Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženski vikend

Ženski vikend

Tri dekleta 30+ potrebujemo oddih od vskodnevnih opravil in partnerjev začelo se je s šalo nadaljevalo smrtno resno 🙂
Želimo nekaj početi, se malo zabavati in veliko klepetati brez izgovorov, da se nam mudi po otroke, likat…

Kaj predlagate?

“Izlet” naj bi se zgodil v začetku oktobra (prvi možen termin!!:), rade bi tudi da ne bi ob tem bankrotirale, ker to vseeno vpliva na naše razpoloženje 🙂

Hvala in lp

uuuuuuuu, fino res, če boste le držale besedo in spokale. Zdej odvisno kam bi rade šle, Slovenija, Hrvaška, hribi, kakšen kmečki turizem, na netu je vsega dovolj. Se spomnim, ko sva bila s fantom pred leti en vikend v Umagu, hotel Sol in sva se večkrat srečevala z eno skupinico žensk od 30-40 let, ki so si privoščile razvajanje v tem hotelu, z novim Welnesom. Ampak to je že malo dražja varianta. Poskušajte najti kakšen apartma, bo še neajceneje. Lp

Vzamete s sabo še kakšno 30 + ali pa 40 + ?

S prijateljicam hodimo 1x letno na podoben oddih – najamemo kak apartma (Bovec, Kr. gora, Strunjan…) in se imamo SUUUUPER!!!

Me smo tudi hodile za podaljšan vikend po svetu :)))
Bile smo v Londonu, Barceloni, Rimu, Amsterdamu, Bruslju…

Z nizkocenovnimi letalskimi družbami in malo cenejšimi hoteli smo se prav super imele za solidno ceno.

Pri meni s prijateljico je moderen Zagreb. Cel dan shopping. Potem super vecja. Nakar soba v Hiltonu. Pa zurka do jutra. Vmes nocni sprehod po Zagrebu in iskanje dobrega sendvica. Potem pa ves dan shopping in zvecer v Ljubljano.

Povratna karta za vlak je 20 evrov. Za sobo skupaj dava 110, torej 55 vsaka.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

me hodimo smučat v Italijo. Ampak to šele marca 🙂

drugače je pa tudi vikend na morju fajn zadeva. Dosti itak ni treba. Kopalke, zobna ščetka in kakšna dobra buteljka :-))))

pa fajn se imejte!!!!

Jaz imam s kolegicami “ženski vikend” že nekaj let – dvakrat letno.
Gremo nas tri do šest, odvisno kako je katera s časom.
Hodimo v toplice – vikend paket v toplicah. Bomo še ponovile.

Enako tri najboljše prijateljice gremo dvakrat letno za tri do sedem dni ali v toplice ali k meni v apartma na morje in tudi daljša potovanja sedem dnevna Avstija, Nemčija, Švica, Pariz večkrat gremo pa tudi na Dunaj dvodnevno potovanje najamemo poceni motel v središču Dunaja je super hotel za hotelom pa oddajajo poceni sobe za enodvnevne, dvodnevne ali več nočitve. in je super shoping dobre kavarne in prijazen odnos do tujcev. In vzdušje fantastično meni je Dunaj eden izmed najbolj prijaznih mest.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close