ampak spremljevaka gibalno ovirane osebe?

Nadalje v tvojih slikah si npr. ne predstavljam iti s psom in triletnikom na igrišče ali pr nas na kuharski tečaj.

Tak, da žal stil je sicer lep, seksi, ampak ni variante, da je za povsod. Tudi kavbojke in trenerka nista za povsod, pa kostim tudi ne.

To je za te tmlade, ki še nimajo obveznosti in odgovornosti…. Sicer 30 bi mogl že mal bolj odraslo….. Tko pa še vedn wanabi diva….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close