ženski orgazem – kako veste
Pozdravljeni!
Vam povem odkrito (tistim, ki še ne veste), kako veš, da je ženska doživela orgazem? Pri napenjanju oz. pri vrhuncu se čuti, kako se mišice raztezajo, stiskajo. Če je moški ud vstavljen v nožnici in je kolikor toliko pri miru, ko ženska doživlja orgazem, takrat začuti nekajkrat ciklično ponavljajoč močan stisk mišic v nožnici (odvisno od intenzivnosti orgazma).
Takrat boste vedeli, da je to TO.
Lepe spolne užitke vam želim
Maja
Torej, ko ga doživlja, se moram umiriti (pa ji bo to všeč?). Samo kako bom pa vedel, da ga doživlja, če ne bom prej miroval?
😉
“ko doživljam orgazem bi mi tip vse pokvaril,.. ”
Sara*, a je res to kar govorijo? 🙂
Pardon, hehe, stavek sem prehitro odrezal. Takole gre naprej:
…če bi se premikal..
Torej
“ko doživljam orgazem bi mi tip vse pokvaril, če bi se premikal… ”
No? 🙂
ma kaki..pri meni tega ni..če bi se ustavil…jaz ne bi dozivela do konca orgazma…minilo bi me in bi rabila spet neki casa, da bi mi prislo…to delava, ko ne zeliva da nama hitro pride..se ustaviva…menjava pac polozaj…vidis sto ljudi sto cudi..pravil ni..so le izkusnje in zelje posameznika..nekomu paše tako, nekomu tako in hvala bogu, da je tako..pogoj je le..da znas uzivat..da si upas…pokazat..nakazat…povedat..da seks ni tabu tema…kaj ti paše in potem to dobiti..in vracat…seveda je to mozno le ob nekom, s katerim se štekas v celoti, ljubis! No, vsaj jaz drugace ne znam…
p.s. po orgazmu, pa če njemu se ni prislo, menda ja bom se naprej uzivala da mu pride in kakor kdaj, pride potem meni se enkrat…ce pa pride obema naenkrat, kar je tudi pogosto, pa si zelim res le se cartanje…da me objame..stisne k sebi…mmmmmmmmm, da sva eno!
Forum je zaprt za komentiranje.