Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženski ideal

ženski ideal

Res je..:))

Prvi dve sta že čez 40.

[/quote]

Sp what? Će bomo imeli srečo, bomo vsi enkrat čez 40. Pa čeprav nista ravno moj lepotni ideal, se ne bi nič pritoževala, če bi po 40 izgledala tako kot ti dve …[/quote]

Zame so ženske najlepše po 40 letu! Ženske so kot rožice, kako cvetijo in dišijo pa je velikokrat odvisno od vrtnarja, če jih redno zaliva, jim šepeta sladke besede in ima pri roki še primerno cev za zalivanje, potem je lahko vsaka ženska lepa…

Moje favoritinje pa so:
Katherine Zeta Jones
Demi Moore
Liv Tyler
Monika Bellucci
Angelina Jolie (ampak samo kot Lara Croft)
Cindy Crawford
Nicole Scherzinger
Anne Hathaway
Sofia Vergara

Sp what? Će bomo imeli srečo, bomo vsi enkrat čez 40. Pa čeprav nista ravno moj lepotni ideal, se ne bi nič pritoževala, če bi po 40 izgledala tako kot ti dve …[/quote]

Zame so ženske najlepše po 40 letu! Ženske so kot rožice, kako cvetijo in dišijo pa je velikokrat odvisno od vrtnarja, če jih redno zaliva, jim šepeta sladke besede in ima pri roki še primerno cev za zalivanje, potem je lahko vsaka ženska lepa…

Moje favoritinje pa so:
Katherine Zeta Jones
Demi Moore
Liv Tyler
Monika Bellucci
Angelina Jolie (ampak samo kot Lara Croft)
Cindy Crawford
Nicole Scherzinger
Anne Hathaway
Sofia Vergara[/quote]

Eklektičen okus… Starejše so tudi meni zelo všeč, med mlajšimi pa bi morda izbrala katero drugo. Kaj pa npr. Giselle Bundchen? Meni je zelo všeč. Škoda, da ima umetne dojke in torej ni “entirely made by God”…

https://www.google.si/search?q=giselle+bundchen&rlz=1C1SVEE_enSI411SI411&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=sl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=gCR-UfPLFZKv4QSg9ICICA&biw=1366&bih=677&sei=iSR-UY7eEpDmtQaP1IC4Ag

Kaj pa npr. Giselle Bundchen? Meni je zelo všeč. Škoda, da ima umetne dojke in torej ni “entirely made by God”…

https://www.google.si/search?q=giselle+bundchen&rlz=1C1SVEE_enSI411SI411&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=sl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=gCR-UfPLFZKv4QSg9ICICA&biw=1366&bih=677&sei=iSR-UY7eEpDmtQaP1IC4Ag%5B/quote%5D

ta je tudi moja … najdi si svojo ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A si jo rezerviral?!?

Daj, no, naj bo kaj “moja”… Saj moški najdete milijon žensk, ki so vam všeč. Ženske smo pa bolj izbirčne…

A si jo rezerviral?!?

Daj, no, naj bo kaj “moja”… Saj moški najdete milijon žensk, ki so vam všeč. Ženske smo pa bolj izbirčne…[/quote]
sem jo posvojil ☺
edino, če sta obe in istočasno “moji” ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

http://themellowjihadi.com/wp-content/uploads/2011/11/Gisele-Bundchen-Brocolli-Lover.jpg

Lep tranvestit.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A si jo rezerviral?!?

Daj, no, naj bo kaj “moja”… Saj moški najdete milijon žensk, ki so vam všeč. Ženske smo pa bolj izbirčne…[/quote]
sem jo posvojil ☺
edino, če sta obe in istočasno “moji” ♥[/quote]

Ehh, konkurenca je zdaj huda… Ne veš, kakšno pečenko imam doma 😛

sem jo posvojil ☺
edino, če sta obe in istočasno “moji” ♥[/quote]

Ehh, konkurenca je zdaj huda… Ne veš, kakšno pečenko imam doma :P[/quote]

he he he … potem ko zmanjka drugih “argumentov” pa s hrano, pranjem, peglanjem … ☺
na koliko časa pa nosiš pivo do ležečega na kavču ☺

Ehh, konkurenca je zdaj huda… Ne veš, kakšno pečenko imam doma :P[/quote]

he he he … potem ko zmanjka drugih “argumentov” pa s hrano, pranjem, peglanjem … ☺
na koliko časa pa nosiš pivo do ležečega na kavču ☺[/quote]

Ne leži na kavču in ne pije piva. 😛
in moja pečenka je tako dobra, da je po tolikih letih še vedno tako slastna in okusna, da zagrizem vanjo takoj ko stopi skozi vrata. Ne uspe priti do kavča 😀

in v čem je potem point, da jo ponujaš še na netu???
ali so to oglasi za paket — vaju obeh ☺

ali so to oglasi za paket — vaju obeh ☺[/quote]

Jaz ničesar ne ponujam. Ti (se) ponujaš. Jaz sem ti zgolj povedala, da je konkurenca huda 😛

ali so to oglasi za paket — vaju obeh ☺[/quote]

Jaz ničesar ne ponujam. Ti (se) ponujaš. Jaz sem ti zgolj povedala, da je konkurenca huda :P[/quote]
konkurenca je vedno “tržna” roba … kar se ponuja / kupuje. in ti si tvojo “pečenko” izpostavila z veliko reklame ☺
“domače” se pa sploh ne omenja … glej muslimane, ki jih celo skrijejo za 2m visok zid ☺

Hm, prilika zamujena ne vrne se nobena…. 😉
Hočeš reč, da je tebi vseeno če vlak pelje, ker imaš karto v žepu? :))[/quote]

Ne, želim povedati, da se nisem nikoli nameravala fotkati za javno uporabo….
In, mimogrede, bi lahko ohranil stari nik…[/quote]Nameravala nisi, imaš pa sedaj priliko se pokazat, ko imaš občinstvo in vsi stojimo (na nogah) v prvi vrsti in čakamo na tvoje drobtinice….
Ne vem koliko časa bo tole še trajalo, daj pohiti…. :))))

Mimo_grede se včasih mal zatipkam ali pa preverjam svoje računske sposobnosti 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz ničesar ne ponujam. Ti (se) ponujaš. Jaz sem ti zgolj povedala, da je konkurenca huda :P[/quote]
konkurenca je vedno “tržna” roba … kar se ponuja / kupuje. in ti si tvojo “pečenko” izpostavila z veliko reklame ☺
“domače” se pa sploh ne omenja … glej muslimane, ki jih celo skrijejo za 2m visok zid ☺[/quote]

Ja, po temu se velja res zgledovati :/ Zaradi lastne negotovosti kratiš nekomu drugemu svobodo … 🙁

Pa kako bi se šli Slovenci, pardon Slovenke svoj naljubši šport – zavidanje – če ne bi jaz paradirala s pečenko :DDD???

Ne, želim povedati, da se nisem nikoli nameravala fotkati za javno uporabo….
In, mimogrede, bi lahko ohranil stari nik…[/quote]Nameravala nisi, imaš pa sedaj priliko se pokazat, ko imaš občinstvo in vsi stojimo (na nogah) v prvi vrsti in čakamo na tvoje drobtinice….
Ne vem koliko časa bo tole še trajalo, daj pohiti…. :))))

Mimo_grede se včasih mal zatipkam ali pa preverjam svoje računske sposobnosti ;)[/quote]

Imate kaj bolj pametnega za počet, kot čakat na moje drobtinice 🙂
Jaz se ne maram kazat… Sem sramežljiva 😉

:)))))) Ob vseh pametnih stvareh, ki jih počnemo v življenju bi se nam prilegla ena taka “neumnost”, da bi poškilili na podobco (lepo božjo stvaritev… 😉
Kaj bi se človek sramoval, če je….. všečen? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

“domače” se pa sploh ne omenja … glej muslimane, ki jih celo skrijejo za 2m visok zid ☺[/quote]

Ja, po temu se velja res zgledovati :/ Zaradi lastne negotovosti kratiš nekomu drugemu svobodo … 🙁 [/quote]
kolikor vem gre vsaka po svoji volji / pristanku … kar ni ravno kratenje svobode ☺

če ti uživaš v tem, da so ti foušljivi … izvoli ☺
jaz svoje raje “nucam” brez, da bi me zanimalo športanje drugih ☺

Ni točno tako …. Če nimaš nobene druge izbire ne moremo ravno govoriti o svoji volji, mar ne?

Ne uživam, je pa včasih tako otročje smešno … da se je takšni zabavi težko upreti 🙂

Ti svoje skrivaš … z razlogom 😉

Ni točno tako …. Če nimaš nobene druge izbire ne moremo ravno govoriti o svoji volji, mar ne?

Ne uživam, je pa včasih tako otročje smešno … da se je takšni zabavi težko upreti 🙂

Ti svoje skrivaš … z razlogom ;)[/quote]

napača … ne skrivam — ampak ne izpostavljam!! brez dogovora, odobritve … po netu ☺

:)))))) Ob vseh pametnih stvareh, ki jih počnemo v življenju bi se nam prilegla ena taka “neumnost”, da bi poškilili na podobco (lepo božjo stvaritev… 😉
Kaj bi se človek sramoval, če je….. všečen? :))))[/quote]

A nisi ti srečno oddan moški s petimi ženskami doma??? :))))
Ko sem ti pihala na dušo, si mi to jasno povedal. Kaj bi zdaj rad? :DDDD Se prepričal, kaj si zavrnil? 😛 Zamujeno priložnost? 😛

Se hecam :)))) Da me ne boš spet napak razumel 😀

Se ne sramujem, enostavno mi ni do tega, da bi to delila z ljudmi, s katerimi nisem intimna.
Res nimam ničesar takšnega, kar ob petih bejbah še nisi videl 😀

Kaj bi se človek sramoval, če je….. všečen? :))))[/quote]A nisi ti srečno oddan moški s petimi ženskami doma??? :))))
Ko sem ti pihala na dušo, si mi to jasno povedal. Kaj bi zdaj rad? :DDDD Se prepričal, kaj si zavrnil? 😛 Zamujeno priložnost? 😛

Se hecam :)))) Da me ne boš spet napak razumel 😀

Se ne sramujem, enostavno mi ni do tega, da bi to delila z ljudmi, s katerimi nisem intimna.
Res nimam ničesar takšnega, kar ob petih bejbah še nisi videl :D[/quote]Saj ne morem ničesar zanikat samo sedaj me pa mal fovšija daje kdo bo lahko gledal podobce.
Ne toliko zaradi podobc samih bolj zaradi predpogojev za ogled….. :)))

[/quote]
emm … tudi odločitev za “samo eno izbiro” je po lastni volji.

[/quote]
Ne, ker si nisi izbral, kje se boš rodil…

napača … ne skrivam — ampak ne izpostavljam!! brez dogovora, odobritve … po netu ☺[/quote]

In kaj veš ti o moji dragi polovici, ki jo jaz “izpostavljam”? Razen tega, da sem nora nanj …?
In da tu pa tam povem kakšno podrobnost o najinem življenju, če lahko ta koristi komu drugemu, ki se je znašel v podobni situaciji ali s podobnimi dilemami…
Kaj je tisto, kar bi po tvojem mnenju zahtevalo poseben dogovor/odobritev? In predvsem zakaj?
Govorim o svojem življenju. On je del mojega življenja. Torej je logično, da bo kdaj pokukal ven? Bolj čudno bi bilo, če bi delila samo tisti del življenja, kjer nikogar od bližnjih ni zraven…

kavelj je v pristopih: ti kar nekaj podtakneš (npr. da jaz skrivam .. — a te kaj briga kdo, ki ni omenjan na netu ☻ ) — druge / svoje pa izpostavljaš brez, da bi imela “dovoljenje” … kot, da jih imaš za 2m visokim zidom in sama razpolagaš z njimi po svoji mili volji.

Toliko o lastni volji, eni izbiri, odločitvi … ☺

kavelj je v pristopih: ti kar nekaj podtakneš (npr. da jaz skrivam .. — a te kaj briga kdo, ki ni omenjan na netu ☻ ) — druge / svoje pa izpostavljaš brez, da bi imela “dovoljenje” … kot, da jih imaš za 2m visokim zidom in sama razpolagaš z njimi po svoji mili volji.

Toliko o lastni volji, eni izbiri, odločitvi … ☺[/quote]Eni pač vedo kaj in s čim lahko razpolagajo po svoji mili volji brez, da bi zidali zidove… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close