Ženski pogoji
Senza pa se tebi zdi možno, da je bila 7 let v vezi glede na seznam? :)[/quote]
Mogoče je pa seznam nastal na podlagi izkušenj iz te zveze…
Senza pa se tebi zdi možno, da je bila 7 let v vezi glede na seznam? :)[/quote]
Mogoče je pa seznam nastal na podlagi izkušenj iz te zveze…[/quote]
Dvomim. Se pa strinjam z ostalimi, da bo verjetno ostala sama.
Sem pa pričakoval bolj intelektualen odgovor od tebe :))
Zakaj bi bila pa naivna? Saj je lepo napisala, da je raje sama, kot pa s tipom, ki ji ne ustreza, s čimer da vedeti tudi to, da želi biti poštena, v prvi vrsti do sebe.
Prav. V končni fazi je to njena stvar.
Moderator
Sadni obnašaj se normalno drugače te bom brisal.[/quote]
Brisal, nabrisal, izbrisal, eno pribrisal, nekam zabrisal, gledal, kako jo bo pobrisal?
Ker verjame, da lahko le na podlagi napisanih pogojev, najde primernega moškega s katerim bo zadovoljna.[/quote]
Ma, kaj veš, a res verjame, jo pa razumem, da upa.
Opcij za rast je ogromno, in takole pisanje seznamov zna biti čisto koristno. Če je do sebe iskrena, potem se sprašuje tudi o sebi, svojih lastnostih, vrednotah, načelih, vrlinah, šibkih točkah, prioritetah, strahovih…
Ma, raje vidim, da ljudje preveč razmišljajo, kot pa otopelo drsijo skozi life (“Jah, kaj čmo, tko pač je…” ipd).
Pustite jo naj ima seznam. Mislim, da vas samske moške podzavestno skrbi, da imajo vse ženske te sezname in da ne boste nikamor pasali. :))) Saj imajo moški tudi sezname, npr.:
1. kuhati, prati in likati mora kot njegova mati,
2. imeti mora izklesano telo, vendar ne preveč mišičasto, po možnosti naj bo blond,
3. imeti mora ustrezno izobrazbo, vendar ne višje od moškega, prav tako ne višje plače,
4. mora biti ponižna in se vedno strinjat z moškim,
5. imeti mora enako politično prepričanje in na volitvah mora voliti isto osebo in politično stranko kot njen moški, :))
6. pred prijatelji mu mora vedno prikimavati in ne sme izpostaviti nobene njegove slabe lastnosti,
7. ko pride domov v jutranjih urah pod vplivom alkohola, ga ne sme vprašat ne kje je bil, še manj pa s kom,
8. biti mora iste narodnosti in veroizpovedi, če gre za vernega moškega…:)
Nevem kje so ti moški, ampak jaz bi bil pripravljen izbrati tudi tako, ki popuši pri vseh osmih točkah. Če je prava je prava, če ni ni, tako preprosto je. Univerzalnega seznama ni, lahko te privlačita dve povsem različni ženski, različnih karakterjev in vizualnih atributov. To si ti pomoje poslušala prigode starih sluzastih pijančkov, še iz časev, ko si delala, kot natakarica, v enem izmed lokalov.
Nevem kje so ti moški, ampak jaz bi bil pripravljen izbrati tudi tako, ki popuši pri vseh osmih točkah. Če je prava je prava, če ni ni, tako preprosto je. Univerzalnega seznama ni, lahko te privlačita dve povsem različni ženski, različnih karakterjev in vizualnih atributov. To si ti pomoje poslušala prigode starih sluzastih pijančkov, še iz časev, ko si delala, kot natakarica, v enem izmed lokalov.[/quote]
Jaz bi bila bolj slaba natakarica. Več bi z ritjo podrla kot na mizo prinesla. :))
Privlačita že, na dolgi rok pa nimata šans. Ja, so ženske za dol da(ja)t se in tiste za poročit.
Privlačita že, na dolgi rok pa nimata šans. Ja, so ženske za dol da(ja)t se in tiste za poročit.[/quote]
Well, poročit se itak ne nameravam, sploh pa ne pri teh letih. Boli mene ku*ac za na dolgi rok, po 5ih letih se itak lahko z vsako razideš, pa naj sta še nevem kok kompatibilna, samo brezveze to tebi in podobnim razlagat 🙂
Opcij za rast je res ogromno. Seveda pa bo teh opcij bolj malo, če ostane samska.
Mislim, da so navedeni pogoji res posledica slabih izkušenj. Če ne bi bilo slabih izkušenj, bi napisala kakšnega želi in ne kakšnega noče.[/quote]
Določene faze osebnostnega razvoja lahko predelujemo zgolj sami, in glede na to, da je avtorica samska šele pol leta (če sem si prav zapomnila), je pravzaprav izbrala pravi čas za tovrstno razpucavanje in prepucavanje. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.