Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski večer

Ženski večer

Ok, moram povedati, da je imela včeraj moja najboljša prijateljica rojstni dan. In nas je povabila na “babji” večer. Bilo nas je osem in že čez dve uri je začelo deževati. V glavnem, hočem povedati, da je tako prijalo imeti tak ženski večer in upam, da ga bomo v kratkem ponovile. Smo pa stere od 24 pa tja do 31. leta. Zdaj pa še ve povejte, kaj vse počnete v ženski družbi, si tudi ve kdaj privoščite babji večer???

Hja, vsekakor so ženski večeri ful dobra stvar. Me smo jih včasih bolj pogosto organizirale, zdaj pa samo še včasih in moram reči, da jih pogrešam. Tempo lajfa nam onemogoča, da bi se večkrat videle. Ene imajo tudi že otročke in potem še toliko težje skombiniramo dan, da smo vse frej.
Me ponavadi začnemo nekje z eno skromno papico, potem pa malo po lokalčkih, kakšne tortice …. in ko smo malo pod gasom, se začnejo uni pravi pogovori, ko postanemo najstnice, hehe.
Včasih pa se dobimo pri kateri doma. Čeprav nam pohajkovanje po lokalčkih bolj sede.

Joj, si me spomnila, da bom prav kmalu organizirala spet en tak večer. 🙂

Imamo ga enkrat na teden,eno popoldne… počnemo vse zivo, tudi plavanje je umes ali sportanje, ali pa le babji cvek, ali knjiznica, ali tortice..ples..zur..odvisno od razpolozenja, pogoj je le, da tisti cas imamo totalni odklop od familij, tam smo le me! Po takem popoldnevu smo spet napolnjene z energijo za cel teden …

mi se tud občasno dobimo, najprej pri kakšni od nas doma, spijemo eno, dve, tri….buteljke pol pa ven
ne vem, če se še kdaj tolk narežim kot na teh babjih večerih, edin takrat smo kokr tolk normalne, ker ni nobenega moškega zraven 😉

Tudi mi se včasih dobimo,pred prazniki.To je žurka do jutra.Si naredimo pizzo in gledamo kaKO grozljivko na DVD.Z možem se mi še ni zgodilo da bi se smejala pet ur zaporedoma kot s kolegicami.Škoda da čas nam ne dovoljuje več takih večerov.

Me se tudi dobivamo in to skrivaj.Smo tri češplje in se ljubimo med seboj in seveda se tudi pogovarjamo in spijemo kakšno borovničko.Naši partnerji pa mislijo,da se samo pogovarjamo.Treba je znat.

joolsM A v Velenju? :))))) Sliši se tako znano 🙂

Ja nekoč v davnih časih je bilo takih večerov cel kup zdaj pa že dolgo nisem bila zunaj samo s prijateljicami, se pa dogovarjamooo že celo večnost. In pogrešam take večere:(

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close