Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ženski čevlji št. 35

ženski čevlji št. 35

Kjeeeeee (če sploh kje) se jih da dobiti?

Jaz sem že čisto obupala.
Kot, da ne obstajamo ženske z majhnim stopalom.

Lepo, da na tak primitiven način odgovarjaš na vprašanje.
No pa ti bom vseeno odgovorila:
– nisem Kitajka
– nisem zaostala
– nisem stara
– nisem deklica iz nižjega razreda

Lepo, da na tak primitiven način odgovarjaš na vprašanje.
No pa ti bom vseeno odgovorila:
– nisem Kitajka
– nisem zaostala
– nisem stara
– nisem deklica iz nižjega razreda[/quote]

Škoda se ozirat na take brihtneže. Bi prej prisodil, da njim manjka vse v glavi. Sama imam tudi majhno nogo, 36 št. pa sem malo čez trideset stara. Jaz pravim tako, da majhne noge so luštne, ne pa tiste velike lopate. Še posebej, če si mala zna hecno izgledat. Vem, da ti nisem nič v pomoč (sem bolj za športno obutev in ne petke), mogla pa sem napisat teh par besed.

Alpina

Tukaj lahko npr. pogledaš, če ti je kaj všeč (če ti ni predrago), piše pa tudi za vsak model, kje se dobi v tej št. Lp

Sama sem na istem kot ti (pa jih imam malo čez dvajset)-35/36 odvisno od modela čevlja in imam kar velike probleme sploh s kako bolj elegantno obutvijo in petkami (parkrat sem naletela nanje v Daichmann-u ali spletni trgovini mojepetke)…soperge pa tako ali tako običajno dobim samo na otroškem oddelku.

oj,

moja prijateljica ima tudi št. 35. Ne oziraj se na prvi komentar, ki ga je po vsej verjetnosti napisal nekdo, ki ima IQ pod nič. Komentar je grozen in ne morem verjet, da si nekdo drzne napisati kaj takega?!!!!

Je zelo majhna, in temu primerno ima veliko stopalo. Ljudje smo si različni. Nekateri visoki, drugi pač majhni. IN prav je tako. Tisti visoki imajo večja stopala, in spet to niso t.i. LOPATE ( a res tu gor ne znate spoštovati soljudi in njihove različnosti v postavah? )

Lahko ti povem, kako prijateljica rešuje ta ˝problem˝. Ona je že zdavnaj obupala iskati čevlje št. 35. Ker je manjša, se zelo rada obuva v čevlje z visokimi petami. In sedaj kupuje čevlje št. 36, poleg pa še vložek za v čevlje, tak malce debelejši, kateri zmanjša notranji del na št. 35. Malce probaj v trgovini. Vizualno na zunaj pa ne izgleda neke hude razlike, oz. se nam sploh ne opazi.

Upam da sem ti vsaj malce pomagala.

Lp

Dobiš v Emporiumu, med cenovno dostopnimi znamkami tudi Cafe noir, pa tam zraven Grošljeve v Ljubljani je ena trgovina s čevlji, imajo 35 (ne vem ali je Kisilak ali Diva, ena je v Ljubljani, ena pa v Mariboru v centru), drugače pa Italija, Max Mara in Max & Co imata tudi 35, samo ne vem če v Ljubljani to držijo…pa čevlji pri Massimo Dutti so majhne številke, njihova 36 je meni prav, pa nosim drugače 35. Pa tudi pri Bati se občasno kaj najde, samo Bati pe v zadnjem času zelo peša kvaliteta, nobenega usnja več, sama plastika.
Se kar najde če se hoče.

Pozdravljeni!

Jaz imam tudi podoben primer, le da imam številko 33/34. Zmeraj kupujem le otroške čevlje, tokrat za zagovor diplome si želim imeti malo bolj elegantne čevlje. Je to sploh mogoče, ali bi si morala dati delati čevlje na mero :/

Sama imam že od majhnega tako malo nogo in se mi že veliko ljudi smeji na ta račun. Pa kljub temu da imam čez 20 let se ne oziram več na govorice.

Hvala vsem za odgovor!

Lep pozdrav

Živjo 🙂

tudi jaz imam nogo 33/34. Večinoma nosim športno obutev, čevlje s peto za maturantski ples sem dala delati čevljarju. Ima katera kakšne izkušnje z nakupom majhnih številk preko ebaya ali kakšne druge strani?

Lp

Pozdravljene,

Razumem vaš problem. Rad bi povedal samo to, da upam, da se zavedate, da so ogromno moškim všeč ravno majhna stopala. Ste v prednosti in žal v manjšini danes. 45 številka noge je zame neprivlačna velikost. Verjamem pa, da žal vsak dan težje kupite čeveljce za vaše majčkene nogice. Žal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close