Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženski ideal

ženski ideal

Hmm… Claudia Schiffer? Naomi Campbell? Candice Swanepoel? Pa vse tiste Rusinje tudi niso ravno ploske…

Hmm… Claudia Schiffer? Naomi Campbell? Candice Swanepoel? Pa vse tiste Rusinje tudi niso ravno ploske…[/quote]
Prvi dve sta že čez 40. Pri Candise pa odvisno kiro sliko odpreš. Na tej je čist ploh :

http://us.cdn002.fansshare.com/photos/candiceswanepoel/candice-swanepoel-ac-625347561.jpg

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hmm… Claudia Schiffer? Naomi Campbell? Candice Swanepoel? Pa vse tiste Rusinje tudi niso ravno ploske…[/quote]

Pa to so vse podlozene 🙂 Si predstavljas da bi moski zeleli goljufati o izbolklini in si tlacii kranjske klobase v hlace (ja seveda sem lokal patriot) 🙂

Pa to so vse podlozene 🙂 Si predstavljas da bi moski zeleli goljufati o izbolklini in si tlacii kranjske klobase v hlace (ja seveda sem lokal patriot) :)[/quote]
Vsaj na sliki bi zgledal popoln in vir mokrih sanj marsikatere ženske. 🙂

Ravno pred kratkim je nekdo razlagal kako so Davidu Beckhamu med pripravami za fotkanje porinili v gate zajeten kos kruha 🙂 Jaz upam da ne bo katera prevec razocarana 🙂

Ne, nisem – le zakaj neki? Kakšne imate nekateri…kot, da je tisti par dag mesa vse kar iščemo pri nasprotnem spolu – le od kje takšno plitko razmišljanje – vpliv medijev ali kaj?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Se imas za tipicno zensko???????????

Mimogrede ne trdim da je zgornja trditev namenjena tipicnim zenskam:)

Ne vem, pravzaprav bi morala najprej dobiti razlago pojma “tipična ženska”, da bi se lahko v njo uvrstila ALI iz nje izločila 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Povprecje ki ne izstopa iz mnozice ki se vali proti trgovskemu centru 🙂

Ne vem, pravzaprav bi morala najprej dobiti razlago pojma “tipična ženska“, da bi se lahko v njo uvrstila ALI iz nje izločila :P[/quote]…vse ste nam enake,
roke, noge, glava, vrat in prostor za junake….

Ustrezaš? 😉 :))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Oh, kako skromen opis, hja kaj naj rečem, v TC ne zahajam rada, ker ne maram gneče 🙂 toda ne vem, če je to zadosten kriterij, da nekdo ravno zaradi neizpolnitve tega pogoja ne more biti tipičen…..no, kakorkoli že – ne, nisem tipična ženska, daleč od tega 🙂

Ne, nisem – le zakaj neki? Kakšne imate nekateri…kot, da je tisti par dag mesa vse kar iščemo pri nasprotnem spolu – le od kje takšno plitko razmišljanje – vpliv medijev ali kaj?[/quote]

Vpliv forumov. 🙂
Kjer ( tipične ?) ženske filozofirajo in debatirajo o pomembnosti in uporabnosti tistih par centimetrov. 🙂

Ne vem, pravzaprav bi morala najprej dobiti razlago pojma “tipična ženska“, da bi se lahko v njo uvrstila ALI iz nje izločila :P[/quote]…vse ste nam enake,

Ustrezaš? 😉 :))))))))[/quote]

Na to lahko odgovorim le: vsi moški ste isti 😛

[sub]Vse kaže na to, da je bolje zame, da še vztrajam v (srečni) samskosti :))))[/sub]

…vse ste nam enake,

Ustrezaš? 😉 :))))))))[/quote]

[sub]Vse kaže na to, da je bolje zame, da še vztrajam v (srečni) samskosti :))))[/sub][/quote]
Pa menda ni ženski ideal biti (srečno) samska ? 🙂

[sub]Vse kaže na to, da je bolje zame, da še vztrajam v (srečni) samskosti :))))[/sub][/quote]
Pa menda ni ženski ideal biti (srečno) samska ? :)[/quote]Bojim se, da želi povedat, da ji nekaj od naštetega manjka, da bi lahko bila “tipična ženska”…. :/

Le kaj bi to lahko bilo, pa tako skromen opis…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa menda ni ženski ideal biti (srečno) samska ? :)[/quote]

Ne, ideal je biti srečna, zadovoljna no matter what 🙂

Verjamem. a tudi zadovoljstvo in sreča imata svojo ceno in pogoje. 🙂

Živimo v času, ko je oznaka tipično za večino ljudi nepreimerna ali celo žaljiva. Tipičen človek je slaboumen, ne razmišlja s svojo glavo, je žrtev sistema…Nihče ne želi biti tipičen, a hkrati se še kako zelo tipično ta družba obnaša. 🙂

idealna je vsaka, ki “da” dokler mi nanjo še stoji

ostale so itak one “prve na vasi”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Prvi dve sta že čez 40.

[/quote]

Sp what? Će bomo imeli srečo, bomo vsi enkrat čez 40. Pa čeprav nista ravno moj lepotni ideal, se ne bi nič pritoževala, če bi po 40 izgledala tako kot ti dve …

Prvi dve sta že čez 40.[/quote]Sp what? Će bomo imeli srečo, bomo vsi enkrat čez 40. Pa čeprav nista ravno moj lepotni ideal, se ne bi nič pritoževala, če bi po 40 izgledala tako kot ti dve …[/quote]Pandora zadnji čas, da se greš slikat…. 😉

Pa ne pozabi na nas in glej, da boš ti objavila fotke…..Bomo klikali, da bo to postala tema z največ ogledi letos… :))))))

Sp what? Će bomo imeli srečo, bomo vsi enkrat čez 40. Pa čeprav nista ravno moj lepotni ideal, se ne bi nič pritoževala, če bi po 40 izgledala tako kot ti dve …[/quote]Pandora zadnji čas, da se greš slikat…. 😉

Pa ne pozabi na nas in glej, da boš ti objavila fotke…..Bomo klikali, da bo to postala tema z največ ogledi letos… :))))))[/quote]

Če bi želela, da bodo moje fotke objavljene, bi pred leti sprejela eno drugo ponudbo …

Pandora zadnji čas, da se greš slikat…. 😉

Pa ne pozabi na nas in glej, da boš ti objavila fotke…..Bomo klikali, da bo to postala tema z največ ogledi letos… :))))))[/quote] Če bi želela, da bodo moje fotke objavljene, bi pred leti sprejela eno drugo ponudbo …[/quote]Hm, prilika zamujena ne vrne se nobena…. 😉
Hočeš reč, da je tebi vseeno če vlak pelje, ker imaš karto v žepu? :))

Če bi želela, da bodo moje fotke objavljene, bi pred leti sprejela eno drugo ponudbo …[/quote]Hm, prilika zamujena ne vrne se nobena…. 😉
Hočeš reč, da je tebi vseeno če vlak pelje, ker imaš karto v žepu? :))[/quote]

Ne, želim povedati, da se nisem nikoli nameravala fotkati za javno uporabo….
In, mimogrede, bi lahko ohranil stari nik…

http://www.koledarji.net/koledarji/F0931/F0931_03b.jpg

Zate NM-w3 :))

ne spodbujaj incesta … takšno imava hčero ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close