Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žensko se ocenjuje..

Žensko se ocenjuje..

..po bivših.

Neuravnovešeni bivši so dokaz, da je ženska neuravnovešena.

Še en nasvet za sve moške: ženska je lahko pri 30 samska samo, če je ločena ali vdova.Pri ženski, ki je 30, pa še ni nikoli živela z moškim, pa samo odvoz.

Kakorkoli se boš odločil ti dam prav, jaz pa se odločam po svoje in imam tudi prav!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če si imel slabe izkušnje z ženskami, se raje vprašaj zakaj si izbiraš takšne. Ko se boš podučil o tem boš videl da ni problem v ženskah ampak v tebi. Zato se ne tolaži oz. hvali s tem kar si pisal.

Če si imel slabe izkušnje z ženskami, se raje vprašaj zakaj si izbiraš takšne. Ko se boš podučil o tem boš videl da ni problem v ženskah ampak v tebi. Zato se ne tolaži oz. hvali s tem kar si pisal.

ej stari oprosti da sem ti nategnil ženo, sam je bla sočna ko sliva

He, he, ja, najboljše so tiste 30letne vdove, ki ‘žalujejo’ za svojim 70let starim možem (bogatim seveda)…
Sploh super so pa tiste 30-letne ločenke, ki so se poleg bivšega imele še par ljubčkov. Čeprav ločena pri 30ih? Ali pa tiste, ki so ugotovile, da so se poročile z nasilnim psihotom pa ugotovile, da so itak vsi tipi enaki in so sedaj vse nasršene proti moškim.

Pri 30letnih samskih moških: hm ne vem. Vdovcev res ne poznam, ampak, če ni vdovec po 70letni ženi, potem ok.
Ločen 30letnik? Mislim, da ne hvala. 40letni ločenec je eno, ampak pri 30ih pa še res ni treba biti ločen (razen, če res tako slabo izbiraš, da se po dveh letih ločiš).

1. Žensko se ne ocenjuje
2. Vsaka ženska je lepa (tako ali drugače)
3. Jih je potrebno cenit in spoštovat
4. Če nista kompatibilna – prenehaj pravočasno, nimaš kam rinit.
5. Ni važna njena preteklost – se ne živi nazaj..ampak naprej.

Da jih ceniš po bivših…hmm…zakaj pa so bivši…če bi bili dobri nebi bili bivši…ti si pa lahko boljši.

malo poglej naokrog ena ni nobena pravijo:)

to zgornje si pa zelo lepo napisal 🙂

sem hotela amortiusu nekaj krepkih napisat, pa vidim da si ti to na boljši način 🙂

Žensko se ocenjuje z moškim intelektom, ki pa vedno ni ravno na nivoju!
Ampak jaz upam to priznati!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close