Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zguban dekolte pri 40

zguban dekolte pri 40

Zjutraj se zbudim s popolnoma zgubanim dekoltejem. Uf, kako grdo to izgleda. Najraje spim na boku in to je cena tega. Se mi pa zdi, da vseeno pri 40 naj ne bi bilo to vse tako zgužvano. Odprte majice sploh več nočem oblečt. Ven hodim zaprta do vratu.

Kakšno “zdravilo” prosim!!

reči možu, da te ponoči večkrat obrne na hrbet … ali pa spi s pojštrom, medvedkom … med joški

manj spanja in več peglanja

malo se zredi, pa bo dekolte zgledal bolje. čajni vrečki na okostnjaku res ne zgledata najbolje. pa počasi bo potrebno dodajat blago, ni druge. Saj veš bistvo je očem nevidno in stare naj bi krasila modrost. v naravo pa v knjižnico pa bit dobra do ljudi, pa ne boš rabila spodnjih dveh argumentov, ki počasi zgubljata na teži.

pa, lubica, zima je … kaj te noriš zdaj z dekolteji?! … boš bronhitis dobla 🙂

Tudi jaz ležim na desnem boku,levo roko pa dam nazaj.Ker če jo imam naprej,ležim bolj zvita in sem potem tudi zjutraj bolj zgubana.Poskusi.Ena izmed možnosti.

Javi se, ko se boš zjutraj vstala z zgubanim obrazom, ker to bo kmalu. Vmes se pa uči sprejeti takšno kot si, ker drugače računaj, da boš imela še hude traume.

baaaabeeee, bi rekel nekdo !

In kdo bi to bil?Kakšen meketajoč kozel?

ti povem, da višek kg ne pomaga. Se pa jaz obilno mažem s kakšno mastno kremo (jaz uporabljam niveo), oljem (tudi nivea)… in pomaga. Zelo. Zaenkrat še. Imam pa 44 let.

40. leta so že več kot 10 let za mano. Niti se ne spomnim, če sem takrat prvič opazila gube na dekolteju. Vem pa, da so tam še sedaj in me skoraj nič več ne motijo. Dejstvo je, da se staramo, da se pojavijo gube tukaj in tam, četudi si nudimo dobro nego in razna razvajanja. Z leti k sreči pridobivaš tudi na modrosti in tolerantnosti. Če mi je pred 10 ali 20 leti zelo veliko pomenil moj brezhiben videz, bi se zdaj počutila precej čudno, da bi pri 50+ izgledala 20-. K sreči se vrednote z leti spremenijo.

ti povem, da višek kg ne pomaga. Se pa jaz obilno mažem s kakšno mastno kremo (jaz uporabljam niveo), oljem (tudi nivea)… in pomaga. Zelo. Zaenkrat še. Imam pa 44 let.[/quote]

Jaz pa sem lepo porejena drugod po telesu, na obrazu še nimam tok gub, vendar se mi je pri 39. zdaj začel pojavljat točno ta problem – če se zbudim na boku in grem potem v kopalnico, me kar kap rukne, ko vidim prej nikoli znane črte med jozlni in to vse do vratu… obupno in grozno!

Me čisto nič ne tolažijo mnenja, da je treba sprejet staranje – ga ne in pika! Stara je baba nad 60-im, jaz pa se počutim kot 20 letnica in hočem tako tudi zgledat!

Še to – uporabljam vse možne kreme za čvrstejše joške, tudi dragih in priznanih znamk, pa vse pomagajo za en K. Jih ne kupujem, ampak dobivam, plačevala pa za njih nikoli ne bi.

Ker ko joški dol padejo, ne pomaga nič več, razen operacije!!!!

Jaz pa ne morem verjeti, da pri teh letih so nekatere tako zgubane. Jaz jih imam 45 let in še nimam gub in ne kože, da bi se mi vlekla zgubana. Priznam pa, da še nikoli se nisem mazala z nobenimi kremami NIKOLI…. Nekateri pravijo, da je to tudi dedno ne vem, če je res. Meni vsi pravijo, da imam 30 let. Torej za 15. let me pomladijo. Hvala bogu, da je tako ampak nikoli ne mislim o gubah ali karkoli in nikoli na obraz še nisem dala pudra…

Moj nasvet – med spanjem nosi modrc. Ne tistega oklepnika, takega mehkega, ki je za čez dan čisto neuporaben, za spanje je pa super, samo da ti ne padejo na stran.
40 let je pa čisto premalo, da bi se ti pojavljale gube na dekolteju, to je sprejemljivo po 50+.

Jah, pri teh letih bo treba tud že po očala it!

Ma ne …. rekla sem ti da jih zgledaš 16. Sej jih res!

Bruahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Grow up!

Obvezno menjaj to hinavsko družbo okoli tebe, kupi si kakšno dodatno luč, nabavi špegle.

Obvezno menjaj to hinavsko družbo okoli tebe, kupi si kakšno dodatno luč, nabavi špegle.[/quote]

Ma ne, ona jih bo pri 70 zgledala 36 ………….. Jst mislim da rabi lobotomijo. Enim ne pomaga noben milejši ukrep. Nori so dokler ni konec :-(((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close