Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zgoraj uj, spodaj fuj

Zgoraj uj, spodaj fuj

ja to je res. včasih, ko prideš v javni wc, je že popolnoma umazan, včasih celo zamašen. jaz ne želim čistiti za osebami pred mano. če lahko, skušam najti drug wc, če te možnosti ni, je pač ni. če nekdo gre na wc za mano, lahko misli, da je umazanija od mene, čeprav ni, jaz enostavno ne želim čistiti za drugimi.

Kaj pa to. V službi imamo zraven wc-ja še koš za smeti. In naša šefica ko ima ženske dneve vrže vložek v smeti in ne da bi ga zavila v papir ali karkoli drugega ona ga odvrže tako da točno ko pogledaš v smeti vidiš tisto kri….Sori to pa mi je nagravžno…

Odgovor na objavo uporabnika
vagabundtirolski, 26.09.2023 ob 19:33

Pa nepobrita spodaj. Dlake do sredine stegn

Še Enkrat bom napisala glede dlak na ljudeh. Zgodovina pravi, da smo nastali ljudje iz opic OK opice so prekrite z dlako menda  veste zakaj??. Dlake na ljudeh je naredila narava za zaščito telesa. Pod pazduho nas ščiti pred bakterijami tam so bezgavke. Na rokah in celem telesu nas Dlake ščitijo pred bakterijami in ko se potimo nam dlake pomagajo, da se telo ohladi. Na spolovilu dlake ščitijo nožnico pred vdorom bskterij v nosu nas ščitijo pred vdihavanjem prahu in bakterijami, trepalnice ščitijo oči lasje pa pred mrazom itd itd itd. Torej vse depilacije, ki jih izvajate je posledica raznoraznih okužb, ki smo jih danes deležni.

Pred leti sem na beograjski železniški postaji čakal na vlak za Slovenijo.

Me je prijelo, letim v WC.

Katastrofa. Drek v školjki do deske… V sosednji kabini enako.

Vsaka sličnost s slovenskimi javnimi WC-ji je NAMERNA…

O WC-jih bi dodal še svojo izkušnjo. Pogosto sem opazil sledi čevljev na deski. Čez čas sem ugotovil, da je to južna navada zaradi uporabe čučavca in nočejo sesti na desko, na kateri je morda sedel kristjan.

Drugi dogodek se nanaša na dolge nohte. Za pultom kamor sem bil naročen je sedela načičkana ‘dama’ z nohti kakor kragulj. Si predstavljate kako je iskala ustrezen položaj prsta za pritisk tipke na tipkovnici. Hudomušno sem ji priporočil nakup psa pri mojem bratu. Začudeno je vprašala zakaj. Zato, da ga nauči iskanja črk na tipkovnici.

Stavim jurja da imaš kocine povsod, sam po glavi verjetno ne. V uhah, iz nosu ti štrlijo, obrvi kot sirkove metle, če si brez majce zgleda k da sta se ti dva zajca zataknila pod pazduho, rit kosmata, jasno si jo ne umiješ po sranju, na gatah rjava črta, okoli tiča kocine daljše k tič, podplati z centi trde kože, nohti rumeni in kožica naokoli vsa nacufana, zelo verjetno tudi kosmati zobje in prečudovit zadah…..

V arabskih deželah je to nekaj normalnega.

Odgovor na objavo uporabnika
Potnik, 26.09.2023 ob 20:00

Ste že bili na WC na žel. postaji?

Enkrat me je prijelo v Bg. 50 m stran je bila železniška postaja.

Tečem, pridem v javni wc. Dvignem pokrov: drek skoraj do pokrova… Žal ne najdem fotografije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close