Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženski,da jo ljubite

ženski,da jo ljubite

???

ne znamo pokazati!

a si ti mavrični???

…da se lažeš zanjo

Da si prijazen do mene,se z menoj rad pogovarjaš,družiš,me poslušaš,mi verjameš,mi priskočiš na pomoč,če jo potrebujem,

se z menoj smeješ,me spoštuješ,ceniš,se veseliš z menoj…

Povem ji.

Moški pokaže ženski, da jo ljubi, kadar je ob njej in jo tolaži kadar ima težave, jo razume, je ne obsoja in ji ne zameri občasnega nerodnega obnašanja. :))

Seveda je lepo, če to tudi pove, kot zgoraj pravi Rok-1.

Sama sem pri istem človeku videla celo paleto dokazil, najprej sva se razumela, potem sva se začela prepirati, pred drugimi je insceniral kr neke konflikte, iznašel neka ljubkovalna imena, potem sva začuda nekja mesecev, mogoče kakšno leto preživela celo v tišini, vmes se je od časa do časa spomnil in mi celo rekel, da me ima rad… no pa se nama ni izšlo vseeno ne…in nastala je grozna praznina, ko me je končno pustil~~ nikoli ne bom pozabila, ko sva se prvič po tistem videla, tako nedefinirano je napravil konec; na jok mu je šlo, no jaz pa sem jokala, itak…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Povem ji.[/quote]
To je še najlažje, povedat mislim. Težje je tudi pokazat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Povem ji.[/quote]
To je še najlažje, povedat mislim. Težje je tudi pokazat.[/quote]

Kaj pa če kaže in ne pove?:)

To je še najlažje, povedat mislim. Težje je tudi pokazat.[/quote]

Kaj pa če kaže in ne pove?:)[/quote]
Če kaže, potem mislim, da s tem tudi pove. Ampak kdor kaže, mu ni težko tudi povedat, za vsak slučaj. Kdor pa govori, zato da pokaže, pa lahko kmalu pozabi tudi pokazat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa če kaže in ne pove?:)[/quote]
Če kaže, potem mislim, da s tem tudi pove. Ampak kdor kaže, mu ni težko tudi povedat, za vsak slučaj. Kdor pa govori, zato da pokaže, pa lahko kmalu pozabi tudi pokazat. :)[/quote]

Samo včasih dejanja ne zadostujejo, če niso podkrepljena še z besedami:). Ženske smo res zahtevna bitja:).

Takrat pač podkprepim(o) še z besedami, če se nam zdi vredno. 🙂

Pokažem ji ga.

Ima pa srečo, ko imaš tako skromno žensko, če je to vse, kar želi od tebe. 🙂

Globoki pogledi… Dotik… Popraviš ji lase, pobožaš po licu… Ji daš rožico. Poveš, da ima lep nasmeh…

…in ona ti odvrne: kaj me tako zabodeno gledaš….in ne šlataj me, pusti lase, ker mi kvariš frizuro, ne dotikaj se mi lica z umazanimi rokami in pospravi že te pleve v smeti…..

…in ona ti odvrne: kaj me tako zabodeno gledaš….in ne šlataj me, pusti lase, ker mi kvariš frizuro, ne dotikaj se mi lica z umazanimi rokami in pospravi že te pleve v smeti…..[/quote]

Ali pa razmišlja takole: globoko me gleda, sigurno želi samo seks, lase mi popravlja, sigurno išče prhljaj, rožico mi daje – dela se romantičnega, v resnici spet išče samo seks. :))

…in ona ti odvrne: kaj me tako zabodeno gledaš….in ne šlataj me, pusti lase, ker mi kvariš frizuro, ne dotikaj se mi lica z umazanimi rokami in pospravi že te pleve v smeti…..[/quote]

Ali pa razmišlja takole: globoko me gleda, sigurno želi samo seks, lase mi popravlja, sigurno išče prhljaj, rožico mi daje – dela se romantičnega, v resnici spet išče samo seks. :))[/quote]….pra.se.c kurbirski, prejšnji teden je pa Micko tako gledal, sigurno ima že s kiro tut otroka…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ali pa razmišlja takole: globoko me gleda, sigurno želi samo seks, lase mi popravlja, sigurno išče prhljaj, rožico mi daje – dela se romantičnega, v resnici spet išče samo seks. :))[/quote]….pra.se.c kurbirski, prejšnji teden je pa Micko tako gledal, sigurno ima že s kiro tut otroka…. :)))[/quote]

Rad bi, da se midve z Micko na smrt skregava, skoraj stepeva zaradi njega. :)) Vidiš, On, kaj si naredil iz čisto romantičnega posta. 🙂

….pra.se.c kurbirski, prejšnji teden je pa Micko tako gledal, sigurno ima že s kiro tut otroka…. :)))[/quote]

Rad bi, da se midve z Micko na smrt skregava, skoraj stepeva zaradi njega. :)) Vidiš, On, kaj si naredil iz čisto romantičnega posta. :)[/quote]
Ne On, ženske. 🙂

….pra.se.c kurbirski, prejšnji teden je pa Micko tako gledal, sigurno ima že s kiro tut otroka…. :)))[/quote]

Rad bi, da se midve z Micko na smrt skregava, skoraj stepeva zaradi njega. :)) Vidiš, On, kaj si naredil iz čisto romantičnega posta. :)[/quote]Uf ste me pa hiter pogruntale…..Imate izkušnje ali vam je kdo povedel kako to gre? 😀

Če želiš vse to počet z Micko in z x in z y in z…… je najbolje, da so skregane med sabo, ker če se spoprijateljijo….. Težko njemu… 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Manj ji kažeš, raje te ima,

Ko sta že v zvezi ali še v fazi spoznavanja?

Ko sta že v zvezi ali še v fazi spoznavanja?[/quote]

Ko ste v fazi spoznavanja jo že ljubite???????? CCCCCCCCCCCCC :)))))))

Da jo poročiš, a ne On_?! ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close