Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženski parfum

Ženski parfum

Zanima me ime vašega najljubšega parfuma. Mojega so nehali izdelovati, zato iščem novega, do sedaj neuspešno, saj mi vsi smrdijo.

Hvala za nasvete.

Moj najljubši že vrsto let, čeprav za marsikoga dolgočasen in preveč uporabljan: D&G – Light blue.

Odgovor na objavo uporabnika
Poletnaromanca, 09.07.2021 ob 11:47

Zanima me ime vašega najljubšega parfuma. Mojega so nehali izdelovati, zato iščem novega, do sedaj neuspešno, saj mi vsi smrdijo.

Hvala za nasvete.

Kateri pa je bil vaš najljubši? Da vsaj vidimo ali so to bolj sveži ali sladki vonji?

Jaz sem tudi dolgočasna in prisegam na Light Blue, sem pa dobila za darilo bruno banani- dangerous woman pa mi je tudi ustrezal.

Meni je top vse od Guerlaina, ful obstojni. Dišijo mi se Cloe, Gucci bloom, Dior adict za pozimi, sveda tudi Diorjevi poisoni. Disi mi se pa Eden, ampak ta vecini mojih kolegic smrdi za znoret.

Novi L’Occitanov zelo lepo diši – Osmanthus.

Blygary Cristalyn Omnia

jaz tak, 09.07.2021 ob 11:50

Moj najljubši že vrsto let, čeprav za marsikoga dolgočasen in preveč uporabljan: D&G – Light blue.

moj tudi.

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Kkmm, 09.07.2021 ob 13:32

Blygary Cristalyn Omnia

Se strinjam, sem ga vzela za probo in je fantastičen. Torej še en glas za Osmanthus.

Pred leti sem dosti uporabljala Light blue zdaj mi nikakor ne potegne.

Zimskega imam pa My way.

Neprijavljena, 09.07.2021 ob 15:35

Se strinjam, sem ga vzela za probo in je fantastičen. Torej še en glas za Osmanthus.

Pred leti sem dosti uporabljala Light blue zdaj mi nikakor ne potegne.

Zimskega imam pa My way.

Citirat sem hotela bojano2222 ?

Povej, kakšni vonji so ti všeč, da ti bomo lažje svetovali.

Jaz jih imam več in jih uporabljam ob različnih priložnostih in v različnih letnih časih.

Za poleti mi je npr. super Shiseido Zen, za na morje Estee Lauder Bronze Goddess eau fraiche, za v službo Trussardi Donna ali Chanel Coco Mademoiselle, za bolj formalne priložnosti Elie Saab Le parfum, za jeseni Mon Guerlain ali Armani Si, za pozimi Elie Saab Girl of now ali Jean Paul Gaultier La belle, za spomladi Parfums de Marley Delina ali Chloe, za zvečer pa Lancome la nuit tresor.

Težko bi se odločila samo za enega, ker mi parfumi dišijo poleti drugače kot pozimi in se mi ne zdijo univerzalni, razen če imaš res kakšnega zelo nevtralnega in neopaznega (npr Bvlgari omnia crystal line). Sama lahko npr D&G Light blue forever (varianta originala, ki mi je preveč limonast) nosim samo poleti, La vie est belle mi pa samo pozimi oz v hladnejših dneh ni premočan…

Imam svoj parfum, sama sem si ga izdelala. Malo bom še dodelala naslednjič, a mislim da bo kmalu nared za na trg. Bo navihan kot jaz 🙂

Odvisno, 09.07.2021 ob 15:50

Povej, kakšni vonji so ti všeč, da ti bomo lažje svetovali.

Jaz jih imam več in jih uporabljam ob različnih priložnostih in v različnih letnih časih.

Za poleti mi je npr. super Shiseido Zen, za na morje Estee Lauder Bronze Goddess eau fraiche, za v službo Trussardi Donna ali Chanel Coco Mademoiselle, za bolj formalne priložnosti Elie Saab Le parfum, za jeseni Mon Guerlain ali Armani Si, za pozimi Elie Saab Girl of now ali Jean Paul Gaultier La belle, za spomladi Parfums de Marley Delina ali Chloe, za zvečer pa Lancome la nuit tresor.

Težko bi se odločila samo za enega, ker mi parfumi dišijo poleti drugače kot pozimi in se mi ne zdijo univerzalni, razen če imaš res kakšnega zelo nevtralnega in neopaznega (npr Bvlgari omnia crystal line). Sama lahko npr D&G Light blue forever (varianta originala, ki mi je preveč limonast) nosim samo poleti, La vie est belle mi pa samo pozimi oz v hladnejših dneh ni premočan…

Vidim da so ti všeč bolj sladki vonji. Je Zen tudi tak?

Iščem še kakšen vonj ki ni preveč sladek pa po drugi strani da ni preveč limonast.

Dior Gentelman

Meni mi je najboljsi moski parfum (mindzaspric).

Neprijavljena, 09.07.2021 ob 16:48

Vidim da so ti všeč bolj sladki vonji. Je Zen tudi tak?

Iščem še kakšen vonj ki ni preveč sladek pa po drugi strani da ni preveč limonast.

Zen ni sladek. Je bolj svež, tipa Coco mademoiselle (ne dišita podobno, le podobnega tipa sta).

Jaz redno uporabljam parfum Helene Blagne.

A Chloe si že poskusila? Ali pa Miss Dior Blooming Bouquet? Oba sta sveža, cvetlična vonja, nista sladka.

Pa še enega sem se spomnila: Hugo Boss Ma vie. Prijeten, cvetlično-lesen, nevsiljiv. Poskusi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close