Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženski,da jo ljubite

ženski,da jo ljubite

Žalostno, da na vprašanje, ki je namenoma zastavljeno moškemu spolu, si ženske dajejo odgovore same ali pa naj iz tega razumem, da pravzaprav žensk ne ljubite, glavno da na vsake toliko časa svojo izbranko pripravite do tega, da da noge narazen…in je po vašem to to – za kozlat!
Na argumente seveda potrpežljivo čakam 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jaz tudi čakam “kakšen” moški odgovor…

Do zdaj je povedal odgovor samo Rok-1, pa še učinkovitost le tega so “naši” fomuraši izničili oz. zmanjšali njegovo vrednost…

:-/

Če kaže, potem mislim, da s tem tudi pove. Ampak kdor kaže, mu ni težko tudi povedat, za vsak slučaj. Kdor pa govori, zato da pokaže, pa lahko kmalu pozabi tudi pokazat. :)[/quote]

Samo včasih dejanja ne zadostujejo, če niso podkrepljena še z besedami:). Ženske smo res zahtevna bitja:).[/quote]
In bolj je ženska zahtevna, manj je možnosti, da bo zadovoljna.

Samo včasih dejanja ne zadostujejo, če niso podkrepljena še z besedami:). Ženske smo res zahtevna bitja:).[/quote]
In bolj je ženska zahtevna, manj je možnosti, da bo zadovoljna.[/quote]

Torej je recept za srečo nezahtevnost, brezbrižnost, sprijaznjenost z dejstvi?:) Mah…

Odvisno kaj je zate ali pa za njega zahtevnost, brezbrižnost itn. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če gledaš tako, potem nikoli ne prideš z nikomer skupaj:). Po moje ni tako zakomplicirano kot si ljudje domišljamo in ustvarjamo famo iz tega.

Če gledaš tako, potem nikoli ne prideš z nikomer skupaj:). Po moje ni tako zakomplicirano kot si ljudje domišljamo in ustvarjamo famo iz tega.[/quote]
Seveda prideš. Samo zaupati je treba, četudi si kakšno stvar drugače razlagamo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če gledaš tako, potem nikoli ne prideš z nikomer skupaj:). Po moje ni tako zakomplicirano kot si ljudje domišljamo in ustvarjamo famo iz tega.[/quote]
Seveda prideš. Samo zaupati je treba, četudi si kakšno stvar drugače razlagamo.[/quote]

Saj je že postala splošna resnica, po čem ženske hrepenijo in česa si moški želijo, vprašanje pa je, koliko nekdo da na to, česa si drugi želi:).

Seveda prideš. Samo zaupati je treba, četudi si kakšno stvar drugače razlagamo.[/quote]

Saj je že postala splošna resnica, po čem ženske hrepenijo in česa si moški želijo, vprašanje pa je, koliko nekdo da na to, česa si drugi želi:).[/quote]
Če je res tako splošna, potem je vse samo še stvar nezaupanja.
Manj kot človek zaupa, večja ima pričakovanja od drugega. 🙂 Bolj kot zaupa, manjša so pričakovanja. Ostanejo samo še želje in spoznanje ali nam jih nek partner lahko uresničuje, pri čemer pa seveda ne smemo tega razumet tako, da nam bo partner, ki nas ljubi in nam zaupa, izpolnil prav vsako željo, ki nam pride na misel. Potrebno je potegniti neko razumno mejo, ki jo oba razumeta in spoštujeta, brez da bi pri tem dvomila drug v drugega. Ta meja oba zadovoljuje.

Ne vidim povezave s stopnjo zaupanja. Lahko si popolnoma odprt in potrpežljiv, pa to še ne pomeni, da se bo kaj premaknilo pri drugih:). Sploh ne gre za izpolnjevanje želja. Samo, če se gremo ljubezen, naj bodo dejanja v to smer:).

Seveda zaupanje ne pomeni, da se bo kaj premaknilo pri drugih. Sklepam pa, da se imaš za iskreno in pošteno osebo. Kaj pa bi tebi bolj ustrezalo, da partner dvomi vate ali da ti zaupa? Kljub vsem tvojim poštenim namenom? Te ne bi utrujalo, če bi nekdo ves čas dvomil vate in bi mu morala svojo ljubezen dokazovat na njemu razumljive načine?

Za kozlat je če imaš ob sebi žensko, ki meni, da ji moraš (nonstop) dokazovat kako jo ljubiš in ko ji dokažeš ti ona da za nagrado noge narazen (drugače jih da le zato, da je mir v bajti, kao mora dat…)…. 😉 :/
Pri taki (razvajenki 😉 dokazil ni nikoli dovolj oz nikoli niso prava. Karkoli naredi je še nekaj kar bi lahko naredil bolje in on vedno izpade bebec s tem dokazovanjem kako jo ljubi oz ona iz njega dela bebčka, ker očitno bebčka rabi, ki ji bi dokazoval njeno vrednost oz se bo ona ob takem bebčku počutila nekaj več…..
Zakaj pa rabi ta občutek oboževanosti, od kod je to zraslo 😉 ?

Sploh pa kaj bi ji to skoz dokazoval, to ji poveš enkrat in dokler je tako je tako, in pika, ko bo drugač bo pa že zvedla pravi čas….. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Za kozlat je če imaš ob sebi žensko, ki meni, da ji moraš (nonstop) dokazovat kako jo ljubiš in ko ji dokažeš ti ona da za nagrado noge narazen (drugače jih da le zato, da je mir v bajti, kao mora dat…)…. 😉 :/
Pri taki (razvajenki 😉 dokazil ni nikoli dovolj oz nikoli niso prava. Karkoli naredi je še nekaj kar bi lahko naredil bolje in on vedno izpade bebec s tem dokazovanjem kako jo ljubi oz ona iz njega dela bebčka, ker očitno bebčka rabi, ki ji bi dokazoval njeno vrednost oz se bo ona ob takem bebčku počutila nekaj več…..
[/quote]

Kdo pa pravi, da gre za nekaj kar bi moralo biti na sceni nonstop oz pa tudi če je, kaj bi bilo s tem narobe? A temu pojavu se po slovensko reče bebavost, če x vsakodnevno y pove, pokaže, da do znanja, koliko mu pomeni (idej je veliko!!!). Ni moja krivda, da so ljudje zaradi tega “dokazovanja” bebavi oz sami smo krivi za svoje počutje, kajne? Hehe, občutek oboževanosti? On_, a si ti danes morda že navsezgodaj kaj spil, kaj konkretnega?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

[/quote]

Kdo pa pravi, da gre za nekaj kar bi moralo biti na sceni nonstop oz pa tudi če je, kaj bi bilo s tem narobe? A temu pojavu se po slovensko reče bebavost, če x vsakodnevno y pove, pokaže, da do znanja, koliko mu pomeni (idej je veliko!!!). Ni moja krivda, da so ljudje zaradi tega “dokazovanja” bebavi oz sami smo krivi za svoje počutje, kajne? Hehe, občutek oboževanosti? On_, a si ti danes morda že navsezgodaj kaj spil, kaj konkretnega?[/quote]Občutek oboževanosti, sprejetosti, razumljenosti v najosnovnejšem smislu rabi vsak izmed nas, razlika je samo v tem, kaj si pod to predstavlja, komu sam daje ta občutek in kako s tem/brez tega živi, pogosto je menda tako, da tisti, ki imajo z dotičnim občutkom težave in ko vidijo, da drugi ne, pišejo, kako morajo bruhati…
največe_veselje_Slovenca_ko_sosedu_umre_krava.press

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[/quote]

Kdo pa pravi, da gre za nekaj kar bi moralo biti na sceni nonstop oz pa tudi če je, kaj bi bilo s tem narobe? A temu pojavu se po slovensko reče bebavost, če x vsakodnevno y pove, pokaže, da do znanja, koliko mu pomeni (idej je veliko!!!). Ni moja krivda, da so ljudje zaradi tega “dokazovanja” bebavi oz sami smo krivi za svoje počutje, kajne? Hehe, občutek oboževanosti? On_, a si ti danes morda že navsezgodaj kaj spil, kaj konkretnega?[/quote]Še nič, kaj pa imate? 😉

Ta tema se mi bere kot, da se to mora na nek način skoz počet, če ne….
Drugače pa, če veš koliko je ura, si prepričan v lastno vrednost, posledično zadovoljen s tem kar imaš (ob sebi) lahko najdeš 1000 in 1 reč vsak dan, ki ti potrjuje, da te ljubi, če tega ni potem tudi celi venci rdečih vrtnic in zlate ketne ne pomagajo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In bolj je ženska zahtevna, manj je možnosti, da bo zadovoljna.[/quote]

Torej je recept za srečo nezahtevnost, brezbrižnost, sprijaznjenost z dejstvi?:) Mah…[/quote]
A za srednjo pot pa še nisi slišala. 🙂

meni moj to pove, pokaže pa tako da me posluša, tolaži, me spodbuja, me spravi v smeh… to je use ok. najbolj mi pa paše ko se učasih zvečer naredim da spim… on me pa boža po licih, me narahlo poljublja, mi odmakne lase iz čela, me še malo pokrije, se stisne k meni, potem me spet poboža, poljubčka… itd. seveda se potem kao zbudim in mu tudi jaz pokažem da ga imam rada =)

Se pravi, da najprej počakaš, da ti on pokaže, kako te ima rad, šele potem lahko ti njemu. Dokler pa ni tako, se pretvarjaš, da “spiš”. Hmmm… 🙂

Jaaaaa…, kako pa ? 😉 :))

(retorično vprašanje 😉

Jaaaaa…, kako pa ? 😉 :))

(retorično vprašanje ;)[/quote]

na najlepši možen način
(retoričen odgovor)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close