Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zet

Zet

Imam dva zeta, eden mi gre skrajno na živce in ga zelo težko gledam, drugi pa je čisto nasprotje, dober družinski tip. Ko se vidimo me vedno objame in njegova roka kdaj spolzi dol vse do moje riti in on jo rahlo stisne….. to mi vedno zmoči hlačke in zato večkrat kasneje fantaziram o njem. Upam, da mine… ker ko ostaneva kdaj sama, je v zraku čutiti seksualno energijo. Vem da od mame to ni pričakovat, zato se počutim zelo krivo, ampk očitno je biologija ali kaj. Ima še katera mama tako sladkega zeta?

Odgovor na objavo uporabnika
slabamati, 06.12.2022 ob 14:11

Imam dva zeta, eden mi gre skrajno na živce in ga zelo težko gledam, drugi pa je čisto nasprotje, dober družinski tip. Ko se vidimo me vedno objame in njegova roka kdaj spolzi dol vse do moje riti in on jo rahlo stisne….. to mi vedno zmoči hlačke in zato večkrat kasneje fantaziram o njem. Upam, da mine… ker ko ostaneva kdaj sama, je v zraku čutiti seksualno energijo. Vem da od mame to ni pričakovat, zato se počutim zelo krivo, ampk očitno je biologija ali kaj. Ima še katera mama tako sladkega zeta?

iN kolk si mlada in kolk je zet?

Pa se to večkrat dogaja?

Kaj točno? Da se tako počutim? Vedno je tako…. Stara sem dobrih 50, on v 30ih, hči tudi. Zmešalo se mi bo od seksualne napetosti…..

slabamati, 07.12.2022 ob 00:45

Kaj točno? Da se tako počutim? Vedno je tako…. Stara sem dobrih 50, on v 30ih, hči tudi. Zmešalo se mi bo od seksualne napetosti…..

Nimaš moža?

To energijo sprosti na njem, saj vem da si se ga naveličala! Pa si kljub vsemu mislim da je boljše če zeta pustiš pri miru in če ne gre drugače si poišči takega mladeniča izven domačih zidov da ne boš ti omadeževala partnerskega odnosa tvoje hčerke kar pa res ne bi bilo lepo!

Drugače pa za potešitev te tvoje spolne energije lahko kontaktiraš tudi mene?

PA čutiš da se  tud pr njemu jaj dogaja?

Oo Kje si, ja niste vse tašče rake ???

primorc00, 07.12.2022 ob 23:08

Oo Kje si, ja niste vse tašče rake ???

niste vse tašče take???

Od kod pa ste? Imam isti problem le da bi jaz rad z taščo.

a ste kakšne tašče res take???

Nekateri mamo takšne tašče..  bolj polne male joskice in konkretno rito… . Ko nosi pajkice kar v muco ….

Mlad574, 18.12.2022 ob 00:04

Nekateri mamo takšne tašče..  bolj polne male joskice in konkretno rito… . Ko nosi pajkice kar v muco ….

mene rajcajo velike joške  C  D  košarica

Priporočam ti mladega žrebca izven doma… Ne posega v odnose svojih otrok.. Če tko čutiš je boljs da sploh ne omeniš. Jest sem bla pri kolegici na morju. V prikolici smo jedli. In zraven mene sedi njena hči in njen zet.. Med večerjo začutim zetovo roko ko me boža po ritki… Malo dvignem krilo in se še bolj nagne in mi s prsti drka mojo pičko. Taaak orgazem pa noben ni nič posumil…

Anonimno 3441, 30.12.2022 ob 10:14

Priporočam ti mladega žrebca izven doma… Ne posega v odnose svojih otrok.. Če tko čutiš je boljs da sploh ne omeniš. Jest sem bla pri kolegici na morju. V prikolici smo jedli. In zraven mene sedi njena hči in njen zet.. Med večerjo začutim zetovo roko ko me boža po ritki… Malo dvignem krilo in se še bolj nagne in mi s prsti drka mojo pičko. Taaak orgazem pa noben ni nič posumil…

Opa ti je bilo pa lepo . Tih orgazemmmmm

Ah slabamati…jaz imam kontra težavo in sva tudi takih let kot vidva…meni je pa tašča top in se mi prijetni občutki dogajajo ko se družimo. Malo še kdaj pošalimo pa kdaj pa kdaj ko malo stisnem ob bok ampak je to to…si pogosto zamišljam da kaj počneva…

Povej če sprobaš in kako bo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close