ženski brivniki
Prosim za poduk in sicer, kakšna je razlika med ženskim brivnikom, epilatorjem in depilatorjem.Tega je na tržišču cel kup in ker imam namen nekaj kupiti, bi rada malo več informacij. Imela bi nekaj, kar depilira do potankosti, torej precizno, ter predvsem neboleče.Epilatorji menda pulijo dlake in je boleče ali pa tudi ne ?in se motim?Prosim, kaj mi svetujete za nakup, da mi ne bo žal.Hvala!
živjo garfield! nič naj te ne skrbi, če si čisto zgrešila forum. vsak se kdaj zmoti. glede brivnika, epilatorja in depilatorja je pa tako. vidim da si ti že zelo dobro informirana, preden boš kaj kupila. prav je tako. najprej se odloči in pridobi malo več informacij o vsaki posamezni stvari, nato pa se odloči kaj boš kupila, na podlagi tega, kar ti bo najbolj všeč,… glede teh stvari pa jaz ne vem veliko. sem le psihiatrinja. ukvarjam se z zdravljenjem duševno prizadetih, oziroma tistih ki delajo kar naj ne bi, so pod velikim pritiskom. psihiater pa ne pomeni da pomagaš norim. to je najbolj nesramna bedarija v mojem življenju ki sem jo kdaj koli kje slišala ali prebrala. tako da pozor ! ne norčujte se iz tistih, ki potrebujejo psihiatra, lahko da ga tudi vi potrebujete, pa ste preveč zaprti vase in na to še pomisliti ne upate. morda ga boste kdaj potrebovali. zato vas prosim ne norčujte se iz ljudi, ki pač potrebujejo psihiatra! IN ŠE ENKRAT TI LJUDJE NISO NORI! postavite se v kožo enega od njih, ko jih zafrkavate, mislite da bi vam bilo tako prijetno če bi vas nekdo zafrkavala : kaj pa je ? si bil pri psihiatru? sej vemo da si čisto nor . se posmehujejo ljudje oziroma ne ljudje to so živali. zdaj pa draga garfield se ti opravičujem, da sem morala to omenjati, vendar je treba kdaj pa kdaj tudi to poudariti. da ne boš mislila, to ni letelo nate, ampak na druge ljudi. če tudi ti to počneš z ljudmi, ki pač hodijo k psihiatrom, potem ti svetujem da takoj zdaj prekineš, kako bi se pa ti počutila če bi kdo tebe tako zafrkaval. najbrž ne prav dobro. drugače pa upam da sem ti pravilno odgovorila in da boš lažje izbrala kar ti bo najbolj všeč. moje pravilo pa je :
1. Kupi tisto kar ti je všeč
2. poskusi različne stvari (če imaš dovolj denarja in če ti ni v napoto dejstvo, da kupi vse tri izdelke in vsakič preizkusi katerga drugega pač kupi vse tri)
Forum je zaprt za komentiranje.