Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zgoščevanje las

Zgoščevanje las

Lep pozdrav vsem!

Zanima me, če ima katera od vas izkušnje z zgoščevanjem las. Ali poznate kak dober frizerski salon v Lj in okolici, kjer to opravljajo? To naj bi meddrugim počeli v salonu Cat – ima kdo kakšne izkušnje z njimi?

Zanima me tudi, če se da to narediti tudi na bolj kratkih laseh, koliko se potem to opazi, kakšni so problemi…? Naj še omenim, da mi lasje izpadajo po moškem tipu – predvsem na senceh in nad čelom. 🙁

Hvala za odgovore!

Živjo Maša,
tudi mene zanima to, ker sem glih včeraj slišala za tale salon Cat. A mogoče veš, če imajo kakšno spletno stran? Na internetu namreč nič ne najdem o njih 🙁
Drugače pa mam jaz iste probleme kot ti, moško plešavost in tudi sama razmišljam o zgoščevanju las. Vidim pa, da nas na tem forumu ima kar veliko punc probleme z izpadanjem las 🙁

Lepo se imej.

salon Cat je na novo odprti salon, zato ne vem koliko izkušenj imajo stranke z njimi, kar pa ne pomeni, da tu zadeve ne naredijo dobro. To delajo že kar nekaj časa v frizerskem salonu Pentlja v Radomljah. Kratki lasje so kvečjemu prednost, saj moraš, ko si opereš lase baje s kvačko potegniti skozi luknjice mikrolinije svoje lase(ne vem točno kako se to imenuje, gre pa za na nek način lasuljo, ki ti jo pritrdijo na tvoje lase tik ob lasišču) . Najbolje bi bilo, če bi se javila kakšna oseba, ki ima dejansko izkušnje s tem. Saj veš, ko reklamirajo, prikažejo le tisto plat, ki je dejansko pozitivna. Pomislek pa je npr.: če močno piha veter, se vidi, da imaš nekaj pritrjeno na lasišču, kako je s spiranjem šampona čisto pri lasišču pod to mikrolinijo (lahko si nakoplješ še dodatne težave, če lasišče ni povsem sprano), se lastni lasje še bolj ne redčijo, saj baje to pritrjevanje zelo “cuka” in sigurno predstavlja dodatno obremenitev za lastne lase, baje tudi ni možno naročiti tega po naročilu glede na situacijo lasišča, so pač samo standardni modeli (kar pomeni, da si danes zelo redkolasa, jutri med najbolj gostolasimi osebami-saj to je super v kontaktu z ljudmi, ki jih prvič vidiš, z ostalimi so pa verjetno že pogledi odkod toliko las na 1x preveč). cena mislim da je od 1000 EUR dalje (po največ dveh letih pa moraš zadevo nadomestiti z novo).
LP

Resnično to delajo v frizerskem salonu Cat v Tacnu pri Ljubljani. Po mojih izkušnjah so zelo profesionalni, prijazni in cenovno dokaj ugodni. Pokličite jih in se dogovorite za pregled, ker je za vsako vrsto las drug sistem. Jaz osebno se obračam na frizerko Almo, ki je med drugim tudi zelo prijazna in kljub mladosti izkušena.

Živjo vsem še enkrat. Me veseli, da forum spet deluje.

Tajči: to je spletni naslov salona Cat, sicer pa si ga verjetno našla že sama: http://www.cat.si/frizerski/

Iskalka: jaz v bistvu nisem mislila zgoščevanja s tisto mrežico (ker zame je to vseeno lasulja), ampak sem mislila samo tisto, da ti nalimajo pramene.

Sicer pa bi bilo res fino, če bi se oglasila kakšna ženska, ki ima izkušnje s tem. In po možnosti čim bolj izčrpno!

Lep pozdrav vsem!

Tudi sama imam probleme z lasmi, že kakih 5 let, mogoče še kaj več, to pomeni da nisem preveč samozavestna v družbi, oz. rajši sem med tistimi ki me že dalj časa poznajo, ker novi ne vedo za kaj moj problem. Upam da se kmalu najde kakšna rešitev. Imam tudi moško plešavost, in vzroka ni in ni. Je to dedno? Kako ste se druge spopadale s tem? Jaz sem bila v Lj pri dermatologu in ne najde kakšne boljše rešitve. Lepo se mejte kljub našim problemom.

se eno vprasanje, se da pridit z busom? 8 ka?

Spoštovane dame.
samozavest, glavo pokoncu in naprej. lasje so le narava, z vsemi dobrimi in slabimi stranmi. Umetni dodatki pri preretkih laseh ne pomagajo. Raje k dobremu frizerju, ki jih bo dobro oblikoval, da izgledajo bolj polni, ne pa da dajate silne denarje za dvomljive vloške, v dvomljivih frizerskih salonih.
Pa še nekaj – te lase, ki se dodajajo – vloške ali podalške so dobili tako, da so se v Indiji revne ženske pobrile z strojčkom do glave – da so lasje čim daljši – za par dolarjev. Zato da jih lahko razvajene ženske po svetu nosijo v svoji glavi za velike denarje.
Da se ve od kod te lase.
Lep pozdrav
StevoPavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Dragi Stevo,

z vsem spoštovanjem do tvojega dela, te moram pobarati, da si skrajno žaljiv do prOizvajalcev, ki imajo svojo ime in ceno. Pri Hairdreamsu se za vsak las ve od kje je izvor, saj je nadzor v evropski uniji tako strog in pedanten, da še tako pikremu očesu ne uide popolnoma nič. Žaljiv si tudi do salonov, ki dekletom omogočamo, da imajo daljše in lepše lase.
Vkolikor nas šteješ v dvoumljiv frizerski salon, potem zares žalostno.Javno umazanega perila prala ne bom, saj verjamem, da se mi slabo vrača s slabim, rekla bom le, da ti iskreno želim toliko zadovoljnih strank, kolikor jih imamo mi in čimmanj časa za pisanje po forumih, namreč mi ga nimamo, ker delamo na polno.

Katja Fašink
Salon CAT

Draga Katja.
Nehajmo se sprenevedati in povejmo naravnost, da smo pohlepni in da bi za denar naredili skoraj vse. Tudi lase revnih žensk si bomo dali na svoje, le da izgledamo ”fensi”, pa še D&G pas, Gucci torbico, Dior očala… pa smo pripravljeni za zvečer ob Ljubljanici ali v ”Plaji”pozirati.
Gabi se mi ta primitivizem in dvoličnost, ter samovšečnost in lastna ”fake” samohvala, po lastnih omejenih kriterijih.
Skratka ”I vana be…ker to lahko plačam ”pa Hairdreams ( ali 100% ”human hair”lase pri njih mogoče pridobivajo kako drugače, mogoče iz rdeče repice….) gor ali dol.
Pohlep in pozerstvo, ne pa sklicevanje na ”kao” lepi lasje, daljši, zgoščeni…popolnoma zgrešena merila v življenju.
…pa še to samohvaljenje, kako je vaš salon ful poln, ter da nimaš časa pisati na forum…sama sebe demantiraš.
Sicer si pa vsak sam izbere, kaj in kako bo v življenju delal.
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close