Ženski pogoji
ZANIČ seznam antilopa
Če so že katere točke realne in logične nam moškim vsaj večini je to točka 1 in točka 7
ostale so total mimo jaz osebno pa sem pri točki 2. še totalno kontra…. PO MOŽNOSTI NAJ MA TEMNE LASE!
Privlačita že, na dolgi rok pa nimata šans. Ja, so ženske za dol da(ja)t se in tiste za poročit.[/quote]
Senza, to pravilo je veljalo nekoč. Sedaj se jih precej poročenih dol daje. Z ljubimci.[/quote]
…ki so povsem drugačni od njihovega moža?
Privlačita že, na dolgi rok pa nimata šans. Ja, so ženske za dol da(ja)t se in tiste za poročit.[/quote]
Well, poročit se itak ne nameravam, sploh pa ne pri teh letih. Boli mene ku*ac za na dolgi rok, po 5ih letih se itak lahko z vsako razideš, pa naj sta še nevem kok kompatibilna, samo brezveze to tebi in podobnim razlagat :)[/quote]
Ja, ja, saj ti nihče ni rekel, da se moraš, calm down. 🙂
Seba, mislim, da je to tržna logika. Ženska je letvico postavila visoko in jo bo kasneje nižala. To je kot na tržnici. Najprej postaviš višjo ceno, potem jo pa nižaš, če blaga ne moreš prodati. :)))[/quote]
Antilopa, kdaj boš prišla do edinega kriterija, da je samo moški? 😀
Senza, to pravilo je veljalo nekoč. Sedaj se jih precej poročenih dol daje. Z ljubimci.[/quote]
…ki so povsem drugačni od njihovega moža?[/quote]
Če ne bi bili povsem drugačni od njihovega moža, potem se niti ne bi zapletale z njimi. Tisti ljubimec je ponavadi čisto nasprotje njega. Dobro jih po*uka, po možnosti ima še nabildan body, mogoče res, da ni najbolj razgledan tip, je pa zato toliko bolj zabaven, ima več prijateljev, hodi ven žurat ipd. Doma jih pa čaka dolgočasneš, ki hodi v službo, pa nazaj domov, zvečer se mu pa še seksat ne da in se raje parkira pred tv.
Lahko povem iz prve roke: meni so poročene, s katerimi sem bil, rekle, da jih znam poslušati, sem zanimiv sogovornik, plus tega jim je bil všeč tudi moj videz in splošno obnašanje.
Sklepam, da so partnerji izviseli pri skrbi za svojo žensko, zaspali za volanom razmerja in tudi nehali skrbeti za svoj videz in urejenost.
Sem pa nehal s tem tolaženjem vezanih žensk.
…ki so povsem drugačni od njihovega moža?[/quote]
Če ne bi bili povsem drugačni od njihovega moža, potem se niti ne bi zapletale z njimi. Tisti ljubimec je ponavadi čisto nasprotje njega. Dobro jih po*uka, po možnosti ima še nabildan body, mogoče res, da ni najbolj razgledan tip, je pa zato toliko bolj zabaven, ima več prijateljev, hodi ven žurat ipd. Doma jih pa čaka dolgočasneš, ki hodi v službo, pa nazaj domov, zvečer se mu pa še seksat ne da in se raje parkira pred tv.[/quote]
Bingo!
No, samo še tole: ljubimke ponavadi ne zanima, koliko prijateljev ima njen ljubimec in koliko žura, če pa jo … pa dvomim, da želi biti samo ljubimka.
Ženske ne moreš zanemarjat, če si v zvezi moraš poskrbeti, da se imata fajn. Pametne pobegnejo stran, ali ga pa prevarajo s kakšnim Spiderjem, na drugi strani obupane vstrajajo naprej, ker so mnenja, da si boljšega itak ne morejo dobit. Petra npr. bo še naprej vstrajala z Markom, pa čeprav je njegov doprinos v zvezi bolj bogi. Pametna ženska ne bi niti en teden zdržala s takim tipom, ki cel dan sedi pred računalnikom in več časa posveti anonimnim forumašem, kot pa njej. Obupanka iz Ona-On portala pač bo in jo mogoče niti ne bo tok zmotilo takšno obnašanje. Kaj čmo, 100 ljudi 100 čudi 🙂
Večina tipov tega dolgoročno ne zmore. Čeprav so prepričani, da zmorejo.
Jaz sem redka kombinacija človeka. Če je tip, ki ga ima ženska doma, vizualno boljši od mene in bogatejši, pol ziher ni tako dober poslušalec. Preseratorji z dost dnarja veliko zanemarjajo svoje ženske.
Če je tip pametnejši od mene, je po vsej verjetnosti en total zdolgočasen geek z očali. Tu spet zmagam proti njemu, ker zgledam atraktivneje in obvladam pristop do ženske.
Sem pa kot rečeno, nehal s tem, že pred meseci. Obstajajo tudi samske dokaj mlade, ki jim ustreza samo seks. Ni treba iskat vezanih.
Tekmujete sami s sabo, pravih tekmecev pravzaprav sploh ni. Kot v kameni dobi, ko še ni bilo ogledal.
Primerjanje z drugimi nima nič skupnega z unikatnostjo. Kdor se ne čuti, da je poseben, edinstven, mu res ostanejo le blede primerjave in tekmovalnost, ki prinaša nova razočaranja. Tega vlaka se ne da ujeti, ker ga vozijo drugi in ni namenjen vam.
Forum je zaprt za komentiranje.