Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…

ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…

in medotu se kar med cedi iz ust…..

Medo

… pa še kakšna tekočinica od kod drugod ….

A, taksni sta? Dajta uporabljita raje taksnega elasticnega… Ce se mal odtrgam, potem nazaj prfrcim k vama na varno, hehehe..Hja, dobre reci so vedno tri, bi me se mal Marici posodile?
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

o ja samo tista se ne cedi tista špukne…….

Medo

Tko kot Bungee jumping.

Ja , zajček moj , drevo se je zatreslo , vse je popadalo dol , lisička pa je vse skrbno shranila za mrzle dni , ko ne bo druge toplote in tolažbe !
Ker pa se knofek danes SPET nekaj trga – evo , je lisička mal pokukala v medotov brlog – ni slabo , pridi , draga , pridi , sam pazi , da ne bo še kakšen jež uletu !

Lisička, mislim, da sva res lahko srečni, da imava takega Knofka. Zdaj pa ne smeva več hvalit, se bo prevzel, pa še utrga se nama lahko iz gumbnice.

Na koncu ja, na začetku pa po kapljicah prihaja predhodnica.

Ampak, ljuba Mici, jaz bi pa strašno rada kaj pametnega stuhtala, da bi kaj iz tega bilo, pa nič, nič, in še enkrat en velik nič!! Bemti!!!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tja pa ne upam, lisička moja.

Tole z elastiko sploh ni slaba ideja !
Se mi pa zdi , da ti mal slabo šteješ – kar po dve na en prst , a ne ?!
Bova z zajčkom mal gumbnico zmanjšale , da se boš težje izmuznil 🙂

Spet slaba volja, punce, le kaj je z vami 🙂

Zakaj pa ne, sej so tko prijazne živalce tam ….

O tem se moram posvetovat z lisičko, sama ne morem dovoliti, bo huda!

Ne, Jani, so me že popedenal. Zdaj sem super. Kako si pa kaj ti? A se greva malo po gozdu lovit, vse tja do brloga, kjer je medo in andrejka?

Brez panike , zajček , domači prebivalci medotovega brloga nič ne zamerijo , če se le ne zadržimo predolgo na obisku …

vidi, vidi …ti pa obvladaš tekočinske zadeve do potankosti, jaz sem predhodnico kar pereskočil..

Medo

Zmanjšale, zmanjšale in to orenk, če jo ne bova kar zašile he, heh.

2+2=1

Medo

Čaki, a nisi bil v vojski?

Najprej izvidnica, potem pa na juriš.

Medo , preveč si neučakan !
Kaj pa je z medom , paziti je treba , da se kožušček ne zlepi 🙂
Pa si zaprl duri , da se kakšen nepovabljen jež ne prilepi ?
Saj druge gozdne živalce so dobrodošle 🙂

Še vseeno, ne upam.

A sem pol jest lahko polhek ? Nabiram zaloge za zimo, pa je moj brlogec premajhen. A lahko še mal u vašga spravim ?

Kaj pa vem, sem bolj boječe sorte zajček, se moram prej jih navadit.

Mariči, ti si ta pametni del za danes že stuhtala. Zjutraj za dobro jutro. Zdaj pa samo še uživaj!
M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close