zenski pogum?
Zenske se poleti tako rade oblacite v bela skoraj prozorna oblacila, da se
vidi perilo skozi. Se sploh ste ponosne, ce lahko vsem na tak nacin razkazujete svoje tangice.
No, saj ne, da ste vse taksne. Samo, zakaj to pocnete in zakaj ne? Kako
se vam zdi to pri drugih? Vsec, sexy, ogabno, primitivno?
Kaksen komentar imate na to, da ta pogum izgine na plazi, kjer pa skoraj nobena ne upa oblect tangic kopalk, pa ceprav je full ponosna pri razkazovanju tangic ce ima preko oblecene bele hlace? 🙂
Mmmm, kaj pa o moskih – ista tema?
Kakšen hinavec!
Tukaj z veseljem pogledaš hmm, kako si že napisal;
Kar je sexi je sexi.Vsak moški z užitkom pogleda razvito ritko v belih oprijetih tankih hlačah,spodaj pa vroče tangice.Ali pa minika in ostalo.Zo je super,paša za oči.
V drugem postu pa se nekaj pritožuješ nad tistimi, ki po svojih stanovanjih goli okrog letajo.
o svojih oblačilih nisem nikoli razmišljala tako kot si jih ti opisal. Jaz se v belo barvo oblačim,ker mi je bela všeč,ker bela barva odbija sončne žarke in mi je manj vroče. Jaz ne oblečem belih tangic in belih hlač,da bi ponosno paradirala po mestu,brez sramu pa priznam,da mi ugaja,ko vidim,da se moška očesa popasejo na meni : Mislim,da se ne konča pogum pri kopalkah tangicah,mislim,da gre bolj za ustaljene navade. Pa ženska je v kopalkah bolj seksi videti kot gola,meni je bolj zanimivo zakrito,kot pa tisto kar se ti odkrito ponuja. to je moje malo mnenje 🙂
Žan, če so ti vse bolj všeč razkazujoče obleke in se pritožuješ nad feredžami, zakaj potem ne bi odvrgli še tiste krpice, ki zakrivajo samo še bradavice in sramne dlake? A je poanta v tem, da bi rad, da so ženske napol gole, ampak čisto gole pa tudi ne? Se pravi takšne, kot tebi ustreza (vemo, da povsem gola ženska ni tako privlačna kot seksi oblečena)?
Jaz sem tudi dobil občutek, da si hinavec, če pa si zaradi tega užaljen, pa j***ga. 🙂 Sicer pa mislim, da ti nekajtedenska terapija na FKK plaži ne bi prav nič škodila – tam je spolnost in spolni organi povsem nepomembna zadeva, ampak to je težko razložiti tistim, ki se jim gabi človeško telo…
Žan, če bi znal brat med vrsticami, bi dojel, da jaz ne govorim o sebi kako se oblačim, amak o tebi, da imam dvojna merila.
Za informacijo ne hodim v feredži, ampak tako kot večina mladih žensk oblečem krilo ali pa oprijete hlače seveda spodaj imam tangice in se počutim prav seksi, zraven pa pašejo še visoke pete, ane.
Forum je zaprt za komentiranje.