Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženski orgazem – kako veste

ženski orgazem – kako veste

Pozdravljeni!

Vam povem odkrito (tistim, ki še ne veste), kako veš, da je ženska doživela orgazem? Pri napenjanju oz. pri vrhuncu se čuti, kako se mišice raztezajo, stiskajo. Če je moški ud vstavljen v nožnici in je kolikor toliko pri miru, ko ženska doživlja orgazem, takrat začuti nekajkrat ciklično ponavljajoč močan stisk mišic v nožnici (odvisno od intenzivnosti orgazma).

Takrat boste vedeli, da je to TO.

Lepe spolne užitke vam želim

Maja

Torej, ko ga doživlja, se moram umiriti (pa ji bo to všeč?). Samo kako bom pa vedel, da ga doživlja, če ne bom prej miroval?

😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne rečem, da se umiri vsakokrat, samo toliko, da boš videl, ali je res to to ali si punca nekaj ne izmišljuje. Žensko moraš spoznati, kdaj bo doživela orgazem, kakšne so njene reakcije na bližajoč se vrhunec (npr. intenzivnost gibov, vzdihovanja itd.).

Lp

Maja

O tem smo že debatirali na široko! Poišči staro temo in jo aktiviraj.

Tudi te mišice lahko zavestno krčiš, zato mislim, da tudi to ni dokaz o ženskem vrhuncu…

Joj Maja24, ti si še neizkušena, ali nisi še nikdar sama stiskala nožnične mišice, kar tako mimogrede brez seksanja ???

Maja, to smo ugotavljali že pri 17., 18. letih!

To je nekaj najlepšega za žensko. Da začutiš pravi trenutek in se umiriš. Ker takrat je vsak gib moteč. Samo to nihče ne ve. Ampak takrat še pospeši gibanje itd.
Kar je res nesmiselno.

Hja, mogoče je pa kdo med vami tako neizkušen, da ne prepozna, kdaj ženska zavestno krči mišice in kdaj ne. No, fantje, pa poglejmo sedaj, kdo je neizkušen. 🙂

Kaksn smisel ima ženska, če blefira orgazm, men je to cist mimo! Rajš ne seksam…, če bi mogla hlint orgazem…

ko doživljam orgazem bi mi tip vse pokvaril, če bi se premikal, da ne govorim o kakem nabijanju

“ko doživljam orgazem bi mi tip vse pokvaril,.. ”

Sara*, a je res to kar govorijo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Neizkušenost po tolikih letih delovne dobe? Ta bi bla pa prehuda, sicer je res da se učimo vse življenje

vprašaj bolj konkretno…in ti povem svoje mnenje…

Pardon, hehe, stavek sem prehitro odrezal. Takole gre naprej:
…če bi se premikal..

Torej

“ko doživljam orgazem bi mi tip vse pokvaril, če bi se premikal… ”

No? 🙂

ma kaki..pri meni tega ni..če bi se ustavil…jaz ne bi dozivela do konca orgazma…minilo bi me in bi rabila spet neki casa, da bi mi prislo…to delava, ko ne zeliva da nama hitro pride..se ustaviva…menjava pac polozaj…vidis sto ljudi sto cudi..pravil ni..so le izkusnje in zelje posameznika..nekomu paše tako, nekomu tako in hvala bogu, da je tako..pogoj je le..da znas uzivat..da si upas…pokazat..nakazat…povedat..da seks ni tabu tema…kaj ti paše in potem to dobiti..in vracat…seveda je to mozno le ob nekom, s katerim se štekas v celoti, ljubis! No, vsaj jaz drugace ne znam…

p.s. po orgazmu, pa če njemu se ni prislo, menda ja bom se naprej uzivala da mu pride in kakor kdaj, pride potem meni se enkrat…ce pa pride obema naenkrat, kar je tudi pogosto, pa si zelim res le se cartanje…da me objame..stisne k sebi…mmmmmmmmm, da sva eno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close