ženski ideal
Hmm… Claudia Schiffer? Naomi Campbell? Candice Swanepoel? Pa vse tiste Rusinje tudi niso ravno ploske…[/quote]
Prvi dve sta že čez 40. Pri Candise pa odvisno kiro sliko odpreš. Na tej je čist ploh :
http://us.cdn002.fansshare.com/photos/candiceswanepoel/candice-swanepoel-ac-625347561.jpg
Hmm… Claudia Schiffer? Naomi Campbell? Candice Swanepoel? Pa vse tiste Rusinje tudi niso ravno ploske…[/quote]
Pa to so vse podlozene 🙂 Si predstavljas da bi moski zeleli goljufati o izbolklini in si tlacii kranjske klobase v hlace (ja seveda sem lokal patriot) :)[/quote]
Vsaj na sliki bi zgledal popoln in vir mokrih sanj marsikatere ženske. 🙂
Ne vem, pravzaprav bi morala najprej dobiti razlago pojma “tipična ženska“, da bi se lahko v njo uvrstila ALI iz nje izločila :P[/quote]…vse ste nam enake,
roke, noge, glava, vrat in prostor za junake….
Ustrezaš? 😉 :))))))))
Oh, kako skromen opis, hja kaj naj rečem, v TC ne zahajam rada, ker ne maram gneče 🙂 toda ne vem, če je to zadosten kriterij, da nekdo ravno zaradi neizpolnitve tega pogoja ne more biti tipičen…..no, kakorkoli že – ne, nisem tipična ženska, daleč od tega 🙂
Ne, nisem – le zakaj neki? Kakšne imate nekateri…kot, da je tisti par dag mesa vse kar iščemo pri nasprotnem spolu – le od kje takšno plitko razmišljanje – vpliv medijev ali kaj?[/quote]
Vpliv forumov. 🙂
Kjer ( tipične ?) ženske filozofirajo in debatirajo o pomembnosti in uporabnosti tistih par centimetrov. 🙂
Ne vem, pravzaprav bi morala najprej dobiti razlago pojma “tipična ženska“, da bi se lahko v njo uvrstila ALI iz nje izločila :P[/quote]…vse ste nam enake,
roke, noge, glava, vrat in prostor za junake….
Ustrezaš? 😉 :))))))))[/quote]
Na to lahko odgovorim le: vsi moški ste isti 😛
[sub]Vse kaže na to, da je bolje zame, da še vztrajam v (srečni) samskosti :))))[/sub]
[sub]Vse kaže na to, da je bolje zame, da še vztrajam v (srečni) samskosti :))))[/sub][/quote]
Pa menda ni ženski ideal biti (srečno) samska ? :)[/quote]Bojim se, da želi povedat, da ji nekaj od naštetega manjka, da bi lahko bila “tipična ženska”…. :/
Le kaj bi to lahko bilo, pa tako skromen opis…. 😛
[sub]Vse kaže na to, da je bolje zame, da še vztrajam v (srečni) samskosti :))))[/sub][/quote]
Pa menda ni ženski ideal biti (srečno) samska ? :)[/quote]
Ne, ideal je biti srečna, zadovoljna no matter what 🙂
Verjamem. a tudi zadovoljstvo in sreča imata svojo ceno in pogoje. 🙂
Živimo v času, ko je oznaka tipično za večino ljudi nepreimerna ali celo žaljiva. Tipičen človek je slaboumen, ne razmišlja s svojo glavo, je žrtev sistema…Nihče ne želi biti tipičen, a hkrati se še kako zelo tipično ta družba obnaša. 🙂
Prvi dve sta že čez 40.
[/quote]
Sp what? Će bomo imeli srečo, bomo vsi enkrat čez 40. Pa čeprav nista ravno moj lepotni ideal, se ne bi nič pritoževala, če bi po 40 izgledala tako kot ti dve …
Prvi dve sta že čez 40.[/quote]Sp what? Će bomo imeli srečo, bomo vsi enkrat čez 40. Pa čeprav nista ravno moj lepotni ideal, se ne bi nič pritoževala, če bi po 40 izgledala tako kot ti dve …[/quote]Pandora zadnji čas, da se greš slikat…. 😉
Pa ne pozabi na nas in glej, da boš ti objavila fotke…..Bomo klikali, da bo to postala tema z največ ogledi letos… :))))))
Sp what? Će bomo imeli srečo, bomo vsi enkrat čez 40. Pa čeprav nista ravno moj lepotni ideal, se ne bi nič pritoževala, če bi po 40 izgledala tako kot ti dve …[/quote]Pandora zadnji čas, da se greš slikat…. 😉
Pa ne pozabi na nas in glej, da boš ti objavila fotke…..Bomo klikali, da bo to postala tema z največ ogledi letos… :))))))[/quote]
Če bi želela, da bodo moje fotke objavljene, bi pred leti sprejela eno drugo ponudbo …
Pandora zadnji čas, da se greš slikat…. 😉
Pa ne pozabi na nas in glej, da boš ti objavila fotke…..Bomo klikali, da bo to postala tema z največ ogledi letos… :))))))[/quote] Če bi želela, da bodo moje fotke objavljene, bi pred leti sprejela eno drugo ponudbo …[/quote]Hm, prilika zamujena ne vrne se nobena…. 😉
Hočeš reč, da je tebi vseeno če vlak pelje, ker imaš karto v žepu? :))
Če bi želela, da bodo moje fotke objavljene, bi pred leti sprejela eno drugo ponudbo …[/quote]Hm, prilika zamujena ne vrne se nobena…. 😉
Hočeš reč, da je tebi vseeno če vlak pelje, ker imaš karto v žepu? :))[/quote]
Ne, želim povedati, da se nisem nikoli nameravala fotkati za javno uporabo….
In, mimogrede, bi lahko ohranil stari nik…
http://www.koledarji.net/koledarji/F0931/F0931_03b.jpg
Zate NM-w3 :))
Forum je zaprt za komentiranje.