Najdi forum

zimbabve

zanima ali je kdo ze potoval po Zimbabve? Kako je blo? izkusnje?……………vsaka informacija bo prisla prav. Hvala

nisem bil v Zimbaveju, ampak imam pa namen it letos decembra tja dol.. vsaj do Viktorijnih slapov .. potem preko Zambije v Tanzanijo na Kilimanjaro.. potem pa še na otok Zanzibar ( novo leto)

A mi lahko kaj več poveš o tvojih namenih in poveš mogoče kakšne informacije, katere bi bilo dobro vedet?
Hvala!

jaz sem za letos sicer porabila že ves denar za potovanje, tak, da nimam planov iti dol to leto ampak naslednje. letos sva bla s fantom v Nikaragvi, Mehiki, Hondurasu in Gvatemali. Za naslednje leto pa že planirava in sva se zaenkrat odločila za Zimbabve, ker se v Afriki nisva bla. pri nama priprave za potovanje potekajo celo leto, ker itak živiva za to, da se rešiva faksa in greva v drugi svet. zaenkrat se zato nimava nobenih koristnih informacij o Zimbabve, lepo bi pa blo, če bi se javil ko prides nazaj in poves kako je blo.
Hvala in lep pozdrav.

Lani sem se mesec dni potepal tam. Sedaj so razmere mal bolj zaostrene, takrat sem pa naravnost uzival. Kolesaril, stopal, hribolazil, fotkal, … Ce lahko kaj pomagam – izvolite!
LP, feri

zijo gaja a ti kaj nagaja ce te kaj skrbi te denis pomiri zdaj pa resno pojdi na klepetalnico na lonely planet .com thorn tree tam lahko vprasas karkoli tudi jaz sem letos bil v mehiki in belizeju zanima me ce ste delali vize na meji (honduras,guatemala) mi smo jo naredili za belize na meji za guatemalo pa naj bi delali probleme cau

Hoj,midva s fantom mava tud namen it decembra na Kilimanjaro in na otok Zanzibar,….kdaj tocno potujes in a vas je vec???

Jaz osebno nimam kakšnih posebnih informacij. Lahko pa pogledaš na internetni page, ki sem ga delal za prijatelja, ko je potoval po Afriki.

Naslov je:
http://members.tripod.com/pomocafriki/

pa lepo se imej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close