Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zimske počitnice – kje boste?

Zimske počitnice – kje boste?

Mi bomo doma. Štirje otroci, smučamo ne. Program po dnevih:
– kopanje v toplicah
– obisk muzeja in galerije
– mestno drsanje
– peka kruha in kuhanje kosila
– Šmarna gora ali kaj podobnega
– Ikea (nujno zlo)
– nedelja je čas za počitek 🙂

Kaj pa pri vas?

v službi. Otroci malo tu malo tam … ne delamo drame iz počitnic.

Od sobote do sobote na smučanju v Italiji.

Takole:

pa babice in dedki bodo končno malo prišli do otrok – in otroci do njih.

Počitnice imajo šolarji in priviligirani učitelji. Vsi ostali smo v službi.

Ma saj so vsak mesec že skoraj frej tako da nam te počitnice ne predstavljajo oz ne pomenijo, da bi kam šli. Za potepanje po bližnjih prestolnicah je premrzlo, smučali smo že. Tokrat bodo počitnice delavne. Če bo vreme bomo napravljali drva za drugo zimo.

Kao vam počitnice ne pomenijo – ste že slišale, da normalni starši želijo preživeti čas s svojimi otroci, ko imajo ti počitnice? Pa mogoče kdo nima starih staršev … A se raje keširate in jih date v razne xy delavnice, ker vi tako strašno delate? Sigurno sami d. o. o. brez prihodkov …

Mi tokrat na Maldive, ker smo preleni za smučarijo. Avtorica, tudi vi se boste imeli super, verjamem!

Čestitam, da imaš 12 tednov letnega dopusta (toliko imajo namreč otroci počitnic) in lahko ves čas visiš doma in dihaš otrokom za vrat. Eni imamo pa s.p. (s prihodki) in se pošteno najebemo, da si lahko kdaj vzamemo frej, ker dopust pač ni plačan.

Fak, babe zoprne.

bi šli smučat, če ne bi jaz zbolela

2x smučat, 1x drsat….ostalo pa pri babici

Tud prav. Meni ne pomenijo počitnice nič, jaz jih nimam, jaz moram v službo. Da pa bi tedne in mesece dušila otroke zgolj sama s sabo … mi pa itak pobegnejo …

Kdaj so zimske počitnice? So spet v dveh delih?

[quote=”kdaj

Mi v Čatežkih toplicah. Predvsem na željo mlajše hčerke. Pa naj bo, saj mož tako dela vse dni, bomo pa vsaj med počitnicami več skupaj.

Žal kaže, da ne jaz ne mož ne bova dobila dopusta tako da še ne veva kako in kaj bo z varstvom…

Če imaš tak sp da si niti par tednov počitnic ne moreš privoščit pa tudi žalostno….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close