Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski in moški svet

Ženski in moški svet

Res ne. Lahko pa si s samooskrbo vsaj malo pomaga pri preživetju.[/quote]

To je majhen delež pri vseh življenjskih stroških:). Kje so še vse položnice itd.

Res ne. Lahko pa si s samooskrbo vsaj malo pomaga pri preživetju.[/quote]

To je majhen delež pri vseh življenjskih stroških:). Kje so še vse položnice itd.[/quote]Je pa eden od korakov kako zmanjšat položnice 😉
Ti bi ga kar opustila?

Ja čez komot ga pa ni, a ne? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je majhen delež pri vseh življenjskih stroških:). Kje so še vse položnice itd.[/quote]Je pa eden od korakov kako zmanjšat položnice 😉
Ti bi ga kar opustila?

Ja čez komot ga pa ni, a ne? :))[/quote]

Nimam časa za tovrstno samooskrbo:). To ne pomeni, da sem (pre)komot. O tem ves čas pišem. Ne moremo vsi početi vsega, ker se to nekaterim zdi pametno.

Je pa eden od korakov kako zmanjšat položnice 😉
Ti bi ga kar opustila?

Nimam časa za tovrstno samooskrbo:). To ne pomeni, da sem (pre)komot. O tem ves čas pišem. Ne moremo vsi početi vsega, ker se to nekaterim zdi pametno.[/quote]
Če si brezposelna oseba ali zakaj omenjaš in daješ primerjave z brezposelnimi osebami ?

Je pa eden od korakov kako zmanjšat položnice 😉
Ti bi ga kar opustila?

Nimam časa za tovrstno samooskrbo:). To ne pomeni, da sem (pre)komot. O tem ves čas pišem. Ne moremo vsi početi vsega, ker se to nekaterim zdi pametno.[/quote]Ti ga nimaš, ker imaš tako zaposlitev, ki ti požere ves (prosti) čas, nekdo, ki pa je brez zaposlitve pa lahko svoj prosti čas koristno porabi za to, da si pridela nekaj zelenjave nap.
Al tut to nima smisla?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nimam časa za tovrstno samooskrbo:). To ne pomeni, da sem (pre)komot. O tem ves čas pišem. Ne moremo vsi početi vsega, ker se to nekaterim zdi pametno.[/quote]
Če si brezposelna oseba ali zakaj omenjaš in daješ primerjave z brezposelnimi osebami ?[/quote]

Če se prav spomnim si prvo ti omenil osebe, ki si na tak način pomagajo skozi lajf in imajo še veliko časa. Meni ni potrebno stiskati, čas porabljam za druge zadeve.

Nimam časa za tovrstno samooskrbo:). To ne pomeni, da sem (pre)komot. O tem ves čas pišem. Ne moremo vsi početi vsega, ker se to nekaterim zdi pametno.[/quote]Ti ga nimaš, ker imaš tako zaposlitev, ki ti požere ves (prosti) čas, nekdo, ki pa je brez zaposlitve pa lahko svoj prosti čas koristno porabi za to, da si pridela nekaj zelenjave nap.
Al tut to nima smisla?[/quote]

Ni res. Imam prosti čas, vendar ga koristim za druge stvari, ki so mi pomembnejše. Vsak zase ve.

Ja, ti pa si napisala, da nimaš časa za tovrstno samooskrbo, kot da si sama prav tako brezposelna. 🙂

Ja, ti pa si napisala, da nimaš časa za tovrstno samooskrbo, kot da si sama prav tako brezposelna. :)[/quote]

:)) Ne klič hudiča:). To bom počela na stara leta, zdaj je čas za pomembnejše stvari:).

Ja, ti pa si napisala, da nimaš časa za tovrstno samooskrbo, kot da si sama prav tako brezposelna. :)[/quote]

:)) Ne klič hudiča:). To bom počela na stara leta, zdaj je čas za pomembnejše stvari:).[/quote]
A hudič je mišljen kot brezposelnost ali kot stara leta ? 🙂

Hudiča pa niti ni treba klicat, ker je že zdavnaj prevzel oblast na tem svetu.

:)) Ne klič hudiča:). To bom počela na stara leta, zdaj je čas za pomembnejše stvari:).[/quote]
A hudič je mišljen kot brezposelnost ali kot stara leta ? 🙂

Hudiča pa niti ni treba klicat, ker je že zdavnaj prevzel oblast na tem svetu.[/quote]

Ne se hecat z mano, ker boš ti videl hudiča čist od blizu:)))).

Ti ga nimaš, ker imaš tako zaposlitev, ki ti požere ves (prosti) čas, nekdo, ki pa je brez zaposlitve pa lahko svoj prosti čas koristno porabi za to, da si pridela nekaj zelenjave nap.
Al tut to nima smisla?[/quote]

Ni res. Imam prosti čas, vendar ga koristim za druge stvari, ki so mi pomembnejše. Vsak zase ve.[/quote]A obstajajo tudi pomembnejše stvari od te kaj boš danes/jutri dal v lonec?
Verjetno res. Vsaj dokler si sit 😉

Ni res. Imam prosti čas, vendar ga koristim za druge stvari, ki so mi pomembnejše. Vsak zase ve.[/quote]A obstajajo tudi pomembnejše stvari od te kaj boš danes/jutri dal v lonec?
Verjetno res. Vsaj dokler si sit ;)[/quote]

Ti sediš na ušesih:). Pravim, da se ne ukvarjamo vsi z vsem tistim, kar se recimo ti. Je tko ok?:)

A obstajajo tudi pomembnejše stvari od te kaj boš danes/jutri dal v lonec?
Verjetno res. Vsaj dokler si sit ;)[/quote]

Ti sediš na ušesih:). Pravim, da se ne ukvarjamo vsi z vsem tistim, kar se recimo ti. Je tko ok?:)[/quote]Ok…..
Nooo nisem vedel, da vi ne rabite jest…. jaz pač moram, žal ali na veselje? :))

Ti sediš na ušesih:). Pravim, da se ne ukvarjamo vsi z vsem tistim, kar se recimo ti. Je tko ok?:)[/quote]Ok…..
Nooo nisem vedel, da vi ne rabite jest…. jaz pač moram, žal ali na veselje? :))[/quote]

Za osnovne fiziološke potrebe je poskrbljeno, res pa da se s tem ne ukvarjam 24 ur oz. sploh ne razmišljam o tem na tak način kot očitno ti:).

Saj sem že videl žensko čist od blizu. 🙂
Zato ne vem, če me še lahko kaj preseneti. 🙂

Saj sem že videl žensko čist od blizu. 🙂
Zato ne vem, če me še lahko kaj preseneti. :)[/quote]

Uauuuuuu…kdo bi si mislu:)).

http://www.amazon.com/Black-Decker-CCS818-Cordless-Electric/dp/B000GIKXXU

Plusi? Minusi?

Carino boš plačala 22% + nekje 5€ če boš od tam naročla 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Carino boš plačala 22% + nekje 5€ če boš od tam naročla :D[/quote]

Ma ocenjuj žago, ne Amazona…..pa znotraj EU se ne plača carine….kvečjemu poštnino….

Carino boš plačala 22% + nekje 5€ če boš od tam naročla :D[/quote]

Ma ocenjuj žago, ne Amazona…..pa znotraj EU se ne plača carine….kvečjemu poštnino….[/quote]

Amazon.com = US 😉 torej izven EU

tolko za info

Kar se pa tiče žag, pa imam samo slabe izkušnje z ”električnimi” nikol niso ble dovolj ”dobre”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ma ocenjuj žago, ne Amazona…..pa znotraj EU se ne plača carine….kvečjemu poštnino….[/quote]

tolko za info

Kar se pa tiče žag, pa imam samo slabe izkušnje z ”električnimi” nikol niso ble dovolj ”dobre”[/quote]

Tok za info – že 20 let naročam preko Amazon .UK, ali Amazon. DE, ki sta v EU.

Ok, sprejmem.

tolko za info

Kar se pa tiče žag, pa imam samo slabe izkušnje z ”električnimi” nikol niso ble dovolj ”dobre”[/quote]

Tok za info – že 20 let naročam preko Amazon .UK, ali Amazon. DE, ki sta v EU.

Ok, sprejmem.[/quote]

Poglej, link si dala iz AMAZON.COM to pa je ameriški amazon ….. ni se mi pa dalo preverjat če je enaka žaga na voljo tudi na DE ali UK 🙂

Plusa nobenega, sami minusi.
Prvič, predvidevam, da ima NiCd akumulator, ki bo čez eno leto izgubil na kapaciteti, da bo postal neuporaben.
Drugič, je to bolj za kakšne veje požagat, ne pa za hlode.
Cena ni majhna in za takšno ceno že dobiš električno za 230V.
Jaz tega ne bi kupil.

Plusa nobenega, sami minusi.
Prvič, predvidevam, da ima NiCd akumulator, ki bo čez eno leto izgubil na kapaciteti, da bo postal neuporaben.
Drugič, je to bolj za kakšne veje požagat, ne pa za hlode.
Cena ni majhna in za takšno ceno že dobiš električno za 230V.
Jaz tega ne bi kupil.[/quote]

Aja, jaz sem zastopla, da ima menljive baterije….tako kot večina akomulatorskih naprav…ki jih
pač posebej dokupiš, ko crknejo (je pa res, da te niso nikoli poceni)
Tenks, vsako mnenje šteje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close