Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske zakaj ostajate z varalicami?

Ženske zakaj ostajate z varalicami?

Ženske, ki vas mož vara, zakaj ostajate z njimi?

V mislih imam tiste, ki veste. Ene napadate ljubice, ampak dec si pač najde drugo.

Pa poznam par takih, ki jih dec vara, vsem na očeh, ni nek bogat tip, žena pa kar vztraja. Vmes prezmerja par ljubic, ampak varalica nadaljuje svoje.

Kaj vidite na takih tipih?

A ni to najbolj logičen sklep? Obvladajo seks in zato imajo toliko ljubic. Babe se enostavno ne morejo losat pravega jebača, ker jih je tako malo. 10% moških fuka 80% žensk, nekako takole

Ma ja, zakaj pa ravno te varalice razpravljajo, da doma ne dobijo seksa?

Odgovor na objavo uporabnika
nikoli jasno, 20.12.2021 ob 21:00

Ma ja, zakaj pa ravno te varalice razpravljajo, da doma ne dobijo seksa?

Čustveno manipulirajo. Ženi bi verjetno bilo do seksa, ampak je hladen in ne poskuša več, ker ni iziva. Taki tipi, ki stalno skačejo čez plot, so lovci. Rabijo lov, iziv; a bo al ne bo. Ni jim všeč vsakdanjost poročnega življenja

Zato, ker tudi žene varamo. Saj veste, vaši može varajo z nami.

Zaradi denarja. Iz istega razloga ostajajo moški z ženskami čeprav jih ne marajo več.

premal samozavesti majo to pomeni

znajo fukati, ne, 20.12.2021 ob 20:29

A ni to najbolj logičen sklep? Obvladajo seks in zato imajo toliko ljubic. Babe se enostavno ne morejo losat pravega jebača, ker jih je tako malo. 10% moških fuka 80% žensk, nekako takole

ne ne obvladajo ga.

seksajo zato ker doma nič ne delajo.

ne opravljajo svojih dolznosti.ja tkaim je res fino.pa še mislijo si kako so pomembni,večno mladi.v teh časih jih je polno.

dolgolaskica, 21.12.2021 ob 07:23

premal samozavesti majo to pomeni

Ko v partnerski zvezi nastopi monotonost , pomanjkanje sexa ter vseh ostalih pogojev kateri so potrebni za normalno partnersko vezo takrat se eden od partnerjev odloci , da poisce tisto kar mu manjka vecinoma sex . Varata oba spola zato ne pisat o neki samozavesti itd .
Dolgolaskica pojavljas se v vecih temah katere so vezane na sex . Zato vprasaj sebe kako stoji tvoja samozavest

Zato ker jim varalica nudi streho nad glavo, zato so nemočne – nesposobne preživeti same.

Jaz sem delala v moškem kolektivu. Tkole: varaluce imajo pač večji libido. Imela sem 10 podrejenih tipov. 8 je bilo inpotentnih. 1 je bil dogočasno poročen. 1 je bil varalica. Ta varalica je zadovoljila ženo in 5 drugih. 1 x se he celo na mene naslinil s stoječim. Glej ene so raje zadovoljene in prevarane, kot z inpotentnim tipim. Evo, to je odgovor.

Za to, da dobijo ne. Če bi varalica rekla. Dons zjutraj sem ženo. Sedaj bova midva. Bi ina rekla ne. Logično ne. In pol se zlažeš, da dobiš. Enim pa ni važno. Kake so tolk sestradane, da ni važno, sam da te en hoče. Eni celo plačajo za seks. Moške kurbe. Ženske kurbe. Tko ko tipi hodijo na kurbe. Tudi ženske zašnofajo, tipa s stoječim. In celo jih ne briga, s kolikimi je, važno, da dobi ona orgazem.

Razlogi se ponavadi prepletajo: finančna odvisnost, skupni otroci, nizka samozavest.

se pač lažejo, 20.12.2021 ob 21:06

Čustveno manipulirajo. Ženi bi verjetno bilo do seksa, ampak je hladen in ne poskuša več, ker ni iziva. Taki tipi, ki stalno skačejo čez plot, so lovci. Rabijo lov, iziv; a bo al ne bo. Ni jim všeč vsakdanjost poročnega življenja

Za kaj misliš, da je njegovi ženski ni do sexa. Kar jaz poznam varaluce, imajo vročo ženo. Tko ko en, ki rad je. Doma kosilo, pol še pri sosedu, še eno. Eni so pa anoreksičarji in menihi. Na kruhu in vidi. Eni se grejo grupni sex. Doličeni bi 3 x na dan. Drugi 1 x na mesec. Tko ko maratonec. Pa kaj je njemu 1 km. Invalidu je pa že 100 m preveč.

Po mojih izkušnjah je ravno obratno. F.uka ne obvladajo najbolje, zato rabijo potrditev tudi drugje. Ker ne zadovoljijo žene, tudi sami niso zadovoljeni.

Bistvo je pa v samopodobi obeh – varalice in žene. Oba imata nizko, zato to počneta in zato ostajata skupaj.

nikoli jasno, 20.12.2021 ob 20:25

Ženske, ki vas mož vara, zakaj ostajate z njimi?

V mislih imam tiste, ki veste. Ene napadate ljubice, ampak dec si pač najde drugo.

Pa poznam par takih, ki jih dec vara, vsem na očeh, ni nek bogat tip, žena pa kar vztraja. Vmes prezmerja par ljubic, ampak varalica nadaljuje svoje.

Kaj vidite na takih tipih?

Poznam en tak primer. Veliko je tukaj denar in pa da izgledajo družina na ven. Lažje je napadati ljubico kot pa moža ker bi to potem pomenilo da je kriv on. To bi pa potem moralo že skoraj voditi k ločitvi. Kar povozi vse zgoraj našteto. Kaj pa taka ženska sporoča moškemu… Dokler samo varaš je ok itak je ona kriva ker te zavaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close