Ženski in moški svet
Nisi vedla ampak si do tega pripeljala, takšna pač si 🙂
Saj bo bolje, vendar boš morala precej delat na sebi :)[/quote]
Vsak izgovor je dober….sam da ni treba….žagat.[/quote]
čak mal, a zdaj hočeš rečt, da midva nočeva? kdo pa je bluzil o motorkah? jaz če jo rabim, jo kupim in ne sprašujem po forumu. to mi je bolj ven metanje kot pa interes.
Vsak izgovor je dober….sam da ni treba….žagat.[/quote]
čak mal, a zdaj hočeš rečt, da midva nočeva? kdo pa je bluzil o motorkah? jaz če jo rabim, jo kupim in ne sprašujem po forumu. to mi je bolj ven metanje kot pa interes.[/quote]
Aha. Samo jaz nisem ti. In za večje nakupe (kar je zame vse nad 300 €) se JAZ vedno prej na široko
pozanimam. Res pa je, da ponavadi ne na tem forumu, ampak na strokovnih, kjer jim je vseeno,
katerega spola sem in kaj bi MORALA po njihovem mnenju početi in česa ne, pa kaj naj pospravim
rajši, kot da sprašujem nekaj kar nekomu ni všeč….ampak dobim strokoven odgovor in smo vsi čisto
zadovoljni…
čak mal, a zdaj hočeš rečt, da midva nočeva? kdo pa je bluzil o motorkah? jaz če jo rabim, jo kupim in ne sprašujem po forumu. to mi je bolj ven metanje kot pa interes.[/quote]
Aha. Samo jaz nisem ti. In za večje nakupe (kar je zame vse nad 300 €) se JAZ vedno prej na široko
pozanimam. Res pa je, da ponavadi ne na tem forumu, ampak na strokovnih, kjer jim je vseeno,
katerega spola sem in kaj bi MORALA po njihovem mnenju početi in česa ne, pa kaj naj pospravim
rajši, kot da sprašujem nekaj kar nekomu ni všeč….ampak dobim strokoven odgovor in smo vsi čisto
zadovoljni…[/quote]
Spet bluziš… vsako spraševanje na forumih je izguba časa. Spraševala boš o motorki in ti bodo svetovali Stihl ali Husqarna, z mečem vsaj 60 najbolje 80, ven se bodo metali o 1000 stvareh, kot da si orto gozdarka, ki na dan podre nekaj kubikov lesa. Zaman boš omenila da rabiš za grmiček obrezat in par količkov za paradajz…
Pozanimaš se sama in ne s forumom..
Če hočeš imeti narejeno nardiš, če hočeš da naredijo – zaprosiš. Nikakor pa ne sprašuješ o orodju če hočeš da bi ti drugi naredili..
zadovoljni…[/quote]
Spet bluziš… vsako spraševanje na forumih je izguba časa. Spraševala boš o motorki in ti bodo svetovali Stihl ali Husqarna, z mečem vsaj 60 najbolje 80, ven se bodo metali o 1000 stvareh, kot da si orto gozdarka, ki na dan podre nekaj kubikov lesa. Zaman boš omenila da rabiš za grmiček obrezat in par količkov za paradajz…
Če hočeš imeti narejeno nardiš, če hočeš da naredijo – zaprosiš. Nikakor pa ne sprašuješ o orodju če hočeš da bi ti drugi naredili..[/quote]EnTip ti ga biksaš!
Skela je čist lepo vprašala in smo ji tudi nekaj svetovali, koliko je to uporabno naj preceni sama. Smo si jo pa malo privoščili (sicer ne vem kdo je bil ta 😉 in se ponudili, da bi ji (večja) drevesa prišli podret kar mi s foruma pa se je nekako zataknilo pri “plačilu”. Mogoče je mislila, da jo samo mal zaje**, da sploh ne znamo žagat in bi ji samo rebrca oglodali…. saj ne rečem, verjetno jo je že kdo kdaj kaj nahecal 😉
zadovoljni…[/quote]
Če hočeš imeti narejeno nardiš, če hočeš da naredijo – zaprosiš. Nikakor pa ne sprašuješ o orodju če hočeš da bi ti drugi naredili..[/quote]
Se strinjam, da je TALE forum za kaj takega brez veze.
In tudi prvotno nisem spraševala, tako je napeljala tema.
Na strokovnih forumih sem pa VEDNO do zdaj dobila zelo v redu odgovore in sem ponavadi naredila
tako, kot so mi svetovali in se je še vedno do zdaj obneslo.
Jaz namreč zelo rada sprejmem nasvet….pameten seveda.
Če hočeš imeti narejeno nardiš, če hočeš da naredijo – zaprosiš. Nikakor pa ne sprašuješ o orodju če hočeš da bi ti drugi naredili..[/quote]
Na strokovnih forumih sem pa VEDNO do zdaj dobila zelo v redu odgovore in sem ponavadi naredila
Jaz namreč zelo rada sprejmem nasvet….pameten seveda.[/quote]
Verjamem da se je obneslo, saj če bi me vprašala kak avto ti priporočam. Aston Martin! Garant boš z njim zadovoljna, saj imaš njihovo asistenco garantirano in tud crknit nima kaj. To je kvaliteta. Tako je s temi nasveti. Forumi, kot jih omenjaš mene spominjajo na akviziterske oglase. Vsak ponuja nekaj svojega, nič od tega pa stranka ne potrebuje. …
Če hočeš res dober nasvet… 🙂
Jaz namreč zelo rada sprejmem nasvet….pameten seveda.[/quote]
Verjamem da se je obneslo, saj če bi me vprašala kak avto ti priporočam. Aston Martin! Garant boš z njim zadovoljna, saj imaš njihovo asistenco garantirano in tud crknit nima kaj. To je kvaliteta. Tako je s temi nasveti. Forumi, kot jih omenjaš mene spominjajo na akviziterske oglase. Vsak ponuja nekaj svojega, nič od tega pa stranka ne potrebuje. …
Če hočeš res dober nasvet… :)[/quote]
Aston Martin :-)))))
Si se odkupil za vse nazaj….kar vidim se v mojih makadam hribih v tem avtu :-))))
Jaz sem bolj Toyota Land Cruiser kinda girl….
Ampak ne….jaz grem na take forume, kjer pišejo uporabniki iz izkušenj….vsaj ti svoje pove, da se
lažje odločiš. Meni so res ogromno pomagal…
Kot je On_ omenil, sem imela 15 (in več) ekip (ja, eden delavec bi res malo opravil) pri obnovi bajte
in vedno sem se prej temeljito poučila, kaj in kako – in vedno se je izkazalo za zelo dobro, da sem se….
Če hočeš res dober nasvet… :)[/quote]
Si se odkupil za vse nazaj….kar vidim se v mojih makadam hribih v tem avtu :-))))
Ampak ne….jaz grem na take forume, kjer pišejo uporabniki iz izkušenj….vsaj ti svoje pove, da se
Kot je On_ omenil, sem imela 15 (in več) ekip (ja, eden delavec bi res malo opravil) pri obnovi bajte
in vedno sem se prej temeljito poučila, kaj in kako – in vedno se je izkazalo za zelo dobro, da sem se….[/quote]
Vidim da maš rada zadevo bolj robustno hmmmm 🙂 lepo lepo mi postajaš mičkeno bolj všeč, zdaj ko se normalno pogovarjaš
Bolj mi je všeč Nissan Navara ali pa Mitsubisi L100 ampak ej.. a Mazde pa ni kake terenske?
in vedno sem se prej temeljito poučila, kaj in kako – in vedno se je izkazalo za zelo dobro, da sem se….[/quote]
Vidim da maš rada zadevo bolj robustno hmmmm 🙂 lepo lepo mi postajaš mičkeno bolj všeč, zdaj ko se normalno pogovarjaš
Bolj mi je všeč Nissan Navara ali pa Mitsubisi L100 ampak ej.. a Mazde pa ni kake terenske?[/quote]
Vsak, ki ima terenca za uporabo in ne za gledat, ti bo povedal, da ni primerjave.
Toyota, pol pa dolgo nič, pol pa ta star Subaru Forrester, pa spet dolgo nič….pol pa ..ajd Nissan…nej
ti bo.
Kaj se boš zdej neki prilizoval….prej si me hotel v fertahu, pa seksi perilo spodaj, a zdej ti je pa
robustno ratalo všeč?
Hm.
Bolj mi je všeč Nissan Navara ali pa Mitsubisi L100 ampak ej.. a Mazde pa ni kake terenske?[/quote]
Vsak, ki ima terenca za uporabo in ne za gledat, ti bo povedal, da ni primerjave.
Toyota, pol pa dolgo nič, pol pa ta star Subaru Forrester, pa spet dolgo nič….pol pa ..ajd Nissan…nej
ti bo.
Kaj se boš zdej neki prilizoval….prej si me hotel v fertahu, pa seksi perilo spodaj, a zdej ti je pa
robustno ratalo všeč?
Hm.[/quote]
Mešaš pojme. Ženska v krilcu in sexi perilu je eno, orodje pač nekaj drugega…
ti bo.
robustno ratalo všeč?
Hm.[/quote]
Mešaš pojme. Ženska v krilcu in sexi perilu je eno, orodje pač nekaj drugega…[/quote]
Sem ti že povedala, da si zadrt in brez domišlije. Ker se da oboje komot združiti.
Tale “rožica” se zdej spet mal spreneveda. Sploh ni res, da je meni karkoli obljubila, niti to ni bilo v tej temi! Očitno jo mal spomin zaj**a in sedaj naj bi bil jaz kriv….
Takole je bilo, vzeto iz teme Escot Teo:
Nisva se pogovarjala o “kaj več” (da bi pri njej drva žagal ;), ni me vabila v goste, niti za kakršnokoli drugo pomoč, niti me ni stregla z malico, je pa imela 15-20ekip delavcev (očitno se pri njej nabere tolk dela, da mora prit ekipa, eden je premalo 😉 in vsem je dala pit, papcat in sladico (po meniju ;), kar je vsekakor pohvalno, ampak jaz skorajda nimam možnosti, da bi bil česa podobnega deležen (le 0,043%) zato sem smatral, da tudi, če bi ji že po kakem naključju pomotoma sežagal drva z balončki na motorki ;), dvomim, da bi kaj dobil od nje (za pojest).
Torej nič.
Napisala je mení kaj so drugi jedli (za skomine ;), name pa sedaj zliva vsebino nočne posode, ki jo je polnila zadnje tri dni…. 😀
Je pa rekla, da sem luškan, da ni za povedat…… to pa tut nekaj šteje, a ne Seba? :)))[/quote]
Ti si en nakladaš 🙂 Jaz te še povabila nisem, pa si se že branil in izgovarjal ahahaa 🙂
Seveda gre.
Vse gre.
Vse se da.
Z malo poznavanja varnosti pri delu….[/quote]
Vse to se da, če si Lara Croft. Ona je lahko sexi z motorko v roki. Ampak samo ena je Lara… :)[/quote]
To je pa čisto in popolnoma res.
Zato je pa moje priljubljeno orodje baterijski izvijač. Z nastavkom iz perja….
Dokaz, da se da orodje držat v rokah…sam ne na suh…
Forum je zaprt za komentiranje.