Najdi forum

zimski dopust

Ali mi lahko prosim svetujete kam bi lahko šli nadopust kjer bi se lahko v miru smučali in sankali z našim 2. in 5.letnikom? Vseeno ali doma ali v tujini. Namreč ne poznamo dosti smučišč, letos pa smo se odločili da naučimo smučat našega sina. Če mi lahko pomagate z nasveti vam bom izredno hvaležna.
Hvala in lahko noč

Najprej en lep pozdrav!

Osebno mislim, da tujina ni najbolj primeren kraj za vasa dva otročička,….Od slovenskih smučišč pa se mi zdi najbolj primerna Kranjska Gora,….tam tereni niso prezahtevni,…imajo tudi ograjene prostore za začetnike,……mogoče vam priporočam, da ga daste v kakšen smučarski tečaj, kjer je za majhne otročičke prav lepo poskrbljeno,…malo igre,…malo učenja,…da se otroku pač ne zagravža,….

Mogoče mal pozno na tole odgovarjam, ampak mogoče boste pa vseeno prebrali. Priporočam kakšno smučišče, ki ima dober vrtec. Pri nas je to recimo Cerkno, super družinsko smučišče, vrtec je krasen in zastonj, tudi šola je dobra, proge pa tudi vseh vrst, tudi zelo primerne za začetnike.

kranjsko goro močno odsvetujem.kranjska gora ne razvija družinskega dopusta, temveč je ves hotelska penzionska ponudba prilagojena gostom z debelimi denarnicami srednjih let.smučiša so za otroke sicer primerna, tod anikjer na smučišč ni javnega gratis otroškega vrtca.kot to običaj v tujini.hotelska animacija v kranjski gori se požvižga na otroke.novembra tako in tako v kranjski gori je nulta sezona.in hoteli obratujejo z minimalnimi storitvami.cene pa enake.

zimska sezona začne v kranjski gori v sredini decembra in traja do začetka aprila.za 4 boste skupaj z kartami plačali v katerem koli hotelu najmanj 200000 sit.kar je za vas verjetno preveč.

poznam boljšo rešitev:

terme topolšca / tam nisem zaposlen, nimam nobene pogodbe za reklamo, a imam osebno zelo dobre izkušnje / v kombinaciji z goltemi.ar bo med 1000oo in 150000 sit.če greste k kavčniku, vrhovniku ali v kateri koli kmečki tudrizem bo cena pod 100000 sit.

na ostalih slovenskih smučiščič z nastanitvijo so kranjsko gorske cene ali še več.

kmečki turizem
– imate samo namestitev
– miru ni / zlasti na štajerskem /
– počasna postrežba
– ni tv
– mraz

so pa cene temu primerne

odločitev pa je seved vaša.

v skladu z starim pregovorom: kolikor denarja toliko muzike!

pa še to: poglejte raje v avstriji in italiji / last minute ilirika /

Zdaj pa si res že tečen s temi toplicami, LordTopolšca. Pa ko bi bile vsaj kaj posebnega…

Mislim da imajo punce prav. Glede na to, da so otroci tako majhni so v tujini tudi problemi z sporazumevanjem. Glede na to, da sem pred kratkim imela tudi sama otroke istih let, se mi je zdela Kr.g. najbolj primerna. Pa še kakšna poznana družba se vedno najde.
Namesto hotela je pa dovolj zasebnih apartmajev ipd.

kot sem že omenila:

tudi jaz imam majhnega otroka-2,5 leta….13.12. gremo v Marillevo (val di sole), Italija, kjer smo najeli apartma direktno na smučišču-ravno zaradi naše ta male bejbike.
Pa še glede na to, da je otvoritev sezone, ko so cene nizje je fajn….upamo samo, da bo sneg…

probaj na http://www.phoenix-ski.com

lp, bina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close