Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ženski parfum – univerzalen?

ženski parfum – univerzalen?

No, pa mi tudi moj mož podaril parfum, ki mi smrdi. Rada imam sladke parfume. Kupil pa mibje Jadore. Še povedati mu ne morem.

Pri parfumih ne bi tvegala. Lahko se namreč zelo zafrkneš. Kupiš drag parfum, ki ima za nekoga odbijajoč vonj.

Ja in kaj naj zdaj? Uporabljala ga ne bom.

daj na moj butik

Ne morem. Bo mož videl, da ga nimam.

Zakaj pa možu ne moreš povedati, da ti Jadore ni všeč? Zakaj mu ne moreš povedati, da so ti všeč sladki vonji? In gresta skupaj v trgovino zamenjati Jadore za nekaj, kar tebi sede.

Pač kupil je Jadore, enega izmed mnogih zelo prodajanih, ki mu ga je prodajalka ali promotorka predlagala. Je pač sfalil. Ali ni bolje povedati, da ceniš gesto, vendar ti ta pač res ni všeč. Pa gresta skupaj vzeti nekaj, kar ti je.

Lahko še taktično tam poskusiš več njih in se odločaš med dvema, da bo vedel, kaj ti je in si morda zapomnil za drugič.

Če se takšnih stvari doma zakonca ne moreta zmeniti, kako se potem pogovarjate o res pomembnih?! Moj točno ve, da se mi parfumov ne kupuje, razen če bi izrecno povedala, katerega. Sem pa tudi to jasno povedala, da pač parfumov nočem, razen če jaz povem, katerega. In teh problemov nimava. Če pa hočeš ti delati problem iz enega Jadorja, kjer ni bistvo Jadore, temveč gesta, potem pač si zakompliciraj lajf tam, kjer res ni potrebno.

Saj ne bom komplicirala. Niti mu ne bom povedala, zaradi geste. Bi pa res raje imels drug parfum za ta denar. Za zamenjat verjetno rabiš račun in neodprt parfum. Ja, odptla sem ga in poskusila. Računa pa zagotovo tudi nima več.
Pogovarjava se marsikaj, ampak o parfumih, kozmetiki in podobnem pa res ne.
Saj se tudi s prijateljicami o tem ne pogovarham, z izjemo danes.
Ko kaj rabim kupim in res ne razpravljam kateri parfum, kateri puder, maskara. V teh letih mu koumetike še nikoli ni podaril.
Sva pa pred časom šla zamenjat uhane. Ker so mi bili res grdi.

Magic Woman Bruno Banani. Punčke in odrasle ženske ga obožujejo.

Poglej, ravno zaradi geste mu lahko enostavno poves, da zelo cenis in je lepo darilo, a zal tebi ta vonj ne ustreza. Ce bi vedel, da so ti vsec sladki, bi prodajalka menda nasla kaksnega izmed najbolj opevanih.

Ce ti ta res ne sede (sicer ti predlagam, da poskusis se veckrat, ker hormoni tudi vplivajo), pac poskusi kaj iztrziti na MB, kot ti je ena ze predlagala.

Za naslednjic pa mu povej, kaj in kako, ali pa raje bon. Pa naj obdrzi racun, ti pa tudi prej preveri, preden odpres.

Prodajalke vrinejo tiste, ki se jih drugače ne morejo znebiti.

deklice stare med 12 in 21 že

Parfum J’adore ne smrdi, je pa precenjen.

Smrdi kot crknjena mačka, ki je dva dni ležala na pločniku v juniju.

Raje mi podari tistih xy €, da grem sama kupit ali vprašaj, kateri mi je všeč, pa potem podari, kot da nekaj na pamet kupujete in ostane neuporabljuvo. V xy letih sem prišla zgolj do treh vonjev. Dva sta se ukinila. Včasih lahko nekaj diši na prvi uč, pol pa je kr neki.
Moram pa priznat, da za dedce delajo boljš parfume kot za ženske. 😊 🙌

res neumno se je kregati o tem, kateri parfum smrdi in kateri ne. vsak ima svoje preference. Poznam ljudi, ki jim wc račka diši. dejansko.

Včasih kak osvežilec zraka v wc-jih bolje diši od znanega parfuma. 🙂

Res je. Eni parfumi me dejansko spominjajo na wc račko. Ob nekaterih, delujejo mi suho, me začne dražiti kašelj.
Sem pa navdušena, ker sem odkrila stran fragrantica. Dejansko iz enega “ljubega” parfuma ven vrže kar nekaj takih, ki dotični osebi dišijo. Vsaj meni.
Opium black….je moj najljubši.
Všeč do mi tudi:
Lancome La Vie Est Belle
Christian Dior Hypnotic Poison
Armano Code Caschmire
Escada absolutely me
Escada Incredible Me

Moji najljubši

Fragrantica je lahko zelo uporabna, res je.

Priporočam ti, da poskusiš še:
D&G The Only One – tanov, nekaterim je podoben Black Opiumu
Armani Si v vseh flaškah
Valentino Donna in Donna Acqua
Lancome La Nuit Tresor (črnovijolična steklenička), kot tudi La Nuit Tresor a la Folie
Cacharel Yes I Am (v BTC Mullerju imajo, za ostale ne vem)
mogoče tudi Bvlgari Goldea

Fragrantica je lahko zelo uporabna, res je.

Priporočam ti, da poskusiš še:
D&G The Only One – tanov, nekaterim je podoben Black Opiumu
Armani Si v vseh flaškah
Valentino Donna in Donna Acqua
Lancome La Nuit Tresor (črnovijolična steklenička), kot tudi La Nuit Tresor a la Folie
Cacharel Yes I Am (v BTC Mullerju imajo, za ostale ne vem)
mogoče tudi Bvlgari Goldea
[/quote]
Hvala. Bom šla res malo pogledat.
Opiuma ne uporabljam več, ker mojim otrokom smrdi.
Meni je pa božanski.

prednisone 5 mg cheapest prednisone 80 mg daily prednisone 50 mg for sale
https://prednisonet.com prednisone cost in india
prednisone 4mg tab prednisone over the counter south africa prednisone price canada

Parfum iz naftalina tud ne diši. ?☺☺☺

Drugače pa, je kupovanje parfumov zgrešena naložba. Razen, če se kupi istega, ki ga nekdo uporablja ali da oseba izrazi željo po nekem parfumu. Imam le tri specifične že dolga leta, tako da je bolje, če mi daš tisti denar za napačno naložbo, pa grem na konkretno masažo, dve ali tri. ??☺☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close