Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…

ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…

Evo ti ga na lisička, ne bomo trije, zaenkrat nas bo pet – pridružil se nama bo bog pomagaj, mama medvedka, pa hledna (ne)ilegala!!!!

Na juriš, gremo!

Matr zenske,a vidite da smo prezahtevno..madonca..bodte zadovoljne z vsako drobtinico..

Kakšno bozanje..kako crklanje..nak..tega se vendar ne dela…to je ze..tooo much..pa se tako tezko je preko pc..hahahaha

Hudirja da ni iz trte izvito tisto:Ma zenskam nikoli ne mores ugodit!!!!
Beštja da res:)))))))))))))

Bravo, Perla. Tko se dela!

Jezus-Marija , meni danes počas prihaja , dej no razloži , proooosim , da ga spet kaj ne ubiksam !

Ja , več kot nas bo , lepše bo , to pa !
Juriš ! Navali narode !

Uh, lisička, sej tud jaz nisem čisto prepričana, da še vem, za kaj se gre.

Ne, ni res! Vem: rekla si, da greva na kofetek, pa sklepat stave, kdo se nama bo pridružil. Čisto nežno je prišel pepi, pol se je oglasila Marija, še celo Janija sva zbezali iz ilegale.

Vidiš – tako nas bo pet.

Lohk sem pa tud jaz že kej zabluzila, nisem več prepričana. Pa sej bo kdo drug še kaj popravil.

O tem “počasnem prihajanju”, ljuba Drejči, bomo najbrž ob eni priliki še lahko govorili. Ubiksati ga ti ne moreš na noben način! Torej, gremo na juriš, ne vem pa ……… kam????
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

O, Mojca Pokrajculja, a si nas našla? Lepo, lepo.

Kam, čakamo lisičko, da pove!

No , pa dajva še enkrat pospravit predal !
To je šlo tako : enkrat davno , tam na Srednjih letih , ko smo še smeli pisat neumnosti tudi tam , no , takrat sem odprla eno temo na oči-zrcalo duše . Pa je bil hud odziv , približno tako kot pri tvoji ženski temi danes. Zato pa tudi pravijo , da je rekord !
No , trenutno kotirava na lestvici rekordov midve , zato pravim , da greva na lovorike pa sklepat , kdo bo naslednji – da ne bo vsa čast in mast samo za naju , ne 🙂

Čeprav se rs nekaj spomnim tudi medota in naše medvedke s temo moški -ženska . Tista je bila res hard , se splača prebrat !

S kofetkom pa mislim čisto resno , sam je dilema , kje si ?
A.

ljubi moji …. tale “travnik” je ratu ze prevelik za “obvladovat” … se vidi, da ste pravi “profesionalci …. smrc …. smrc …..

bzz bzzz
cebelica

Ne skrbi za ta – pridem tud na konc sveta, če je treba!

Lepo , lepo , ti kar pridi , he , he , yeesss….
Andrejka

Dober večer vsem!
Bravo Čbela, vsaj enkart si pa le dojela!
Kaj se pa angelu smeji…na fletni ste res VSI!**
*
Mislim pa, da se malo moti že začetnica teme.
Pravi ženski, pravi moški ZNA ŠE kako dobro UGODITI!
*
A mi verjamete?
Sama vem, to prav dobro.
Načeloma sem zelo skromno bitje, tako v materialu , kot drugih zgubljenih predmetih.
*
Brez ljubezni se pa NE DA UGODITI NIKOMUR, NIKOLI IN NOBENI!
Čista matematika, pa človeška logika.
Logos=izvir vseh zmot, pa mogoče prezahtevna ženska bitja.
*
Ženske tole je pa resno:
*
Napišem samo enkrat, pa si preberite vse:
*
KDOR NI S SEBOJ ZADOVOLJEN, TUDI Z DRUGIM NE MORE BITI! IZVIR VSEH VAŠIH ZMOT JE V VAS SAMIH. Najlažje je biti kriv, še lažje pa je zvaliti krivdo na drugega…človeško je, mar ne

Jeba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close